LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.575
Ono-Ne mogu da kažem koja mi je najsvejija.Pa, to...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono-Ne mogu da kažem koja mi je najsvejija.Pa, to...
"Volim sve što je dobro."Ono-Ne mogu da kažem koja mi je najsvejija.
A Buda još i bucmast !Vidiš...može Buda kao primer...dobar je on..
Terezu više ne volim ,nije dobra...
A baš sam imala žarku želju da volim sve ljude ovoga sveta...
Volim pa volim....A Buda još i bucmast !
Tvoj fetiš
Još ako prede i mjauće usvajaš ga bez obzira na mišljenje mentoraVolim pa volim....
Ali ću se ipak konsultovati sa mentorom da li je to dobro za mene.
ObaveznoJoš ako prede i mjauće usvajaš ga bez obzira na mišljenje mentora
E, sad si me kupio!U sustini ja imam drugaciji rezon I give a F sta ce ko da misli o meni jer i ovako znam da sam najgori.
Zbog izbegavanja konflikta, ulaženja u rasprave ?
Interes, to je interes.im nesto zatreba samo mogli nekom sa se obrate.
Bar ih tako ja tumacim...sad mozda ima i neki treci razlog ali mi ne pada na pamet.
Mi nikad necemo biti moderatori, zivela sloboda dobro ti si bila jedno vremeOno-Ne mogu da kažem koja mi je najsvejija.
Zbog lampica?Mi nikad necemo biti moderatori, zivela sloboda dobro ti si bila jedno vreme
Ma jok nismo nesto bas tolerantni., barem ja...takav utisak imam ali opet kazem I give a damn.Zbog lampica?
Dobro je....ja se presekla...Ma jok nismo nesto bas tolerantni., barem ja.
Cudan ti je humor ali mi se svidja.Dobro je....ja se presekla...
I meni se sviđaCudan ti je humor ali mi se svidja.
Ajd, sastavi te četvrtine.Dobro je....ja se presekla...
Moraš prvo da mi vratiš moju vudu lutkicu.Ajd, sastavi te četvrtine.
Moraš prvo da mi vratiš moju vudu lutkicu.
Daj...poslužiće...Imam samo kudžo lutkicu.
Pre svega, ne razumem sa kojim "svima" treba da budemo dobri?Po meni -ne možeš biti sa svima dobar.
Neko ti jednostavno ne odgovara, nervira te ili ne možeš da ga smisliš.
E to.Biti dobar sa svima u smislu da se dodvoravamo, podržavamo ogovaranja, klimamo glavom samo da bi se ostalo u dobrim odnosima-to je toksuično i vodi u veće i veće zavrzlame, a za to sebi moramo objasniti da nemamo vremena, a ni aktivne moždane ćelije viška koje bismo podredili takvim radnjama.
Mnogo nezadovoljstva sobom ljudi projektuju na druge iz osećanja nemoći... sad ću verovatno da loše upotrebim neke termine iz psihologije jer mi je to znanje iz srednje škole. Postoji kompenzacija... u smislu da se ljudi na nepravilan način osećaju bolje, a uglavnom samo na određeno vreme, ako se pronađe neko, bilo ko, čak i prema neproverenim informacijama, da verbalno ponese teret momentalnog krivca, goreg, nekog ko je iracionalno, potpuno bezveze, odgovoran za to kako se osećaju.