Sad je sve jasno! Rokfelerov fond dao ogromne pare đilasovcima da sruše Srbiju!

Kakav režim?

Srbija ima vlast , koja je u ovom mometu reprezentovana u vidu stranke koja je popedila na demokratskim izborima

Da li se i koliko se nekome ona dopada - šta da se radi to je demokratija
Ja Wohl! A ona VEĆINA koja NIJE ni izašla na izbore, po pitanju demokratije imaju isti status kao i moja mačka koja isto NIJE izašla na izbore!:zcepanje:
Nacrtano za mentalno ograničene: Koja bi sada bila korist moje mačke da se buni radi vlasti koja joj ne odgovara!? :zcepanje::zcepanje:

1. Ne razara nikakva sela, nego ljudi prodaju imovinu u tim vukojebina za enormne sume novce, i to onda postaje privatna imovina Rio Tinta.

2. Nemamo najzagadjeniji vazduh na svetu, to ti je sinulo iz glave ali nema uporišta u realnosti.

3. Šta tebe i mene boli qurac za Vijetnamske radnike koji imaju platu 900e?
1. Ne prodaju svi, zato su i usvojili izmene i dopune Zakona o eksproprijaciji što će im omogućiti prisilno otimanje imovine. Zagađenje koje oni vrše je trajno jer u zemlju ispuštaju toksične materije koje zagađuju i podzemne vode a onda preko podzemnih voda i voće/povrće koje jedemo a samim tim zagađuju i ljude. Rio Tinto ne može da ovo radi u EU ili u iole normalnoj zemlju ali može u Srbiji koju Vučić pretvara u zemlju trećeg sveta, jer mu je bitan samo novac i ništa više. A da ne govorim o prirodi i reljefu kojeg takođe trajno uništavaju.

2. Više puta je Beograd bio najzagađeniji grad u svetu, a od nedavno i Čačak. Ovo doduše nema direktne veze sa Rio Tintom ali ima sa drugim stvariam koje dopušta SNS.

3. Itekako me boli qurac ako se u Srbiji sprovodi robovlašće u jbenoj 2021. usred Evrope. Itekako me boli qurac za prava svih radnika u Srbiji i za uslove pod kojima rade, jer ako se to zlo dopusti može se samo širiti. Uostalom je l' kod vas naprednjaka ostalo makar trunke empatije za čoveka ili vas je pohlepa toliko pojela da ste spremni preko mrtvih gazati zbog kojeg dolara više?

Ja Wohl! A ona VEĆINA koja NIJE ni izašla na izbore, po pitanju demokratije imaju isti status kao i moja mačka koja isto NIJE izašla na izbore!:zcepanje:

Možda nisu izašli jer su znali da će ono za što bi oni glasali pobediti

Istina ne mora da bude jednoznačna i nametnuta ... more biti vako, more biti nako , u suprotnom je čista manipulacija

1. Ne prodaju svi, zato su i usvojili izmene i dopune Zakona o eksproprijaciji što će im omogućiti prisilno otimanje imovine. Zagađenje koje oni vrše je trajno jer u zemlju ispuštaju toksične materije koje zagađuju i podzemne vode a onda preko podzemnih voda i voće/povrće koje jedemo a samim tim zagađuju i ljude. Rio Tinto ne može da ovo radi u EU ili u iole normalnoj zemlju ali može u Srbiji koju Vučić pretvara u zemlju trećeg sveta, jer mu je bitan samo novac i ništa više. A da ne govorim o prirodi i reljefu kojeg takođe trajno uništavaju.

2. Više puta je Beograd bio najzagađeniji grad u svetu, a od nedavno i Čačak. Ovo doduše nema direktne veze sa Rio Tintom ali ima sa drugim stvariam koje dopušta SNS.

3. Itekako me boli qurac ako se u Srbiji sprovodi robovlašće u jbenoj 2021. usred Evrope. Itekako me boli qurac za prava svih radnika u Srbiji i za uslove pod kojima rade, jer ako se to zlo dopusti može se samo širiti. Uostalom je l' kod vas naprednjaka ostalo makar trunke empatije za čoveka ili vas je pohlepa toliko pojela da ste spremni preko mrtvih gazati zbog kojeg dolara više?

