rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.898
Urbani mit je da veselu izvedesh na pice....Samo sex moze da padne i to iskljuchivo kad ona 'oce
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
SAmo cu ti reci da se kolo srece uvek okrece...vidis da se i tebi vratilo..a meni ce se nadam se vratiti isto tako kao tebi..posto sada imam slicnu situaciju...A da sam na tvom mestu bi ga mucila..znaci ne das da te odma smuva..tek posle nedelju dana najmanje...i kada budete bili u vezi ti mu vracas malo po malo..znaci ono ispaljujes ga i slicno da vidi kako je tebi nekada bilo...to ti je moj savet..dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
cudna ti ta definicija najboljeg prijatelja onda...i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
jbt 14 godinasta ja da kazem na dobrom sam putu da zavrsim fax, a ona osnovnu...kad sam ga ja upisao ona je krenula hm u peti razred... ljudi pocinju da me smatraju pedofilom, a ja njoj nikada ne bih dao tih famoznih 14 godina... nisam ja kriv sto klinke izlaze na mesta gde im nije mesto...
@Vesela
Ukratko, za tebe su muskarci niza vrsta, jel?
a shta si ti ako tako govorish za jednu zenu? sram te bilo..
Tako sam ja bila 5 razred on 8. Zacopana bila ja, morala sam iste tiger patike da kupim ko njegove. Znala bre cela skola da se lozim na njega. Al' ga bilo valjda blam, jer sam ipak bila "klinka" ma koliko slatka, ipak je on osmak (to mu dodje ko pedofilija ). Medjutim, zvao me je telefonom i svaki dan smo pricali satima, a u skoli nista. On zavrsio osmi i nestao.
Kad sam ja zavrsila osnovnu i krenula u srednju, zove on da izadjemo. Odbila, jbg, tad je Marko bio aktuelan.
Urbani mit je da veselu izvedesh na pice....Samo sex moze da padne i to iskljuchivo kad ona 'oce
@Vesela
Ukratko, za tebe su muskarci niza vrsta, jel?
ja sam kreten, fala na pitanju
Очигледно ниси упознала правог мушкарцаA poshto mushkarac uvek hoce - na kraju dodjemo na isto. Jedino shto njega poshtedim izmishljanja i laskanja, a sebe poshtedim slushanja pomenutog.
Ovo cu da previdim
Ali evo, doktor ti je odgovorio
Onako iskusno politicarski.Ovo cu da previdim
Очигледно ниси упознала правог мушкарца
dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?
Мислио сам да је акценат на увек!A pravi mushkarac nece, shta li?
Само уз обострану сагласност!Znachi, pravi mushkarac nece uvek?