Sabacka Gimnazija

@gimnazoid: Nemoj da siris ovde vas dobro poznati kompleks vise vrednosti da se ne opeces. :D :joke:
Ne moze da se uporedi, pre svega zato sto je to sfera odredjene struke i cak mislim da ce njima "steceno" znanje vise znaciti za dalje jer se specijalizuju vise od vas. Tako da su oni na neki nacin u prednosti pred prave izazove. A da je rad 90% posla to stoji. Ali pravi rad, dakle ne previse opsiran i zamoran vec definisan i efektivan.

@gimnazoid: Nemoj da siris ovde vas dobro poznati kompleks vise vrednosti da se ne opeces. :D :joke:
Ne moze da se uporedi, pre svega zato sto je to sfera odredjene struke i cak mislim da ce njima "steceno" znanje vise znaciti za dalje jer se specijalizuju vise od vas. Tako da su oni na neki nacin u prednosti pred prave izazove. A da je rad 90% posla to stoji. Ali pravi rad, dakle ne previse opsiran i zamoran vec definisan i efektivan.

:hahaha::hahaha::hahaha:
kompleks više vrednosti!

hmmm
stereotipi su nešto što prati gimnaziju od vijek vijekova...
no, ipak mislim da se u medicinskoj manje radi...
farmaceuti tj. '' elitno odeljenje'' i nisu nešto elitnog znanja...
- oduvali ih gimnazijalci- ( u svim pogledima)
za ostale... pa sve zavisi

:ljutko::ljutko::ljutko:

slazem se za farmaceute...cak i profe kazu da je njima lakse...ako ces iskreno,sestre su najtezi smer medicinske skole..

mislim da je glupo raspravljati...svako ce braniti svoju skolu..a niko ne moze da kaze u kojoj je teze jer nisu isli u obe...ja znam kako je kod mene...da u trecoj iz svako odeljenja padne po sestoro najmanje..jedne godine je cak osamnaest palo iz jednog odeljenja..

nije njima lakse,samo su se snasle... nije lako upisati farmaceutski..a sestrama pak nije tesko...sto znaci da su oni koji su upisali farmaceutski deca koja redovno uce i naravno da im je lakse kad umeju da rasporede svoje vreme..i treba da se hvale kad one u najboljem svetlu oslikavaju vasu skolu...

nije njima lakse,samo su se snasle... nije lako upisati farmaceutski..a sestrama pak nije tesko...sto znaci da su oni koji su upisali farmaceutski deca koja redovno uce i naravno da im je lakse kad umeju da rasporede svoje vreme..i treba da se hvale kad one u najboljem svetlu oslikavaju vasu skolu...

joj nato nemas pojma o cemu pricas,veruj mi...nisu se snasle nego su se snasli (ima i muskaraca)...ma necu da se raspravljam...ne znate kakvo je stanje u skoli tako da ne vredi da pisem....

a ja mislila ovde se prica o tezini skoli po ucenju...a vi pricate o nekom seljacenju po skolama...
i nemojte da ke.njate,niko nije isao u sve skole pa da zna u kojoj je teze...meni je medicinska teska,ne znam kko je u ostalima...o poljoprivrednoj mogu nesto i reci jer mi je brat tamo zavrsio li o ostalima...ne razumem se

Back