Ona voli zvezdu
Početnik
- Poruka
- 2
Ja sam iz Bora, ali me zanima da li neko od vas poznaje Jakelj Ivana 88, ide u neku Šabačku gimnaziju. Nisam ga videla dugo... Unapred zahvalna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

-MISTER:A jel mozemo i mi penzioneri ovde da pisemo??
Alo generacijo,ima li neko '81-''83??![]()
dadel:Cuti balavce i cekaj na red. Ako ima zivih penzionera prozivam
generaciju 64-68
Buket pozdrava za moje bakice ***
Radovane preterano sereš...shoosh:evo ja sam zavrsila sa gimnazijom ove godine,nije tamo sve tako crno...dok sam isla u gimnaziju govorila sam da je nikad ne bih upisala da se vratim 4 godine u nazad,medjutim sad bih postupila kao sto i jesam!!!cvike nisam nosila ali u cetvrtoj godini su postale neophodne...u gimnaziji je ok!drustvo je super a znanje koje se stekne sa gimnazijom ne moze se steci ni u jednoj drugoj srednjoj u sapcu,bez obzira da li ste 2,00 ili 5,00...tako da svi vi koji imate nesto protiv gimnazije nemate pojma sta ste propustili!!!
crazy_north:Evo i mene>Sta je sa forumom na sajtu gimnazije, hoce li raditi ponovo??? Ko je zabranio rad foruma??? Bas je shit sto ne radi forum....
:shock: 
Nece grom u koprive...Burhan_Saban:E kad vec pricamo o gimnaziji kad ce Kata u penziju?

Kata,Koprivica,Veselinka,Miroslav.....uuuu...ima ih....Mincardyard:Zbilja, koji profesori u gimn. imaju preko 20 god. radnog staža???