Š'a ima tebra????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U tom Somboru... :heart:

Sibil, kao da sam ja pisala tvoje postoje, i da ne citiram baš sve, odabrala sam ovaj post...
nema, nezreli klinci će terati svoje a kad za par godina shvate ovo o čemu im pričaš, praviće se blesavi i kao da su oduvek tako mislili.

Ako si pažljivo čitao Sibiline postove, a nisi, shvatio bi da ona ne luduje uz turbofolk nego joj nije problem da se pojavi na mestu gde se sluša takva muzika ako okolnosti to zahtevaju...
i ti nisi ekstrem, ti si budala. Otkad se ljudi procenjuju na osnovu muzike koju slušaju? Mislim, još u nižim razredima osnovne su nas učili da odelo ne čini čoveka, ko je shvatio shvatio je...

:rotf:
Ne da imaš predrasude, pun si predrasuda!
Uzmi udžbenik iz psihologije, ako ništa drugo, i pogledaj šta su predrasude!

Jeste, sjebala te je, samo što si još mali pa ne shvataš. Umesto ''roker'' moglo je da stoji bilo šta i smisao bi ostao isti.

Nevena je spominjala da je metal njoj na dnu lestvice, i ti tu nemaš šta da komentarišeš! Ukusi su različiti, dečko! Ti bi možda želeo svet u kom svi slušaju taj tvoj metal, koji, uzgred budi rečeno, ne mogu da podnesem jer mi probija mozak, ali ostali ljudi ne bi! I koja je uopšte razlika između sveta u kom svi slušaju metal i sveta u kom svi slušaju turbofolk? Evo, teta-Electra da ti kaže: nikakva!

Upravo! Upravo u tome je poenta! Zar ti nije lakše reći: ''Okej, tebi se ovo sviđa (ili bar možeš da odeš na žurku bez da sediš u ćošku i krstiš se nad omladinom, koja , vidi čuda - igra uz muziku! :eek: ), meni ne, i to je okej, mi možemo da se družimo zato što si ti dobra/pametna/zanimljiva osoba/zato što od tebe mogu nešto naučiti/zato što možemo da se zezamo do besvesti/štagod....? I svi srećni.

E sad da tebi cika Overkill nesto kaze i objasni!!
Dobices opomenu za ono sto si me nazvala budalom!! Ja na takva mesta i zurke ne idem jer se osecam kao stranac,visak idem u kafice gde se slusa Rock\Metal!! To nisu predrasude vec cinjenice da su ljudi koji se prepoznaju u tim pesmama priglupi!! E pa reci Neveni da se muzicki obrazuje i da proba pa da vidi koliko muzika ima kvaliteta i koliko je teska za sviranje\pevanje,ovde nije u pitanju njen kriterijum kvaliteta jer ona to ne slusa,nema pojma nista o tome!! Imas razne "vrste" metala u nekim se vise deru u nekim manje!! Razgovaram ja i sa "ostalima" ali ljudi su jednostavno glupi imamo totalno razlicite poglede i interesovanja,sto je za mene normalno za njih je ludost!!

Dobices opomenu za ono sto si me nazvala budalom!!
Ja na takva mesta i zurke ne idem jer se osecam kao stranac,visak idem u kafice gde se slusa Rock\Metal!! To nisu predrasude vec cinjenice da su ljudi koji se prepoznaju u tim pesmama priglupi!! E pa reci Neveni da se muzicki obrazuje i da proba pa da vidi koliko muzika ima kvaliteta i koliko je teska za sviranje\pevanje,ovde nije u pitanju njen kriterijum kvaliteta jer ona to ne slusa,nema pojma nista o tome!! Imas razne "vrste" metala u nekim se vise deru u nekim manje!! Razgovaram ja i sa "ostalima" ali ljudi su jednostavno glupi imamo totalno razlicite poglede i interesovanja,sto je za mene normalno za njih je ludost!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
jaooo....kraljevski :worth::rotf::rotf:

ja i sa "ostalima" ali ljudi su jednostavno glupi imamo totalno razlicite poglede i interesovanja,sto je za mene normalno za njih je ludost!!

