Š'a ima tebra????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sta mislis da ce da izraste dete koje slusa svaki dan ono djubre od muzike,koje mu govori da je bitno da ima kintu,da je preljubnik\ca,ako je zensko da bude sponzorusa,kurwa??

Nema to veze toliko sa muzikom,već sa gubitkom identiteta.

edit - Uostalom,zar ti ne rekoh da je ta muzika nastala iz upravo takvog ponašanja,a ne obratno?

:arrow:

Pa, zbog toga nam i jeste društvo takvo kakvo jeste, a ne samo zbog Pinka. ;)

PS.Uostalom,koliko može da "obrazuje" i pozitivno deluje muzika u kojoj horda karakondžula skida glave smrtnicima? :whistling: :rolleyes:

Poslednja izmena:
Pa, zbog toga nam i jeste društvo takvo kakvo jeste, a ne samo zbog Pinka. ;)

pa ja se trudim da budem prema svima tolerantan ne samo kad je muzika u pitanju....postujem svakog coveka ko slusa tf....njegov zivot njegova stvar....kao sto i ja slusam metal....tako da meni to i nije potrebno(smatram)....ali mi je krivo sto kod nekih nema toga....i smatram da za njih treba....mene mnogi pljuju zato sto sam metalac i zato sto nosim majce metal izvodjaca....

Xm. Samo da razjasnim. Mene se nimalo ne tice sta ko slooosa, or something like that. Svako sloosa sta 'oce. Ali prob je u tome sto ja te folkere mrzim. Kakvi god da su. Jesu, blah, kao su oke s' ja znam... ali, eto, j*g mrzim ih & kraj. Jer, drooga stvar, ja volim da ih zezam & da ih ismevam. Jeste nezrelost, ali koga briga?

pa ja se trudim da budem prema svima tolerantan ne samo kad je muzika u pitanju....postujem svakog coveka ko slusa tf....njegov zivot njegova stvar....kao sto i ja slusam metal....tako da meni to i nije potrebno(smatram)....ali mi je krivo sto kod nekih nema toga....i smatram da za njih treba....mene mnogi pljuju zato sto sam metalac i zato sto nosim majce metal izvodjaca....
Nisi me shvatio.
Xm. Samo da razjasnim. Mene se nimalo ne tice sta ko slooosa, or something like that. Svako sloosa sta 'oce. Ali prob je u tome sto ja te folkere mrzim. Kakvi god da su. Jesu, blah, kao su oke s' ja znam... ali, eto, j*g mrzim ih & kraj. Jer, drooga stvar, ja volim da ih zezam & da ih ismevam. Jeste nezrelost, ali koga briga?
Šta kome sad razjašnjavaš? :neutral:

Mržnja je mnogo teška reč, ne verujem da si empirijski potvrdila njeno značenje.
A druga stvar, mnogo gubiš time što automatski stavljaš ''block'' na ljude koje ne poznaješ i koji kriju nekakvu unutrašnjost. Možda je divna. Ti to ne možeš znati.
I da, pobijaš sama sebe - ako te se ''nimalo ne tiče šta ko sluša'', što bi onda ''mrzela folkere''?

izdala sam andergraund.. :mrgreen:

andergraundp.jpg

sad idem u pakao :rotf:

Šta kome sad razjašnjavaš? :neutral:

Mržnja je mnogo teška reč, ne verujem da si empirijski potvrdila njeno značenje.
A druga stvar, mnogo gubiš time što automatski stavljaš ''block'' na ljude koje ne poznaješ i koji kriju nekakvu unutrašnjost. Možda je divna. Ti to ne možeš znati.
I da, pobijaš sama sebe - ako te se ''nimalo ne tiče šta ko sluša'', što bi onda ''mrzela folkere''?

Znam da je mrznja jaka rec... svesna sam toga... ne pricam to da bi ispala ql ili nesto, vec pricam kako zaista jeste...
Ovo droogo... jeste, sto kazes, da, "stavljam block" na ppls zato sto ne zelim da imam bilo sta sa njima. Takve ne mogu ni da gledam, a kamoli da progovorim jednu rec s njima (NE BOOKVALNO) A ovo zadnje, tacno, lepo si rekla, ne zanima me ko sta sloosa, ali spomenoola sam da volim da ih ismevam & nerviram, nije stvar tu uvek u muzici. Stvar je u njihovom ponasanju....

Ma bre ,mali,ti si ovde pozercina ,sta si se uhvatio metala ko pijan plota?! :roll:

Dah andjela je u pravu,i nije pozerka,ako znas odakle joj je nik uopste...A verujem da ne znas !

