Sabacka Gimnazija

Ej je li istina kad u gimnaziji ides u wc moras i tetkicu da vodis na pisanje,i cuo sam da je Kata napisala neki scenario za neku predstavu gde je prepravljala Lazu Lazarevica trazila od Sabackog pozorista ni manje ni vise nego 10.000 eura bas se visoko kotirala,danas svako pise scenarije imao sam priliku da procitam segmente ono je strasno i nema veze sa vezom,ali i cifru je digla brateee toliko ne traze ni scenaristi iz Beograda i Novog Sada!Pomislim ponekad da se iza prijatne spoljasnosti kriju pravi tirani,nervcici i sizofrenicari!

pa znas kako...za vreme odmora wc-i su zakljucani..i moras da pitas tetkice da ih otkljucaju...:roll:
debili....
a da...kata je pisala neki scenario..pa naravno...lazarevic...posto ona njega toliko obozava...to za pare ne znam...nisam nista cula...

a sto se tice profesora i godina staza...onaj ko jednom udje u gimnaziju....ne izlazi.....pogledajte samo....kata....miroslav....goran(on je tu vec sigurno 10 godina...i vise) koprivica....magistar(za njega ne znam tacno)...ali ima ih......
mada poceli su sad da dolaze neki novi...mladji profesori....ima i njih....

Ivan015:
Ko o cemu ucenice o Luki!

---CAR---CAR---CAR---
Eeeee ja se na to odvaljujem :lol: :lol: :lol: :lol:
Cujem ja ima neki zestok fraJJer profa u Gimnaziji i pomislim mora da je nesto kad ga toliko hvale...kad ono :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH!!!
Crkla sam od smeha!Jos kad su mi rekli za njegovu izjavu:
'Na fakultetu su bile 4 dobre ribe i ja sam bio sa sve 4!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AAAAAJAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!
A,da cula sam i ovo:
Pise u sred casa na tabli:
"Profesor fizike ima devojku.Profesor fizike nije zainteresovan za maloletnice." :lol: :lol:
Koje su to jadnice koje se loze na ono ???Kukuuuuuuuuuuuuuuu.... :shock: :shock: :lol:

ivan015:
Ko o cemu ucenice o Luki!

---CAR---CAR---CAR---
vaistinu car!
danas dobijem 5 kod njega za 3 minuta,a kod nagla imao 4,2,1. :)
kralj od coveka,a za to pisanje na tabli sam cuo da je bilo u shupu kad je predavao,i kao spopadale ga strasno pa je onda to napisao.
i ne verujem da se hvali sa te 4 ribe,izgleda kao skroman lik.

Ivan015:
Kad je pisao da ima devojku? hahaha qq al je zaribao...

Ma Luka je car jbt, i decko ne izgleda lose...
OMG :shock: :shock: ........ja cu se stvarno ubiti,ne znam odakle da pocnem...
1.nizak je...medju onim malim prvacicima ne mozes ga prepoznati
2.ima pticiju facu ...mislim da nema potrebe da objasnjavam dovoljno ga je pogledati..
3.seta kao da ga je neko rasklimao (da ne kazem razdrkao)
I by the way umislio je da je neki fraJer zato sto ga juri par ocajnih gimnazijalki...
Mooolim vas...
BOZEEEEEEEEEEEEEEEEE
4.gif

Bas bih voleo tebe lepotice da vidim... Da nisi mozda bila miss? Sta trazis mozda MISTERA (ps mister ne odnosi se na tebe :lol:)... stvarno OMG! Idi ubij se...

Necu da ga branim puce mi k za profesore... samo ne znam sta ste vi umislili...

Cuj ti njega bolan,nije on cudan al je malo smotan,a niko ne osporava da je neinteligentan,ne znas ti jarane nista imas ti ljudi koji engleski znju bolje od njega,a da je gospodin to ne znam,meni vise lici na gospoju!

Back