Koja predrasuda,jadno!

Na mom avatrau je Milan Mladenovic,ako znas uopste ko je.;)

To je covek ciju muziku obozavam,zivim za nju,uz nju ludujem.

A to je i covek koji je za rok u ovoj jadnoj zemlji ucinio toliko toga;). Zapravo,bez njega,i jos par njih,o (yu) roku se ne moze pricati!Toliko ,pa sad reci da ja nisam rokerka(i to je kalup,al sta sad,''roker,metalac'',bzvz)

I ne mozes njoj biti cika,jer je ona starija od tebe.

sad i nek me banuju,briga me.Ali,zeznula sam te,i dokazala da gresis,sto mi je bio i cilj!

Poslednja izmena:
Dobices opomenu za ono sto si me nazvala budalom!! Ja na takva mesta i zurke ne idem jer se osecam kao stranac,visak idem u kafice gde se slusa Rock\Metal!! To nisu predrasude vec cinjenice da su ljudi koji se prepoznaju u tim pesmama priglupi!! E pa reci Neveni da se muzicki obrazuje i da proba pa da vidi koliko muzika ima kvaliteta i koliko je teska za sviranje\pevanje,ovde nije u pitanju njen kriterijum kvaliteta jer ona to ne slusa,nema pojma nista o tome!! Imas razne "vrste" metala u nekim se vise deru u nekim manje!! Razgovaram ja i sa "ostalima" ali ljudi su jednostavno glupi imamo totalno razlicite poglede i interesovanja,sto je za mene normalno za njih je ludost!!
Od koga ću dobiti opomenu? Deda Mraza i njegovih patuljaka? Pepeljuge? Trolova? E može trolova, oni mi nekako najviše idu uz mene kao skandinavologa... :D
I jesu, predrasude su...
...i mislim da ne znaš šta su predrasude. Hajde, da ti ne zadajem pretežak zadatak - ne mora da bude udžbenik iz psihologije, uzmi Vujakliju, pa slovo P... to ti je iza O, a ispred R... :D
I ne vidim zašto bi neko morao da bude muzički obrazovan da bi smeo da sluša muziku i daje svoje mišljenje o istoj.

I jeste, svi su glupi, samo si ti pametan... :roll:

Koja predrasuda,jadno!

A to je i covek koji je za rok u ovoj jadnoj zemlji ucinio toliko toga;). Zapravo,bez njega,i jos par njih,o yu roku se ne moze pricati!Toliko ,pa sad reci da ja nisam rokerka.

sad i nek me banuju,briga me.Ali,zeznula sam te,i dokazala da gresisi,sto mi je bio i cilj!
Odkuda znas da je starija??Nije predrasuda bolje pogledaj prethodne postove!! Jadno je to sto
"izdajnik"!! Evo ja sam se zgrozio kad sam pre neko vece bio u gradu:sedimo ti ja i drug (koji slusa TF) na klupi o on se okrenuo ka meni i pricamo i dolaze dve normalne devojke i sedaju iza njega,one su onako u nekom Punk fazonu i kazu njemu ajde nije pristojno da nam okreces ledja i startuju nas,on se decko okrece i kaze STA TEBE BOLE QURAC ja ga pitam majmune sta to radis,on kaze vidis da su narkomanke i sektasice!! Pa su me jedno vreme zvali satanistom iako nisam u tom fazonu,kazu slusas one sektase a metal zovi METALIKA!!:dash::dash:

Od koga ću dobiti opomenu? Deda Mraza i njegovih patuljaka? Pepeljuge? Trolova? E može trolova, oni mi nekako najviše idu uz mene kao skandinavologa... :D
I jesu, predrasude su...
...i mislim da ne znaš šta su predrasude. Hajde, da ti ne zadajem pretežak zadatak - ne mora da bude udžbenik iz psihologije, uzmi Vujakliju, pa slovo P... to ti je iza O, a ispred R... :D
I ne vidim zašto bi neko morao da bude muzički obrazovan da bi smeo da sluša muziku i daje svoje mišljenje o istoj.