I imas ,Overkill,jako uzak pogled na svet i ljude,uopste!!:dash:

Poslednja izmena:
Koga zabole sto si pozer?? Specijalno za tebe ce otvoriti jos jedan krug pakla!!
:lol:
a shta da radim.. da sjedim u shupljem evergrinu..gledam likove koji slushaju neku dvojicu na gitarama i onako znalachki komentarishu 'ja bi' to bolje'.. mislim idi bre.. radije cu otici gdje god sa ljudima koje volim iskakati se na lolipop ili koju god ziku.. iz zajebancije cu pustiti kuci aspirin il' in vivo jer ce me podsjetiti na lijepo provedene noci...
mislim, opterecujete se nebitnim stvarima.. ko shta slusha kako se oblachi nem' pojma.. zivish svoj zivot, uzivash u svakom trenutku, upoznajesh mnoshtvo ljudi,.. pa shta i ako u toku jedne noci budesh i na svirci i na mjestu gdje piche narodnjaci... da se ubijesh zbog toga? ;p
ogranicheno mnogo.. al' dobro shta da vam radim... samo mi smijeshna rasprava :P

:lol:
a shta da radim.. da sjedim u shupljem evergrinu..gledam likove koji slushaju neku dvojicu na gitarama i onako znalachki komentarishu 'ja bi' to bolje'.. mislim idi bre.. radije cu otici gdje god sa ljudima koje volim iskakati se na lolipop ili koju god ziku.. iz zajebancije cu pustiti kuci aspirin il' in vivo jer ce me podsjetiti na lijepo provedene noci...
mislim, opterecujete se nebitnim stvarima.. ko shta slusha kako se oblachi nem' pojma.. zivish svoj zivot, uzivash u svakom trenutku, upoznajesh mnoshtvo ljudi,.. pa shta i ako u toku jedne noci budesh i na svirci i na mjestu gdje piche narodnjaci... da se ubijesh zbog toga? ;p
ogranicheno mnogo.. al' dobro shta da vam radim... samo mi smijeshna rasprava :P

Pa smej se onda
Ko ti brani

Ma meni je ko koju muziku slusa potpuno nebitno,najbitnije je da budes negde gde je dobra zurka i zezanje,a ponekada se i dobro ismejes nekim pesmama sa granda,pa ispadne dobro...:)Oblacenje bi trebalo da bude potpuno nebitna stvar isto,mada nazlost to nije tako,tip koji se dobro oblaci,ili cura,odmah privlaci vise paznje...ali valjdaje je tako svuda u svetu...ma naj bitnije je da imas dobre prijatelje,bez obzira kog su muzickog opredeljenja ili materijalnog statusa,treba samo da su dobre osobe,a to duhovno i unutrasnje se ne gleda po kolicini novca ili muzickom ukusu...

Mislim da nije fora u tome ko kakvu muziku sluša jer i u jednoj i u drugoj ima svašta...Gadno je kada muzika postane način života, a postaje jer je po nečemu biramo....Turbo folk nam naprimer često govori o sponzorstvu, prevarama i često ih opravdava.Tako da često imamo pesme tipa ,,Gaće" i čuvena rečenica:,,S kim si bio, s kim si bio da li ona zna...ne zna ona ne zna ona znam to samo ja...." itd. itd....ostatak mi je i suviše ogavan da bi ga napisala, a opet sa druge strane imamo Metaliku i naprimer pesmu ,,Green hell" koja počinje sa rečenicom:,, I got so much to say, I kill your baby today..."
Tako da u svim vrstama muzike ima svašta.Iskreno ja mogu da zamislim da neko dođe u diskoteku i zeza se uz Cecu ili tako nekoga, pa neće valjda preblejati u ćošku, ali ne mogu da shvatim da neko to odvrne kod kuće.....Metal uglavnom i nije muzika mada ima extra metal bendova koje i sama slušam.....Muzika je ono što nastaje za potrebe društva i ako su pesme tipa Gaće, Brushalter i ostali delovi donjeg veša, Mojne mala, Sexy robot nešto što je potreba našeg društva trebali bi se zapitati šta se to dešava sa njim.Nije problem u tome ako neko obuče tigraste helanke, zlatne patike ili šta ti ja već znam, njegov ukus, ali je problem kada devojčica od 15 godina dođe kući i kaže trudna sam....ne kažem ja da to sve proizilazi od muzike već od ove masovne histerije našeg društva čiji je i sam turbo-folk produkt....

