Š'a ima tebra????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje drustvo sa kojima izlazim u grad i sa kojima provodim dan su Rockeri\Metalci,znaci ljudi to slusaju ali vecina nije u tom azonu kao ni ja!! Iz mojeg "iskustva",sragovora,polemike sa tim ljudima i prezivljenih situacija od kojih sam neke napisao smatram da TF-ri glupi ljudi!! Turbo folk utice dosta na omladinu i omladina ima lose uzore i pogresan sistem vrednosti za sve koji su drugaciji od njih obicno se prica da su satanisti,narkomani,budale... Imam i drustvo koji slusaju folk,ali nisam toliko sa njima "blizak" kao sa istomisljenicima,ne kazem da trebaju ostali da prestanu da se druze sa onima koji slusaju T.folk!! Izlazim na mesta gde se slusa muzika koju volim i nikad ne bi otisao na mesto gde se slusa TF ili ako bi otisao ne bi se gubio,jer to u meni ne pobudjuje nikakva osecanja i nikad ne bih pevao niti menjao svoj muzicki ukus samo da bi bio kul i prihvacen u drustvu!!

Necu da se mesam izmedju Electre & Overkilla(zna on dobro sta radi :)), nego da dodam ono od pre 3 stranice.
Jeste. Ja odbacoojem svu ostalu ziku. Jeste. Tacno. Ako sloosam to & to, ima samo to & da sloosam. Nema tu da se veselim. Ne mogu bas da pricam o tome s vama, jer ne kapirate. Zika je da se razoome, da se pronadjete u njoj... a ne da biste se veselili. Ajd' to je kao moja teorija, necu sad o tome, vec samo xm... jeste. Nezrela sam. I odbacoojem sve ostalo. Zato sto ja tako hocu. Nema sta ja na koga da se ugledam. Na MadonnuGirl. Nemoj da me zasmejavas. Ona neka sloosa sta god oce, ko joj brani. Ja sam samo lepo rekla s'a sam imala.:whistling: Msm, ono ti vasi "napadi" me ne doticu nimalo, so nastavite.

Bravo sekana ovo je i moje misljenje!!:kiss:

Danas svi nekoga osuđuju, svi guraju nos tamo gde mu nije mesto...najpametniji su kada su stvari koje se njih samih ne tiču u pitanju.Devojka koja je spavala sa pola grada za devojku koja je spavala sa 3/4 kaže da je qurva ko da je bolja.A opet to bolja da li zavisi od količine momaka ili od toga kakva je ona kao ona osoba.Da li je u pitanju samo himen ili se ipak gleda kakva je kao čovek???Dečko napije, drogira devojku, spava sa njom ispadne faca.....a devojka je naravno za sve kriva.....Obučeš se drugačije odmah si lud i debilan jer ne nosiš roza majičice, zlatne patike i tigraste helankice...Devojke nam sve više i više izgledaju ko da su upravo sišle sa Pinka, a momci kao najveći džiberi sa kajlama oko vrata kako vuku dim ili šlajm iz nosa...Naravno oni su face i svi se lože na njih...I opet svi sve osuđuju...Fenseri rokere, rokeri repere, metalci sve zajedno i idemo u krug....Ljude ljude sada umesto da dele kakva je ko osoba dele po muzici koju slušaju, po debljini novčanika, po spremnosti da nekoga poniziš??Najjadnije je što ti nekada nisu ništa imali pre nego što su došli do tih para pa se sada duvaju, rokeri, metalci i ostala ekipa nisu slušali tu muziku dok nisu upali u neko društvo, ovi što ponižavaju i sami su bili ponižavani ili puni kompleksa...Naravno ovde je reč o nazovi ljudima, ne o onima koji su stvarno osobe, ali nažalost takvih je malo ili se samo tako meni čini....Danas je u trendu biti lud....Tako da imamo svuda oko sebe histeričarke i histeričare...Ljude koji se prave ludi iako to u suštini i nisu...Dakle više se ne zna ni ko pije ni ko plaća, a izgleda da niko ne radi ni jedno ni drugo već samo pričaju ono što kome više odgovara....Iskreno ni sama ne znam šta sam htela postavljajući ovu temu, ali šta vi mislite o ovom fenomenu ne samo našeg društva već i dalje......

