Sabacka Gimnazija

79.gif

Kojo?

shoosh:
evo ja sam zavrsila sa gimnazijom ove godine,nije tamo sve tako crno...dok sam isla u gimnaziju govorila sam da je nikad ne bih upisala da se vratim 4 godine u nazad,medjutim sad bih postupila kao sto i jesam!!!cvike nisam nosila ali u cetvrtoj godini su postale neophodne...u gimnaziji je ok!drustvo je super a znanje koje se stekne sa gimnazijom ne moze se steci ni u jednoj drugoj srednjoj u sapcu,bez obzira da li ste 2,00 ili 5,00...tako da svi vi koji imate nesto protiv gimnazije nemate pojma sta ste propustili!!!
Radovane preterano sereš...
Nisi ni svesna koliko su druge škole u nekim smerovima jače od gimnazije zadnjih par godina. Ja sam 2000te upisao faks i gimnazijalci su bili malo jači od nas. Kako se koja generacija pojavljuje na ETFu sve više ima momaka iz ŠUPa a gimnazijalci koji i upišu puknu već prvu godinu. Ista stvar se dešava i sa Medicinskom školom i Medicinskim fakultetom. Gimnazija zadnjih 6-7 godina polako tone sa kriterijumom. Meni je žao što je to tako ali je nažalost istina. Jedino što u gimnaziji postoji bolje druženje i opšte obrazovanje je bolje. Uverićeš se i sama kad malo upoznaš ljude na fakultetu...

Baba Kata je pustila korenje ne samo u gimnaziji vec u svim sferama kulturnog zivota u Sapcu,zaklela se da nece iz gimnazije dok je smrt ne rastavi,bas neki dan sretnem dr Marka Markovica a bio sam ubedjen da je taj covek umro,bas sam se iznenadio!

Back