Poslednja izmena:
Mislim da nije fora u tome ko kakvu muziku sluša jer i u jednoj i u drugoj ima svašta...Gadno je kada muzika postane način života, a postaje jer je po nečemu biramo....Turbo folk nam naprimer često govori o sponzorstvu, prevarama i često ih opravdava.Tako da često imamo pesme tipa ,,Gaće" i čuvena rečenica:,,S kim si bio, s kim si bio da li ona zna...ne zna ona ne zna ona znam to samo ja...." itd. itd....ostatak mi je i suviše ogavan da bi ga napisala, a opet sa druge strane imamo Metaliku i naprimer pesmu ,,Green hell" koja počinje sa rečenicom:,, I got so much to say, I kill your baby today..."
Tako da u svim vrstama muzike ima svašta.Iskreno ja mogu da zamislim da neko dođe u diskoteku i zeza se uz Cecu ili tako nekoga, pa neće valjda preblejati u ćošku, ali ne mogu da shvatim da neko to odvrne kod kuće.....Metal uglavnom i nije muzika mada ima extra metal bendova koje i sama slušam.....Muzika je ono što nastaje za potrebe društva i ako su pesme tipa Gaće, Brushalter i ostali delovi donjeg veša, Mojne mala, Sexy robot nešto što je potreba našeg društva trebali bi se zapitati šta se to dešava sa njim.Nije problem u tome ako neko obuče tigraste helanke, zlatne patike ili šta ti ja već znam, njegov ukus, ali je problem kada devojčica od 15 godina dođe kući i kaže trudna sam....ne kažem ja da to sve proizilazi od muzike već od ove masovne histerije našeg društva čiji je i sam turbo-folk produkt....

Lepo... Slazem se....

Nemam vremena da kucam sve ono sto zelim da kazem, ali...samo neko ko je nesiguran ima toliku zelju da dokazuje da je on ,,PRAVI'' roker :lol:
I da...ko je rekao da ja nisam ni cula offspring? Ko je rekao da ja mislim lose generalno o pank muzici(to pretezno i slusam, a s druge strane i rege, dzez, bluz(bas ne ide zajedno, al sta cu, to se MENI svidja)...? Ko je rekao da ja mislim da jhe sviranje na gitari drndanje zica?
Hm...mislim da me je overkill bas pogrsno procenio....:roll:

Uh... Over je u pravu utoliko sto sav ovaj TF dovodi do pogresnog shvatanja zivota kod mladih... Gace, brushalteri, sve se u stvari svodi na sex, menjanje momaka / devojaka, prevare, lazi.... Sta moze moj brat od deset godinada nauci, kad njihova uciteljica na ekskurziji u busu trazi specijalno pesmu '' Zidovi '' ?????
Sa druge strane, glupo je ljude procenjivati po tome sta slusaju i zbog toga ih izbegavati.Iako to dosta govori o njima, ne znaci da nisu, sta znam....dobri... Glupo je prozivati nekog zato sto slusa to... Sta tebe briga, njegov ukus...
DE GUSTIBUS NON DISPUTANDUM !

P.S. Necu na rodju da igram uz narodnjake, ali neki pop moze da prodje... Sad, glupo je nekom upropastiti zabavu..

Ne znam ko je rekao da kada slusas nesto,slusas samo to,i nema dalje...
Mislim da je to pogresno.Ja kod kuce slusam najcesce rock i metal,znaci to je ono sto mi se najvise svidja,ali mogu i da slusam i narodnjake,i zabavnjake,i domaci rock,i hip hop,tehno...Nisam ogranicena na samo jedno,a i smatrala bih sebe pozerkom kada bih slusala npr. samo power metal.Nisam takva osoba,i tako je.Volim da se udubim u tuzne,iskrene tekstove,a i volim da se veselim i da skacem,igram...Pa dobro,ima i nekih rock pesama sa kojima mogu da igram i kada ih slusam skoci mi raspolozenje,kao i sa onim jacim grupama,sa heavy ili progressive metalom.

Ne znam ko je rekao da kada slusas nesto,slusas samo to,i nema dalje...
Mislim da je to pogresno.Ja kod kuce slusam najcesce rock i metal,znaci to je ono sto mi se najvise svidja,ali mogu i da slusam i narodnjake,i zabavnjake,i domaci rock,i hip hop,tehno...Nisam ogranicena na samo jedno,a i smatrala bih sebe pozerkom kada bih slusala npr. samo power metal.Nisam takva osoba,i tako je.Volim da se udubim u tuzne,iskrene tekstove,a i volim da se veselim i da skacem,igram...Pa dobro,ima i nekih rock pesama sa kojima mogu da igram i kada ih slusam skoci mi raspolozenje,kao i sa onim jacim grupama,sa heavy ili progressive metalom.

Slusas ono u cemu se prepoznajes,sto razumes,sto izaziva neka osecanja u tebi barem ja tako radim,e sad ne mogu da ukapiram da se neko prepoznaju i u Rocku i u TF!!:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back