sa najboljim drugom...

dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?

Ti bi samo trebala malo da odrastesh....

dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
SAmo cu ti reci da se kolo srece uvek okrece...vidis da se i tebi vratilo..a meni ce se nadam se vratiti isto tako kao tebi..posto sada imam slicnu situaciju...A da sam na tvom mestu bi ga mucila..znaci ne das da te odma smuva..tek posle nedelju dana najmanje...i kada budete bili u vezi ti mu vracas malo po malo..znaci ono ispaljujes ga i slicno da vidi kako je tebi nekada bilo...to ti je moj savet..:)
E da da ti ja sam kazem da sam ja u drugoj situaciji jer ja i taj moj drug se ne poznajemo iz skole nego iz kraja...:) i to ne traje 3 meseca vec 11 meseci sa moje strane a sa njegove ce tek trajati kada dodje cica na kolica....

i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
cudna ti ta definicija najboljeg prijatelja onda...
sta ja da kazem na dobrom sam putu da zavrsim fax, a ona osnovnu...kad sam ga ja upisao ona je krenula hm u peti razred... ljudi pocinju da me smatraju pedofilom, a ja njoj nikada ne bih dao tih famoznih 14 godina... nisam ja kriv sto klinke izlaze na mesta gde im nije mesto...
jbt 14 godina :roll:

Tako sam ja bila 5 razred on 8. Zacopana bila ja, morala sam iste tiger patike da kupim ko njegove. :lol: Znala bre cela skola da se lozim na njega. Al' ga bilo valjda blam, jer sam ipak bila "klinka" ma koliko slatka, ipak je on osmak (to mu dodje ko pedofilija :lol:). Medjutim, zvao me je telefonom i svaki dan smo pricali satima, a u skoli nista. On zavrsio osmi i nestao.
Kad sam ja zavrsila osnovnu i krenula u srednju, zove on da izadjemo. Odbila, jbg, tad je Marko bio aktuelan. :lol:

E pa kasno mu doshlo iz doopeta u voogla...
Pametna si ti mala... 8)

Urbani mit je da veselu izvedesh na pice....Samo sex moze da padne i to iskljuchivo kad ona 'oce

A poshto mushkarac uvek hoce - na kraju dodjemo na isto. Jedino shto njega poshtedim izmishljanja i laskanja, a sebe poshtedim slushanja pomenutog.

@Vesela
Ukratko, za tebe su muskarci niza vrsta, jel?

Ovo cu da previdim ;)

ja sam kreten, fala na pitanju

Ali evo, doktor ti je odgovorio :)

smuvaj se sa njim jer je to jedini nacin da rascistis sama sa sobom i uvek u zivotu treba da se kajes zbog necega sto nisi uradila nikako zbog necega sto si uradila.Ako se ne smuvas sa njim i ne rascistis sa svojim osecanjima uvek ce ti biti u glavi kao nesto ne zavrseno i uvek ces se pitati sta bi bilo da je bilo.Sada imas dovoljno vremena za sve i poradi na tome.

Don`t do that!!! Gotova je osnovna kao sto rece,srednja je sasvim drugi svet,novi ljudi-nove ljubavi,eh kad se setim....zaboravih se....;)
Ma iskuliraj ga bre, ceo zivot je pred tobom...ne zato da ne bi bila povredjena(kad tad hoces) nego zivni i okreni se novim stvarima,nek sad on bali za tobom,postajes ribica....:D:D:D

Back