1. Jel si ti uopšte pročitao taj zakon? Samo ako je nelegalna gradnja, onda mogu ukloniti odmah objekat po eksproprijaciji. Što je i super. Dosta su nas više razni krezavci kočili u preporodu i razvoju Srbije. Nije to glupi i mlaki DS, sa 20 frakcija, što ni banderu ne može da sazida. Samo diktatura, brzina, razvoj, efikasnost, kao Kina.

2. Ti si rekao cela Srbija, i to trenutno, lažovčino.

3. Pa mene boli qurac za Vijentamce i za Evropu. Bitno je da dobijamo jednu potpuno novu velelepnu fabriku.

Poslednja izmena od moderatora:
1. Jel si ti uopšte pročitao taj zakon? Samo ako je nelegalna gradnja, onda mogu ukloniti odmah objekat po eksproprijaciji. Što je i super. Dosta su nas više razni krezavci kočili u preporodu i razvoju Srbije. Nije to glupi i mlaki DS, sa 20 frakcija, što ni banderu ne može da sazida. Samo diktatura, brzina, razvoj, efikasnost, kao Kina.

2. Ti si rekao cela Srbija, i to trenutno, lažovčino.

3. Pa mene boli qurac za Vijentamce i za Evropu. Bitno je da dobijamo jendu novu velepepnu fabriku.
U zemlji koja spada u one sa najvećom smrtnošću od kancera se životna sredina brutalno zagađuje na sve strane.
Da, Kina treba nam bude uzor... sve najgore su uzeli od komunizma i kapitalizma...

Poslednja izmena od moderatora:
25.000 dolara je, znači, mesečno 2.083,33 dolara.

Koji to mozak tačno misli da je 215.000 dinara mesečno "ogromna para" za jednu organizaciju, neka neko proba da objasni. :lol:

Recimo na 10 osoba (a u praksi naravno značajno više; dakle samo hipotetički govoreći), to je oko 21.500 dinara po osobi.

Vest je za ciljanu metu; osobe niskih primanja i obrazovanja kojima je najlakše manipulisati. Za ljude koji o privredi ili uopšte organizacionom upravljanju ne znaju ama baš ništa.

Koji to mozak tačno misli da je 215.000 dinara mesečno "ogromna para" za jednu organizaciju, neka neko proba da objasni. :lol:

Pa zašto onda "protestuju", ako ne plaćeno po zadatku?

Ja objektivno ne vidim ni jedan drugi razlog. Ili su glupi bez pola mozga.

Kad ta organizacija broji malo lica, onda je jasno da gospodin Rokfeler želi promene

Svi svi svi na trgu slobode 18 h!

U zemlji koja spada u one sa najvećom smrtnošću od kancera se životna sredina brutalno zagađuje na sve strane.
Da, Kina treba nam bude uzor... sve najgore su uzeli od komunizma i kapitalizma...
Ма шта нас брига, одемо код Мирољуба Петровића и купимо тинктуру од 1000 динара.

То су обичне глупости Вучићевих таблоида, а Рокфелер је умро пре пар година.
I?? Smrt jednog smrtnika ništa ne menja za zagovornike Novog Svetskog Poretka! Kao kada se na frontu juriša: Neki padaju, ali ostali jurišaju i dalje te osvajuju pozicije!

Pa zašto onda "protestuju", ako ne plaćeno po zadatku?

Ja objektivno ne vidim ni jedan drugi razlog. Ili su glupi bez pola mozga.
Aj ne budi retard. Oni što dolaze autobusima organizovano na svaki kontraprotest su plaćenici, da ne kažem sendvičari. Ovde je izašao običan narod kojima su se smučile svakodnevne laži, propagande, a sad najnovije brutalno razaranje zapadne Srbije.

Pa kako objasnjavas onda da je 500.000 ljudi napustilo Srbiju od 2012 do 2020e
Kukavice i ljudi koji vole ići linijom manjeg otpora! Umesto da ostanu i bore se da im u Srbiji bude bolje, oni beže tamo gde misle da će im biti bolje! Dok sam bio mlađi, i ja sam pokušavao nešto pozitivno postići, nije mi padalo na pamet da bežim nekuda! I dočekao/izborio se da mi je pod stare dane prilično dobro!

Back