Sa koliko godina ste se navukli/e na čitanje?

Остајала сама код куће са пет година, па ми било досадно, а нисам вољела ТВ.
Сама сам научила слова, а прву књигу сам читала цијеле двије недјеље (ишло је прилично споро, али сигурно :)) - "Сиви пони усамљеног ловца", Доналд Вустер. Још се сјећам описа неког брдашцета, дивна књига.

I meni neki odlomci koje sam čitala kao mala stoje urezani u sećanju :)

jako rano....jos dok nisam znala da citam majka mi je redovno citala price i bajke..posto su moji apetiti bili sve veci onda je snimala to na traci pa sam mogla do mile volje da slusam.....pocetak osnovne nije bio narocito obiljezen citanjem (zbog nekih porodicnih okolnosti.......) e kasnije me je bas drmalo :heart: ...citav pubertet provela sam intenzivno citajuci....to mi je bas obiljezilo taj period zivota.......

jako rano....jos dok nisam znala da citam majka mi je redovno citala price i bajke..posto su moji apetiti bili sve veci onda je snimala to na traci pa sam mogla do mile volje da slusam.....pocetak osnovne nije bio narocito obiljezen citanjem (zbog nekih porodicnih okolnosti.......) e kasnije me je bas drmalo :heart: ...citav pubertet provela sam intenzivno citajuci....to mi je bas obiljezilo taj period zivota.......

Meni je pubertet prosao u zaljubljivanju.

Back