Sabacka Gimnazija

pazi panju da te ne zasvrbe godovi...Ovde ima mnogo bolesnih ljudi,evo i ja sam jedan od njih...Mi stavimo nase tegle na oci i hodamo kao zombiji po ulici sa knjigama i idu nam zvale dok izgovaramo
reci :"Mozak ,mozak,mozak,mozak....Znanje,znanje,znanje,...ucenje,ucenje,ucenje, jooos!"

Ivan015:
Mada... kad on daje privatne casove ucenicima...hmmm tu mi nesto smrdi!

Znas li ti Ivane kad profesor daje privatne casove ucenicima pogotovo ako idu u istu skolu gde on predaje tu nesto stvarno smrdi,objasnicu ti drugom prilikom kako to ide!Nego ovaj FILIPIVAN mi nesto smrdi da to nije Zozon licno,imam informaciju da ovaj forum posecuju profesori iz gimnazije pogotovo ovu temu!

Ajde,ajde svi priznajte ko ste...ti mi na ovoj slici malo licis na gorana:)

Aj nemoj lupati molim te,valjda imaju ljudi pametnija posla nego da vijaju ucenike po forumima.A da se nagl smiluje i pusti u rad nas sajt bila bi druga prica...taj forum provereno jesu posecivali,zato i ne radi :lol:

meda_bica:
Ajde,ajde svi priznajte ko ste...ti mi na ovoj slici malo licis na gorana:)

Aj nemoj lupati molim te,valjda imaju ljudi pametnija posla nego da vijaju ucenike po forumima.A da se nagl smiluje i pusti u rad nas sajt bila bi druga prica...taj forum provereno jesu posecivali,zato i ne radi :lol:

Gorana,kog Gorana!

Burhan_Saban:
Gorana,kog Gorana!

A najbolje da ne znas djurica,matematicara!

Njegovo odeljenje,maturanti(on im je razredni) ima 17 ucenika!A bilo ih je podosta u prvoj...
Ustvari on je super lik,ovako,al kad vidi brojke dobije inspiraciju..
Glavna pretnja u skoli je bila:"Da bog da ti goran predavao"(on+kata i magistar..trio iz snova..)

Bogami,kod magistra i kate moras SVE da ucis,ja to iz iskustva...
a kod gorana stvarno ne znam.ustvari on i ocenjuje normalno samo mi kod drugih profesora uglanom nista i ne ucimo.Ma ok je on ovako,bar je bio na ekskurzijama

sad sam se regovo :)
sto se tice foruma skole bice otvoren uskoro nezavistan na domenu www.sabackagimnazija.info... Da, nezavistan, sto znaci da niko nista ne moze da nas cacka sa forumom...
Ceka se samoi aktivacija domena... Novi forum bice mnooogooo bolji... Imace shoutbox(najvaznija stvar) a i jos svasta...
Najvaznija stvar to nece biti forum sajta gimnazije, nego forum FILIPA KRSTICA (skoro ko do sad) tako da profovi mogu da nam pljunu pod prozor....
Inace najbolji prof DJ, nema tu neke rasprave...

Zaxa321:
sad sam se regovo :)
sto se tice foruma skole bice otvoren uskoro nezavistan na domenu www.sabackagimnazija.info... Da, nezavistan, sto znaci da niko nista ne moze da nas cacka sa forumom...
Ceka se samoi aktivacija domena... Novi forum bice mnooogooo bolji... Imace shoutbox(najvaznija stvar) a i jos svasta...
Najvaznija stvar to nece biti forum sajta gimnazije, nego forum FILIPA KRSTICA (skoro ko do sad) tako da profovi mogu da nam pljunu pod prozor....
Inace najbolji prof DJ, nema tu neke rasprave...

Zavistan - nezavistan... Kao da je bitno...

A profesori su bas likovi i to u pozitivnom smislu... Bar ovi nasi u gimn znaju da koriste kompove... pa neka citaju 8-) ... U drugim skolama sta je ja ne smem ni da pomislim...

Back