kujundzicm
Početnik
- Poruka
- 40
Mmmmmmmmm,videćemo...bolja od Kruele, svakako.Zanimljiva je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mmmmmmmmm,videćemo...bolja od Kruele, svakako.Zanimljiva je![]()

@gimnazoid: Nemoj da siris ovde vas dobro poznati kompleks vise vrednosti da se ne opeces.:joke:
Ne moze da se uporedi, pre svega zato sto je to sfera odredjene struke i cak mislim da ce njima "steceno" znanje vise znaciti za dalje jer se specijalizuju vise od vas. Tako da su oni na neki nacin u prednosti pred prave izazove. A da je rad 90% posla to stoji. Ali pravi rad, dakle ne previse opsiran i zamoran vec definisan i efektivan.

hmmm
stereotipi su nešto što prati gimnaziju od vijek vijekova...
no, ipak mislim da se u medicinskoj manje radi...
farmaceuti tj. '' elitno odeljenje'' i nisu nešto elitnog znanja...
- oduvali ih gimnazijalci- ( u svim pogledima)
za ostale... pa sve zavisi
![]()
mislim da je glupo raspravljati...svako ce braniti svoju skolu..a niko ne moze da kaze u kojoj je teze jer nisu isli u obe...ja znam kako je kod mene...da u trecoj iz svako odeljenja padne po sestoro najmanje..jedne godine je cak osamnaest palo iz jednog odeljenja..

slazem se za farmaceute...cak i profe kazu da je njima lakse...ako ces iskreno,sestre su najtezi smer medicinske skole..
Da, to svi kažu, i svi ih u školi potcenjuju, i to sam čula...
I ja sam ista generacija, samo mi je bio drugi razredni stresina, tako da smo se mozda i znali. Naravno u to vreme. Bio je to jezicki smer, zar ne? Slucajno sam ovo nasla na netu.Evo da se prijavim i ja
Sabacka gimnazija - generacija 87-91. razredna Nada Ukropina![]()
nije njima lakse,samo su se snasle... nije lako upisati farmaceutski..a sestrama pak nije tesko...sto znaci da su oni koji su upisali farmaceutski deca koja redovno uce i naravno da im je lakse kad umeju da rasporede svoje vreme..i treba da se hvale kad one u najboljem svetlu oslikavaju vasu skolu...
a kakva je to tortura u supu i poljoprivrednoj??

Pa bolje i malogradjanstina nego da je skola puna seka-persi.