Mislim da nije fora u tome ko kakvu muziku sluša jer i u jednoj i u drugoj ima svašta...Gadno je kada muzika postane način života, a postaje jer je po nečemu biramo....Turbo folk nam naprimer često govori o sponzorstvu, prevarama i često ih opravdava.Tako da često imamo pesme tipa ,,Gaće" i čuvena rečenica:,,S kim si bio, s kim si bio da li ona zna...ne zna ona ne zna ona znam to samo ja...." itd. itd....ostatak mi je i suviše ogavan da bi ga napisala, a opet sa druge strane imamo Metaliku i naprimer pesmu ,,Green hell" koja počinje sa rečenicom:,, I got so much to say, I kill your baby today..."
Tako da u svim vrstama muzike ima svašta.Iskreno ja mogu da zamislim da neko dođe u diskoteku i zeza se uz Cecu ili tako nekoga, pa neće valjda preblejati u ćošku, ali ne mogu da shvatim da neko to odvrne kod kuće.....Metal uglavnom i nije muzika mada ima extra metal bendova koje i sama slušam.....Muzika je ono što nastaje za potrebe društva i ako su pesme tipa Gaće, Brushalter i ostali delovi donjeg veša, Mojne mala, Sexy robot nešto što je potreba našeg društva trebali bi se zapitati šta se to dešava sa njim.Nije problem u tome ako neko obuče tigraste helanke, zlatne patike ili šta ti ja već znam, njegov ukus, ali je problem kada devojčica od 15 godina dođe kući i kaže trudna sam....ne kažem ja da to sve proizilazi od muzike već od ove masovne histerije našeg društva čiji je i sam turbo-folk produkt....