:klap::klap::klap:
bravo!!!!genijalan post kao i tema!!!!:ok:
toliko je svima danas vazno kako ce sve da izgleda, sta ce ko da misli kakav ce polozaj imat u drustvu....
podvucena recenica mi je najvise zapala za oko, jer sam bas juce primjetila kako je kul pravit se da si pjan, smijet se histericno, spopadat sve moguce...kako je extra kad izigravas narkomana...koliko je foliranta ovo nije normalno!!momak se folirao da je pjan...cura, koja je bila jaca turbo folkerka sad slusa metal, i sva je u nekom dark fazonu, do subote kad izlazi na grand mjestima i izigrava neku kao ludacu..il tako nesto....sto god da slusaju, to slusaju da bi drugi znali da oni to slusaju!:D

al ovo stvarno je katastrofa...vec 4god zelim da zivim u vrijeme kad su moji roditelji bili mladi...koliko je sve bilo drugacije...i ljepse..i iskrenije...

da dodam....
danas su svi (manje-vise) zakleti metalci...i samo to slusaju...e meni nije jano kako tim zakletim metalcima se ne svidja i po nesto od roka...jer postoji mnogo dodirnih tacaka.....a i svi oni moraju to da naglase!!!slusaj ono sto volis!i postuj ostalo!u stvari ne moras da postujes, al nemoj da vrijedjas..!!!!!

Poslednja izmena:
@gaga
Pogledaj malo po moozici sta sloosam, nemam vremena da se bakcem & da objasnjavam. Slooosam grunge & hardcore-emo & malo metal! Eto ti -.- I ko te je*e uopste? Kao da me zabole da li se ti slazes s mojim stavom ili ne?:roll: I da. Ako sloosas nesto, sloosas samo to. Ne narodnjake & ostala sra**a. :roll:
@Overkill :oops::cmok:

A,ne. ;)
Grand show je samo produkt naše situacije,
kao i što je pad čoveka stvorio kapitalizam.
A ne obratno.

:arrow: Sad baš čitam na pdf Istorija... Katastrofa... :eek:
Kažu naši kvazi-istoričari da smo mi Srbi,direktni potomci Adama i Eve,došli iz Indije 6000 god.p.n.e.
A znaju o istoriji koliko i ja o hortikulturi Eskima.

U sta mislis da ce da izraste dete koje slusa svaki dan ono djubre od muzike,koje mu govori da je bitno da ima kintu,da je preljubnik\ca,ako je zensko da bude sponzorusa,kurwa??

[/U]
@gaga
Pogledaj malo po moozici sta sloosam, nemam vremena da se bakcem & da objasnjavam. Slooosam grunge & hardcore-emo & malo metal! Eto ti -.- I ko te je*e uopste? Kao da me zabole da li se ti slazes s mojim stavom ili ne?:roll: I da. Ako sloosas nesto, sloosas samo to. Ne narodnjake & ostala sra**a. :roll:

netacno!!!jer mnoge pjesme se ne mogu tacno odredit kojem zarnu pripadaju...mnoge su izmedju ocka i metala, kao i popa i narodnog...postoji masu vrsta rok muzike, i ja slusam bar 10!a znam mnoge koji slusaju po-rock-metal...!ili narodno-pop-metal....ili klasicno-rep...

Pa dobro slusas slicne zanrove a ne Rock i Turbo Folk to se slaze ko dupe i oko!!

xaxa...i dupe i oko su dio covjekovog tijela!!;)
pa neko i to slusa....jednostavno voli....sto cemo sad?da poubijamo sve turbo folkere??:whistling:

ja ne znam sto je s tobom i skeanomTH.....Jednostavno to je danasnje muzika..ne mora da vam se svidja al nekome ipak smeta kad vrijedjate njegov ukus....
e, zaboravih spomenut..najcesci mix--PANK I TURBO FOLK!!i sto sad treba vrijedjat takve ljude, a pank je jedan citav kult...

[/U]

netacno!!!jer mnoge pjesme se ne mogu tacno odredit kojem zarnu pripadaju...mnoge su izmedju ocka i metala, kao i popa i narodnog...postoji masu vrsta rok muzike, i ja slusam bar 10!a znam mnoge koji slusaju po-rock-metal...!ili narodno-pop-metal....ili klasicno-rep...

