50 cent
Zainteresovan član
- Poruka
- 356
**^^**^^**^^HAPPY NEW YEAR**^^^**^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mannibals:devojke igraju dobro CS>.....
haha 
jel i ti ides u gimnaziju?meda_bica:A najbolje da ne znas djurica,matematicara!
Njegovo odeljenje,maturanti(on im je razredni) ima 17 ucenika!A bilo ih je podosta u prvoj...
Ustvari on je super lik,ovako,al kad vidi brojke dobije inspiraciju..
Glavna pretnja u skoli je bila:"Da bog da ti goran predavao"(on+kata i magistar..trio iz snova..)

natasha`:ivane...vi bar imate 6 decaka.....kod nas....a pa da..ima ih 6...ali pola ...nesposobno...![]()

vas bar 20 zavrsi....nas sada ima 19...a tek smo druga godina-MISTER:eh sta je bila gimnazija u moje vreme...joza,magistar,gica,veselinka...to je bio hard core,krene nas 35,zavrsi 20![]()
![]()

jedan joga-man....jedan kvazi kosarkas-vanja...da..i kod nas ima folkloras,a ovi trojica..mogli bi da se snadju...mada mislim da eto..dva coveka znaju da igraju fudbal....Ivan015:haha![]()
![]()
A jes vala... Kod nas 6 decaka al 3 su vaterpolisti, jedan plivac, jedan aikidista... hehe![]()
I-6, napiso sam mal'pre...@zaxa321 koje si ti odeljenje?
natasha`:jedan joga-man....jedan kvazi kosarkas-vanja...da..i kod nas ima folkloras,a ovi trojica..mogli bi da se snadju...mada mislim da eto..dva coveka znaju da igraju fudbal....![]()
@zaxa321 koje si ti odeljenje?

ma bre ja znam da ce svi da rokaju na snagu... bice jaci u duelima i sta vredi...natasha`:jel i ti ides u gimnaziju?
ja bas dugo nisam bila ovde na sapcu(podforumu) pa i nisma upucena za sve ovde prisutne gimnazijalce...
znas kako...meni je prosle godine bila ta kombinacija..magistar,foran,kata(plus i maca...)
sad nas je magi ostavio...ali ce dodje ponovo..sledece godine....
a goran je super lik...imala sma 5 na pocetku..pa 2..pa 3... sad imam opet 3 ..(2,4..jedine ocene)
a kod magija...polagala....debil...(mislim ja) a i on je super...sa njim je zezanje...sve opusteno...a i keceve daje opusteno...![]()