- Poruka
- 21.197
A da li imaš neke pozitivne osobineJa sam više patriota pope.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li imaš neke pozitivne osobineJa sam više patriota pope.
Slicni ste...Ja sam više patriota pope.Gde nađe komšiju da mi tovarš
Ako je boljeg nova reč za goreg, verovatnoNemaš boljeg forumaša i iskrenijeg od mene a bogami i sa velikim stažom ovdi.
Gde si video da ja onoliko pišem kao komšija? Mene mrzi i da čitam onolike tekstove pope.Slicni ste...
Dobio ga je I Karadjordje a I glavu na kolcu....Ni od toga nema ništa
Ovaj sadašnji će dobiti spomenik u Bgd ..
Ne samo da te mrzi, nego i nemaš 2 neurona da protrljašGde si video da ja onoliko pišem kao komšija? Mene mrzi i da čitam onolike tekstove pope.
Javi adresu kad ga postavite, ja cu doci da zapisamNi od toga nema ništa
Ovaj sadašnji će dobiti spomenik u Bgd ..
e do krasnog...
jel bi ti za 25.000 rekao Bakiru da ga malo duva?Ne samo da te mrzi, nego i nemaš 2 neurona da protrljaš
LOL! To NIJE dosta!Doboljan je jedan ocajnik da uleti u skupstinu sa 30kg plastike I resi Srbiji bede. Zamisli sta sve mogu 2000 ocajnih....

Horor drzava.U zemlji koja spada u one sa najvećom smrtnošću od kancera se životna sredina brutalno zagađuje na sve strane.
Da, Kina treba nam bude uzor... sve najgore su uzeli od komunizma i kapitalizma...
uf ufHoror drzava.
Severna Koreja umotana u sljasteci IKEA papir sa modernim kulisama tipa Sangaj na vodi i slicno.
Kakav god zapad bio - alav, drcan, agresivan...... jao svetu ako Kina zavlada istim.
A sto Rokajfeler da daje pare Djilasovcima kad sns kaze da Djlas lezi na stotinama miliona dolara
![]()
Današnji protesti u više gradova Srbije u prvi mah delovali su kao iznenadni. Šačica lažnih ekologa izašla je na ulice, zaustavila saobraćaj i pokušala da izazove haos. Međutim, sada je jasno čiji novac stoji iza cele priče
Rokfelerov fond "Kreni-Promeni" pozvao je na ovaj protest. Nema više nikakve sumnje, klupko se odmotava. Jasno je da je pomenuti fond dao ogromne pare đilasovcima koji su hteli da zaustave i sruse Srbiju!
Toliko o "spontanom" izlasku nezadovoljnih građana na ulice.
https://informer.rs/vesti/politika/...nd-dao-ogromne-pare-djilasovcima-sruse-srbiju
Političke fondacije, u poslednje vreme poznatije kao "Štifunzi" zapravo su vezane za CEO POLITIČKI SPEKTAR i služe kao moćni lobiji SVIH POLITIČKIH PARTIJA od konzervativaca,preko liberala,do levice! One finansiraju,ponekad i osnivaju nevladine organizacije (NGOs) firme i druge entitete,koje potom koriste za svoje interese!
Tako je npr. SNS članica "Evropske narodne partije" (kojoj pripada "Fondacija Wilfried Martens"), DJB je članica "Saveza konzervativaca i reformista" (kojoj pripada "Fondacija Novi smer"), DS je članica "Pokreta evropskih socijalista" (kojoj pripada "Fondacija za evropske progresivne studije")...itd
Dakle ne pametujte mnogo, Aleksandra Vučića (SNS) i Dragana Đilasa (SSP) i Kurtu i Murtu FINANSIRA ZAPAD!
![]()
![]()
Jel jasno novinarčići?

Nama je već jao sa njihovim robovlasničkim firmama, naprednjačkim kreditima i industrijom koja zagađiuje životnu sredinu (doduše tu nisu puno bolji od Rio Tinta i drugih zapadnih, ultrakapitalisitčkih monstruma).Horor drzava.
Severna Koreja umotana u sljasteci IKEA papir sa modernim kulisama tipa Sangaj na vodi i slicno.
Kakav god zapad bio - alav, drcan, agresivan...... jao svetu ako Kina zavlada istim.
To zlo nije samo zapadna kompanija.Nama je već jao sa njihovim robovlašćem i industrijom koja zagađiuje životnu sredinu (doduše tu nisu puno bolji od Rio Tinta i drugih zapadnih, ultrakapitalisitčkih monstruma).
zato što baksuz ni ženi nije hteo daA sto Rokajfeler da daje pare Djilasovcima kad sns kaze da Djlas lezi na stotinama miliona dolara![]()
Ti si Beta Provider a đilas je Alpha Chadzato što baksuz ni ženi nije hteo da
valjda pare postoje da ih mi muškarci zaradimo i damo ženi?
a on tuko ašovom...
ljakse, eto zato...
mada, ni Rokfeler se nije pretrgo
za onakvo blagorodno poljanče puno zdravog litijuma da izdvoji samo 25K... mislim...
Zato što se Djitler nerado odriče kradenih paricaA sto Rokajfeler da daje pare Djilasovcima kad sns kaze da Djlas lezi na stotinama miliona dolara![]()

to sam i ja rek'oZato što se Djitler nerado odriče kradenih parica![]()
a ti si Federacija Trash, Djilasov supporter tako da grdju antireklamu ne može dobijeTi si Beta Provider a đilas je Alpha Chad
Siguran sam da ti uzvraćaju tvoju ljubav prema njima!Море набијем ја то све...и једне и друге и треће...
без зареза или зарезивања...