User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
Moje drustvo sa kojima izlazim u grad i sa kojima provodim dan su Rockeri\Metalci,znaci ljudi to slusaju ali vecina nije u tom azonu kao ni ja!! Iz mojeg "iskustva",sragovora,polemike sa tim ljudima i prezivljenih situacija od kojih sam neke napisao smatram da TF-ri glupi ljudi!! Turbo folk utice dosta na omladinu i omladina ima lose uzore i pogresan sistem vrednosti za sve koji su drugaciji od njih obicno se prica da su satanisti,narkomani,budale... Imam i drustvo koji slusaju folk,ali nisam toliko sa njima "blizak" kao sa istomisljenicima,ne kazem da trebaju ostali da prestanu da se druze sa onima koji slusaju T.folk!! Izlazim na mesta gde se slusa muzika koju volim i nikad ne bi otisao na mesto gde se slusa TF ili ako bi otisao ne bi se gubio,jer to u meni ne pobudjuje nikakva osecanja i nikad ne bih pevao niti menjao svoj muzicki ukus samo da bi bio kul i prihvacen u drustvu!!
), nego da dodam ono od pre 3 stranice.
Msm, ono ti vasi "napadi" me ne doticu nimalo, so nastavite.

ops:
Sad baš čitam na pdf Istorija... Katastrofa... 

Zezam se da sam na mestu ministra kulture trazio bih da svi pevaci na Pinku moraju da imaju licencu da znaju da pevaju i svaka pesma bi imala kontrolu teksta!!