Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
I sta kazu nacionalisti na ovo, dok se kunu da je Smrdljosevic najbolji predsednik ikada
ništa, niko im nije javio još!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta kazu nacionalisti na ovo, dok se kunu da je Smrdljosevic najbolji predsednik ikada
Frenki, reci iskrenoMeni je jasno tebi izgleda treba da se crta.Nažalost meni ne ide crtanje
Da srusi Srbiju
Ili da srusi Rezim na vlasti?
Jer ovo prvo, nema nikakvog smisla
I Hrvati se slazu sa tobom, mole se da Vucic ostane vlast bar jos 40, 50 godinaVucic je jedno 10000 puta veci patriota i bolje resenje za Srbiju od Djilasa.
I Hrvati se slazu sa tobom, mole se da Vucic ostane vlast bar jos 40, 50 godina
Kako za koga, ako si Musliman ili Hrvat, naravno da je Vučić gori.
Ahaa znači nije problem što Vučić razara sela u zapadnoj Srbiji i krči prirodu preko Rio Tinta, što imamo najzagađeniji vazduh u svetu, što dovodi vijetnamske robove preko Kineza itd. nego je problem novčana pomoć demonstrantima...
Uostalom ako nama trebaju stranci da štite životnu sredinu od vlasti i njihovih batinaša onda možda i zaslužujemo ovakvu vlast...
BINGO, svaka čast! Ako većinu Srba boli k*rac ko će da dođe na vlast, onda slobodno i Hitler može da dođe na vlast ako njegova stranka osvoji većinu glasova od preostale trećine! Da se podsetimo: Hitler je DEMOKRATSKI, bez muljanja došao na vlast....Koji bre narod?
U Srbiji ukupno ima 6.584 000 birača.Za Aleksandra Vučića je glasalo (da zaokružimo) 2 miliona...Dakle 4.500 000 ljudi ili ti 2/3 građana BOLI K*RAC ZA VUČIĆA I SNS! Jasno?
Vučić je preporodio srpski privredu,
Oduvek sam se trudio od čega ću da živim.Dogura sam da više ne radmm za pare već da pare rade za mene.Nego znaš šta hoću da vidim gde samFrenki, reci iskreno
Jel si imo keca u skoli na likovnom?
Ili nisi ni isao u skolu?
Šabac, jučeGde je to, sta je to
A Soros, CIA, Vatikan?Rokfeleri, rotšildi.
Masonerija, rozenkrojceri.
Iluminati, hermetičari.
Udovičić našima, đilas da se tornja svojima.
Na koje medije,Udji malo nekad na njihove medije dijasporašu.
ALI RUSKA ZASTAVA NA JAKNI AHAHHAHAHAHAHAHAHGde je to, sta je to
Sad cu da pogledam srpske medije, nisam citao par dana nistaŠabac, juče
Sećaš se kako je onaj mentalno bolesni pas Markowac pokušao da spinuje temu kao da on podržava proteste etc.ALI RUSKA ZASTAVA NA JAKNI AHAHHAHAHAHAHAHAH
Bravo Nataša! Rekao bih da je nakon bombardovanja Srbije 99-e postignuto ono što je odgovaralo nekima od navedenih! I sada kao oni, RUŠE ono što im odgovara?Ako onih 2000 fanatika može da sruši Srbiju , e onda stvarno stoji na klimavim nogama i sama vlast bi trebala da odgovara što jedna takva šaka jada može da ugrozi državu
Budalaštine
Pre je to pokušaj
Ti si mentalno bolesna.Sećaš se kako je onaj mentalno bolesni pas Markowac pokušao da spinuje temu kao da on podržava proteste etc.
Ako je to nova reč za "sugar spice and everything nice"Ti si mentalno bolesna.
OMLADINSKI SASTAV SNS ZENGI SA RUSKIM JAKNAMA HAHAHAHAHAH