Pa neka sloosaju. Ja sam rekla ovo za sebe. A droogi neka sloosaju CLASSIC & JAZZ & BLACK METAL! I don't give a fu*k

Necu da se mesam izmedju Electre & Overkilla(zna on dobro sta radi :))
:rotf:
Pet bambija za ovo :rotf:
@gaga
Kad jednog dana budem ministar nauke, pokušaću da utičem na ministra obrazovanja da u osnovne škole uvede predmet Tolerancija...
Izgleda da je današnjoj omladini to itekako potrebno.
A ni pojačan fond časova maternjeg jezika, s akcentom na pravopisu (srpski jezik poznaje slovo u, nema potrebe za oo), ne bi škodio. :roll:

Kad jednog dana budem ministar nauke, pokušaću da utičem na ministra obrazovanja da u osnovne škole uvede predmet Tolerancija...
A ni pojačan fond časova maternjeg jezika, s akcentom na pravopisu (srpski jezik poznaje slovo u, nema potrebe za oo), ne bi škodio. :roll:

Bices kako da ne!! Kakvi argumenti protiv doticne,zaista bi bila dobar politicar!! Vadis se na glupe stvari,skreces sa teme!!

Da, naravno i ja to kazem!!! To bi deffo trebalo. Najmanje 10 osoba na ovom 4umu pise PRAVILNO reci. To sh*t umesto u-oo-y ili h-x to je manje-vise svejedno. Pravopis & nepismenost.
Axm, a kakve veze to ima? Msm znam, to je ono ispljooj-sto-vise-mozes, ali mogla si malo bolji razlog da nadjes... Msm ti si ovde pametna intelektooalka, ti sve znas, ti ces sve da nas naooci, pa kako se nisi setila?

xaxa...i dupe i oko su dio covjekovog tijela!!;)
pa neko i to slusa....jednostavno voli....sto cemo sad?da poubijamo sve turbo folkere??:whistling:

ja ne znam sto je s tobom i skeanomTH.....Jednostavno to je danasnje muzika..ne mora da vam se svidja al nekome ipak smeta kad vrijedjate njegov ukus....
e, zaboravih spomenut..najcesci mix--PANK I TURBO FOLK!!i sto sad treba vrijedjat takve ljude, a pank je jedan citav kult...

Nemoj da si bukvalista!!
Tako je na KOLAC!!:lol:Zezam se da sam na mestu ministra kulture trazio bih da svi pevaci na Pinku moraju da imaju licencu da znaju da pevaju i svaka pesma bi imala kontrolu teksta!!
Nasa stvar!! Naravno da treba,luzeri izdali su svoje principe a najverovatnije i nisu Punkeri!!

Bices kako da ne!! Kakvi argumenti protiv doticne,zaista bi bila dobar politicar!! Vadis se na glupe stvari,skreces sa teme!!
To nisu moji argumenti PROTIV nje, šta ja imam da imam PROTIV nje?!
Deco, pogrešno ste shvatili forum. :D
Pored toga, ja sam zaista rekla sve što sam imala pa ako nekome to nije dosta, ja nemam šta da kažem osim da je glupi neandertalac s kikirikijem umesto mozga... ništa lično, nikom upućeno, ako se neko pronađe - nisam mu ja kriva.
Da, naravno i ja to kazem!!! To bi deffo trebalo. Najmanje 10 osoba na ovom 4umu pise PRAVILNO reci. To sh*t umesto u-oo-y ili h-x to je manje-vise svejedno. Pravopis & nepismenost.
Axm, a kakve veze to ima? Msm znam, to je ono ispljooj-sto-vise-mozes, ali mogla si malo bolji razlog da nadjes... Msm ti si ovde pametna intelektooalka, ti sve znas, ti ces sve da nas naooci, pa kako se nisi setila?
Mogla sam malo bolji razlog da nađem... za šta? Ne razumem, hoćeš li biti ljubazna da mi objasniš za šta mi treba razlog? :)
Jesam pametna, ne kažem da znam sve, nemam potrebu da vas bilo čemu učim (mislim da sam potrefila tvoju rečenicu ''ti ćeš sve da nas nauči''... mislim, tu bi trebalo da stoji ''naučiš'' al nešto kontam da sam ipak pogodila šta si htela da kažeš), ali znam dosta. I više od vas. Bar što se nekih stvari tiče - kao što su stvari o kojima se raspravlja poslednjih nekoliko strana.

To nisu moji argumenti PROTIV nje, šta ja imam da imam PROTIV nje?!
Jesam pametna, ne kažem da znam sve, nemam potrebu da vas bilo čemu učim (mislim da sam potrefila tvoju rečenicu ''ti ćeš sve da nas nauči''... mislim, tu bi trebalo da stoji ''naučiš'' al nešto kontam da sam ipak pogodila šta si htela da kažeš), ali znam dosta. I više od vas. Bar što se nekih stvari tiče - kao što su stvari o kojima se raspravlja poslednjih nekoliko strana.

Kakve veze ima ako neko izostavi neko slovo?? Mozda joj je tastatura riknula ili brzo kuca pa zaboravi!! Da bas znas!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back