Sad je sve jasno! Rokfelerov fond dao ogromne pare đilasovcima da sruše Srbiju!

On je Sorosev, jbte pa koliko puta da ti ponavljam, daj zapisi na cedulju i stavi u novcanik

Pa jel to toliko tesko da zapamtis majkumuboziju
a jes sad sam ukapiro...........Vule je Sorosevac a Soros je u ratu sa Rokijem pa Roki zato oce da mu skine Vuleta sa prestola di ga je Soros postavio........verovatno zato jer je Soros pobedio Rokija u tablic pa se ovaj , skidajuci Vuleta sa vlasti , sveti............
A bre, jasno ko dan.

500969-auto-2-f.jpg

Današnji protesti u više gradova Srbije u prvi mah delovali su kao iznenadni. Šačica lažnih ekologa izašla je na ulice, zaustavila saobraćaj i pokušala da izazove haos. Međutim, sada je jasno čiji novac stoji iza cele priče

Rokfelerov fond "Kreni-Promeni" pozvao je na ovaj protest. Nema više nikakve sumnje, klupko se odmotava. Jasno je da je pomenuti fond dao ogromne pare đilasovcima koji su hteli da zaustave i sruse Srbiju!

Toliko o "spontanom" izlasku nezadovoljnih građana na ulice.

https://informer.rs/vesti/politika/...nd-dao-ogromne-pare-djilasovcima-sruse-srbiju

:hahaha:

Jaoooj ljudi...ajde ovako polako da se objasni narodu da ga ne za*ebavate.....
Političke fondacije, u poslednje vreme poznatije kao "Štifunzi" zapravo su vezane za CEO POLITIČKI SPEKTAR i služe kao moćni lobiji SVIH POLITIČKIH PARTIJA od konzervativaca,preko liberala,do levice! One finansiraju,ponekad i osnivaju nevladine organizacije (NGOs) firme i druge entitete,koje potom koriste za svoje interese!

Tako je npr. SNS članica "Evropske narodne partije" (kojoj pripada "Fondacija Wilfried Martens"), DJB je članica "Saveza konzervativaca i reformista" (kojoj pripada "Fondacija Novi smer"), DS je članica "Pokreta evropskih socijalista" (kojoj pripada "Fondacija za evropske progresivne studije")...itd

Dakle ne pametujte mnogo, Aleksandra Vučića (SNS) i Dragana Đilasa (SSP) i Kurtu i Murtu FINANSIRA ZAPAD!

261598943-5008051512548443-7924629746849116926-n.png

260775674-5008052085881719-7643202377966809180-n.png

Jel jasno novinarčići?
Nista novo i Vucic je na njihovom platnom spisku samo sto su srbijanci nepismeni pa ne znaju da citaju izmedju redova.

Nista novo i Vucic je na njihovom platnom spisku samo sto su srbijanci nepismeni pa ne znaju da citaju izmedju redova.
Slušaj pope za sada nema boljeg od Vučića.Ako treba ja ću ga držati na platnom spisku.Ja sam više decenija ovde i prvi put sam sreo ljubazno
osoblje u konzulatu to ti tvrdim i garantujem.

Slušaj pope za sada nema boljeg od Vučića.Ako treba ja ću ga držati na platnom spisku.Ja sam više decenija ovde i prvi put sam sreo ljubazno
Ne vidis ti od kravljih sisa-vimena ko je Vucic,to sto on klice zivela Srbija je za nepismene i one kojima mozes prodati bele bubrege umesto mesa.Analiziraj ti sta je on sve lose uradio do sada i gde je bacio (poklonio) narodne pare.

Ne znam dal bi Vucic hteo da radi u gradskoj cistoci
Mozda eventualno da vozi taj kamion, al on znas, nema iskustvo.
Moro bi da ga naucis malo

Ne vidis ti od kravljih sisa-vimena ko je Vucic,to sto on klice zivela Srbija je za nepismene i one kojima mozes prodati bele bubrege umesto mesa.Analiziraj ti sta je on sve lose uradio do sada i gde je bacio (poklonio) narodne pare.
Varaš se pope.Zamisli nemaš pasoš pa i ne dolaziš u Srbiju.Samo mi reci gde je Vučić poklonio ili bacio pare?

Back