fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.208
Da, tako je i umro Staljin! Operisali su ga srpom i čekićem!Против чекића се једино може борити српом и чекићем.За мотке још немам решење.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tako je i umro Staljin! Operisali su ga srpom i čekićem!Против чекића се једино може борити српом и чекићем.За мотке још немам решење.
Стаљин није умро.Da, tako je i umro Staljin! Operisali su ga srpom i čekićem!![]()
OK! Vraća se korenima!Зар једна муслиманка да цитира Његоша?!
Против чекића се једино може борити српом и чекићем.За мотке још немам решење.
U Argentini je viđen pre neki dan sa Arkanom.Стаљин није умро.
ApsolutnoSam/sama si tražio: I Tuđmanu je odgovaralo dok je Milošević bio na vlasti!![]()
Hmm.. Postoje slike i Tita sa Kenedijem i Niksonom! I šta kažu nacionalisti? Koji je bolji predsednik? Tito ili Zloba?I sta kazu nacionalisti na ovo, dok se kunu da je Smrdljosevic najbolji predsednik ikada
Aleksandra Vučića (SNS) i Dragana Đilasa (SSP) i Kurtu i Murtu FINANSIRA ZAPAD!
Načinješ njihove familijarne odnose? Nakon što je Tuđman izjavio da je sretan što mu žena nije Srpkinja ili Jevrejka, jasno je da su se neki od njegovih preselili u Begeš!Apsolutno
Kako drugacije objasniti da je Tudjamnov sin u Beogradu. U vreme rata. Pod zastitom Smrdljosevica
Auuuuu, stani, nemoj toKukavice i ljudi koji vole ići linijom manjeg otpora! Umesto da ostanu i bore se da im u Srbiji bude bolje, oni beže tamo gde misle da će im biti bolje! Dok sam bio mlađi, i ja sam pokušavao nešto pozitivno postići, nije mi padalo na pamet da bežim nekuda! I dočekao/izborio se da mi je pod stare dane prilično dobro!
Kenedija i Niksona niko nije optuzio da finansira ubijanje SrbijeHmm.. Postoje slike i Tita sa Kenedijem i Niksonom! I šta kažu nacionalisti? Koji je bolji predsednik? Tito ili Zloba?
Ja Wohl! Lakrdijaši, komedijaši i cirkusanti nastupaju, zabavljaju publiku i zarađuju, a raja to PLAĆA!исто као и последњег монарха, исто као и тита, исто као и слободана, исто као и ђинђића...
политика је луткарско позориште
To je za potrebe HDZ glasaca izjava, kao sto Vucic prica da je Kosovo srpsko al preti Srbima sa fantomkama da glasaju za Haradinaja.Načinješ njihove familijarne odnose? Nakon što je Tuđman izjavio da je sretan što mu žena nije Srpkinja ili Jevrejka, jasno je da su se neki od njegovih preselili u Begeš!
A međusobno 'uvlačenje' Tita, predsednika 'antisrpske' SFRJ i navedenih nije bilo lagano ubijanje Srbije... onoga što nije ubijeno još 45-e?Kenedija i Niksona niko nije optuzio da finansira ubijanje Srbije
Ove sa slike gore jeste
SkratiA međusobno 'uvlačenje' Tita, predsednika 'antisrpske' SFRJ i navedenih nije bilo lagano ubijanje Srbije... onoga što nije ubijeno još 45-e?
Ima još: Ako su njegovi detaljnije saznali samo deo bigrafije Tuđmana, nije čudno da su ga se neki odrekli! Plus što propagiraš demokratiju, a ponašaš se apsolutističko-komesarski!To je za potrebe HDZ glasaca izjava, kao sto Vucic prica da je Kosovo srpsko al preti Srbima sa fantomkama da glasaju za Haradinaja.
Ne za Tacija.
Ma koliko se reklamirao kao drugaciji, Tudjman je bio i ostao komunista u dusi. I metode su mu bile takve
komesarske (komunisticke)
?? Samo dva primera sa kojima sam upoznat:Skrati
Samo ovde? Zapad polako gubi širom sveta! Cilj je jasan: Amere vratiti u njihovu kućicu, kao psa koji je podivljao!Можда све политичаре у Србији финансира запад али мислим да је јасно ко их држи за јајца - руси и кинези.
Тако да Рио Тинто се гура само да би изазвао бунт у народу који би могао да се искористи политички у стилу "2000-е".....ал од тога нема ништа
Рио Тинто је број један по шунтавилуу лепо пишее плакатагорее.......покушали мало да роваре Србијом да притискају народ ал све ће то да се издува као балон
Прошло је време кад је запад имао монопол овде.....ко год да је на власти мора да гледа на Исток иначе ће јајца малко да поплаве
?? Pa zar se sami ameri nisu hvalili da su ulupali šlepere love u Balkan da ostvare svoje ciljeve? Sada ih neko tuče njihovim oružjem...Svinjformerova g**narska masina ocekivano pocela da bljuje svoj otrov...![]()
Због протеста еколошке фракције КП Србије, они причали да Хрвати и Словенци хоће да загађују Србију.?? Samo dva primera sa kojima sam upoznat:
1) Kada i zašto je proizvodnja vazduhoplovnih jedrilica prebačena iz Vršca u ELAN, Slovenija?
2) Zašto je proizvodnja reaktivnih aviona građena u Mostaru? Sada je to tamo propalo, a Srbija je danas samo u stanju da proizvodi drvene makete aviona kao NATO-ciljeve? Itd.....