Sabacka Gimnazija

pa nazovi neke na CS..ili smanji clanove,podigni ulog...
jbg. ja sam prosle zime uzeo 2 Sony-a ( dvojke naravno )...i sa mojih 5 ortaka napravio turnir u fudbalu
chini mi se W9..da je bila...pocheli u 9 zavrshili bi oko 3 ujutru pola 4..naravno ja sam pobedio 8)
AHAHAHHAha....ove godine nechu izgleda a bash bih voleo da se okupimo..ionako ih ne vidjam..

meda_bica:
A najbolje da ne znas djurica,matematicara!

Njegovo odeljenje,maturanti(on im je razredni) ima 17 ucenika!A bilo ih je podosta u prvoj...
Ustvari on je super lik,ovako,al kad vidi brojke dobije inspiraciju..
Glavna pretnja u skoli je bila:"Da bog da ti goran predavao"(on+kata i magistar..trio iz snova..)
jel i ti ides u gimnaziju?
ja bas dugo nisam bila ovde na sapcu(podforumu) pa i nisma upucena za sve ovde prisutne gimnazijalce...
znas kako...meni je prosle godine bila ta kombinacija..magistar,foran,kata(plus i maca...)
sad nas je magi ostavio...ali ce dodje ponovo..sledece godine....
a goran je super lik...imala sma 5 na pocetku..pa 2..pa 3... sad imam opet 3 ..(2,4..jedine ocene)
a kod magija...polagala....debil...(mislim ja) a i on je super...sa njim je zezanje...sve opusteno...a i keceve daje opusteno... :roll:

-MISTER:
eh sta je bila gimnazija u moje vreme...joza,magistar,gica,veselinka...to je bio hard core,krene nas 35,zavrsi 20 :( :(
vas bar 20 zavrsi....nas sada ima 19...a tek smo druga godina :(
koliko ce nas zavrsiti... :rolleyes: :-?
meni ne predaje veselinka..ali mislim da je kata gora od nje....ni gica mi ne predaje...kod nagla je bilo super...sad nam dosao onaj novi..luka...kod njega je isto ok....
magistar..prosle godine...sad bejka..pa ce ponovo magistar....
+ goran,maca...zica,ukropina,caca.... i miroslava....ima ih jos...
ali prezivljavamo.....prezivecemo....
ali nase odeljenje...tu je bilo 10 ljudi od 31 koji su hteli da upisu prirodni smer... :roll:
ja sam 'fala Bogu htela ;) obozavam matematiku....i hemiju....fiziku ne... :|

Ljudi nemojte se folirati za taj turnir to je namesteno sve....Znam nama prethodne tri godine je bilo namesteno....Eto prosle godine sve same pobede II-6 valjda 6-1 , I-2 3-1,IV-5 4-0 i II ne znam koje tacno ali bilo je 0-0 bilo je neko jos odeljenje ali nisam bas siguran koje,sve u svemu nisam uopste siguran ko je koje odeljenje,ali u drugoj grupi je bila jasna sitluacija....I prosli mi sa dobrim ucinkom i igramo dve utakmice za dan,jednu za drugom,protiv ekipa koje smo pobedjivali hiljadu i jedan put na fizickom....Prvo,gruba igra....Onda sumljiv gol glavom(rukom),sudija dragi nas koketira s ribicama i mi ispadnemo....III-3 rekose ispalo,...e pa dobro....Ove godine cemo da upropastimo turnir....Prvo nemamo igraca,Bajka na operaciji,Marku iskace koleno a ja treba na prolece isto na operaciju meniskusa....Ne mozemo da igramo,samo cemo tako stajati u mestu,cisto da nas narod vidi,...a kada smo mogli da igramo sumljive stvari su se desavale,...kao npr. klizav i prljav parket,...nesavesno sudjenje...I nista vise i ne ocekujemo na jebenim turnirima u kojima je proricano da pobedi IV-3....Zivi bili pa videli....Ej,da l` ce biti kladjenja jer znam na koga bih se kladio....Mozda i zaradimo na nasoj nesreci....

natasha`:
jel i ti ides u gimnaziju?
ja bas dugo nisam bila ovde na sapcu(podforumu) pa i nisma upucena za sve ovde prisutne gimnazijalce...
znas kako...meni je prosle godine bila ta kombinacija..magistar,foran,kata(plus i maca...)
sad nas je magi ostavio...ali ce dodje ponovo..sledece godine....
a goran je super lik...imala sma 5 na pocetku..pa 2..pa 3... sad imam opet 3 ..(2,4..jedine ocene)
a kod magija...polagala....debil...(mislim ja) a i on je super...sa njim je zezanje...sve opusteno...a i keceve daje opusteno... :roll:

Idem....maturant

Ti si ono nesrecno odeljenje sto su prosle god dobili najtragicniju kombinaciju?Da ti nije razredna Tanja?
Maca je meni predavala u prvoj.Istinita prica:
Odgovara jedan drug i ,naravno,zna za neku dvojku.Maca:"Nije lose,lep si ti decko...sedi,5"
A ja naravno,tad jos ucila,i dobijem 4 ,da ne kazem zasto.I svi decaci tako...Necu nista da kazem ali nek se posle ne zale sto je Nagl popustijiviji prema devojcicama...
Mada meni on nije predavao.Ali ni kod Sneze,Gice nije problem,sem za 5 ali dobro...
Kata je na kraju ispala i vise nego fer prema nama(u drugoj) ali mislim da je zena vise digla ruke od gimnazije...Kod Magija ok(3 god i sad Frejka) a Goran me hvala bogu,nije zakacio

Back