Sad je sve jasno! Rokfelerov fond dao ogromne pare đilasovcima da sruše Srbiju!

Aleksandra Vučića (SNS) i Dragana Đilasa (SSP) i Kurtu i Murtu FINANSIRA ZAPAD!

исто као и последњег монарха, исто као и тита, исто као и слободана, исто као и ђинђића...

политика је луткарско позориште

Kukavice i ljudi koji vole ići linijom manjeg otpora! Umesto da ostanu i bore se da im u Srbiji bude bolje, oni beže tamo gde misle da će im biti bolje! Dok sam bio mlađi, i ja sam pokušavao nešto pozitivno postići, nije mi padalo na pamet da bežim nekuda! I dočekao/izborio se da mi je pod stare dane prilično dobro!
Auuuuu, stani, nemoj to

Da preformulisem tvoj post ukratko

Kad nezaposleno lice nadje posao, to je bezanje

Kad slabo placen radnik, nadje bolje radno mesto i vecu platu, on je kukakvica

Kada Majka i Otac odvedu svoje dete u NORMALNE uslove zivota, to je

Negativno?

Znaci Jevreji nisu trebali bezati od Hitlera Adolfa 1933e pa na dalje

I Srbi ne treba da beze od osovine zla SPS-SRS-SNS nego da ostanu da plivaju u Dunavu zimi, da idu na ćevape, i da budu zamorcici za trecu fazu ispitivanja vakcina

Danas nisi sav svoj brate

Razocarao si me

I kao Covek
I kao Komunista

исто као и последњег монарха, исто као и тита, исто као и слободана, исто као и ђинђића...

политика је луткарско позориште
Ja Wohl! Lakrdijaši, komedijaši i cirkusanti nastupaju, zabavljaju publiku i zarađuju, a raja to PLAĆA! :klap:

Načinješ njihove familijarne odnose? Nakon što je Tuđman izjavio da je sretan što mu žena nije Srpkinja ili Jevrejka, jasno je da su se neki od njegovih preselili u Begeš!
To je za potrebe HDZ glasaca izjava, kao sto Vucic prica da je Kosovo srpsko al preti Srbima sa fantomkama da glasaju za Haradinaja.
Ne za Tacija.

Ma koliko se reklamirao kao drugaciji, Tudjman je bio i ostao komunista u dusi. I metode su mu bile takve

komesarske (komunisticke)

To je za potrebe HDZ glasaca izjava, kao sto Vucic prica da je Kosovo srpsko al preti Srbima sa fantomkama da glasaju za Haradinaja.
Ne za Tacija.

Ma koliko se reklamirao kao drugaciji, Tudjman je bio i ostao komunista u dusi. I metode su mu bile takve

komesarske (komunisticke)
Ima još: Ako su njegovi detaljnije saznali samo deo bigrafije Tuđmana, nije čudno da su ga se neki odrekli! Plus što propagiraš demokratiju, a ponašaš se apsolutističko-komesarski!
Kosovo? Srbiji do daljnjega odgovara ova Status Quo situacija sa Kosovom kao REZERVATOM! Loše zvuči za Srbe na Kosovu, ali, hebi ga... duga je to priča....

Можда све политичаре у Србији финансира запад али мислим да је јасно ко их држи за јајца - руси и кинези.

Тако да Рио Тинто се гура само да би изазвао бунт у народу који би могао да се искористи политички у стилу "2000-е".....ал од тога нема ништа
Рио Тинто је број један по шунтавилуу лепо пишее плакатагорее.......покушали мало да роваре Србијом да притискају народ ал све ће то да се издува као балон

Прошло је време кад је запад имао монопол овде.....ко год да је на власти мора да гледа на Исток иначе ће јајца малко да поплаве

?? Samo dva primera sa kojima sam upoznat:
1) Kada i zašto je proizvodnja vazduhoplovnih jedrilica prebačena iz Vršca u ELAN, Slovenija?
2) Zašto je proizvodnja reaktivnih aviona građena u Mostaru? Sada je to tamo propalo, a Srbija je danas samo u stanju da proizvodi drvene makete aviona kao NATO-ciljeve? Itd.....

Можда све политичаре у Србији финансира запад али мислим да је јасно ко их држи за јајца - руси и кинези.

Тако да Рио Тинто се гура само да би изазвао бунт у народу који би могао да се искористи политички у стилу "2000-е".....ал од тога нема ништа
Рио Тинто је број један по шунтавилуу лепо пишее плакатагорее.......покушали мало да роваре Србијом да притискају народ ал све ће то да се издува као балон

Прошло је време кад је запад имао монопол овде.....ко год да је на власти мора да гледа на Исток иначе ће јајца малко да поплаве
Samo ovde? Zapad polako gubi širom sveta! Cilj je jasan: Amere vratiti u njihovu kućicu, kao psa koji je podivljao!

?? Samo dva primera sa kojima sam upoznat:
1) Kada i zašto je proizvodnja vazduhoplovnih jedrilica prebačena iz Vršca u ELAN, Slovenija?
2) Zašto je proizvodnja reaktivnih aviona građena u Mostaru? Sada je to tamo propalo, a Srbija je danas samo u stanju da proizvodi drvene makete aviona kao NATO-ciljeve? Itd.....
Због протеста еколошке фракције КП Србије, они причали да Хрвати и Словенци хоће да загађују Србију.

Back