I jeste, svi su glupi, samo si ti pametan... :roll:

Ima opcija crveni trouglic prijavi moderatoru!! Bitno je da ti znas i da si uvek u pravu,!! Jeste ja sam najpametniji!! I ne kucajte vise velike postove!!

Ne kažem da sam uvek u pravu ali sada jesam.
Ako bi ti samo RAZMISLIO o tome što pričam, shvatio bi da jesam, ali u redu je, još si mlad...
mada mi je žao što moram da prihvatim da si ograničen samo zato što si mlad.

Koja predrasuda,jadno!

A to je i covek koji je za rok u ovoj jadnoj zemlji ucinio toliko toga;). Zapravo,bez njega,i jos par njih,o (yu) roku se ne moze pricati!Toliko ,pa sad reci da ja nisam rokerka(i to je kalup,al sta sad,''roker,metalac'',bzvz)

sad i nek me banuju,briga me.Ali,zeznula sam te,i dokazala da gresis,sto mi je bio i cilj!

Presla si me nemam reci!! Nemoj vise tako da azuriras postove kad te citiram!!Sto bi te banovali??

Ne kažem da sam uvek u pravu ali sada jesam.
Ako bi ti samo RAZMISLIO o tome što pričam, shvatio bi da jesam, ali u redu je, još si mlad...
mada mi je žao što moram da prihvatim da si ograničen samo zato što si mlad.

Postoji nesto sto se zove princip i nesto od cega ne mozes da odstupis!! Ja sam pravi Metalac nisam pozer,fejker da idem da ludujem uz Grandovce!! I procitaj onaj post gore pa vidi ko je ogranicen,ne bi onako postupio da me je startovala Folkerka jer nisam idiot ko onaj moj "drug"!!

Presla sam te,iako ne priznajes to;).

Nisam "faker",folirant,branim muziku koju slusam ,znam zasto to radim, i rekla sam u prethodnom postu uz ciju muziku ludujem,tako da cuti!

I nisam zadrta,i znam pravopis ,za razliku od tebe.

I ne karakterisem sebe kao rokerku,vec kao osobu koja prvenstveno slusa rok,al postuje sve ostale zanrove.
I ne pljuje po njima.

I jedna od naj drugarica mi je turbo-fokerka,al to ne umanjuje veliki kvalitet njene licnosti.

Srećo, ne nerviraš me :)
morala bih zaista da patim od nedostatka života da bih dozvolila da me neki sajber lik nervira :)

i volela bih da pročitaš moje postove al' ne ovlaš.
Nije da tamo piše neka velika životna istina, ali stvaaarno mislim da muzičko opredeljenje ne govori mnogo o tome kakva je neko osoba (da se ne lažemo, govori NEŠTO), i da možemo svi lepo da se družimo... :D peace man

Presla sam te,iako ne priznajes to;).

Nisam "faker",folirant,branim muziku koju slusam ,znam zasto to radim, i rekla sam u prethodnom postu uz ciju muziku ludujem,tako da cuti!

I nisam zadrta,i znam pravopis ,za razliku od tebe.

I ne karakterisem sebe kao rokerku,vec kao osobu koja prvenstveno slusa rok,al postuje sve ostale zanrove.
I ne pljuje po njima.

I jedna od naj drugarica mi je turbo-fokerka,al to ne umanjuje veliki kvalitet njene licnosti.

Kako si me presla??:dontunderstand: Fejkeru,Pozeru!! Svako od pravih i ozbiljnih Rockera ce ti reci da si izdajica !! Drago mi je sto znas!! Sve postujem osim TF to nikako jer je ta muzika unistila nas Rock!! Ala si se navrzla na jedan post pa to ti je!!:lol:

U tom Somboru... :heart:

Sibil, kao da sam ja pisala tvoje postoje, i da ne citiram baš sve, odabrala sam ovaj post...
nema, nezreli klinci će terati svoje a kad za par godina shvate ovo o čemu im pričaš, praviće se blesavi i kao da su oduvek tako mislili.

Ako si pažljivo čitao Sibiline postove, a nisi, shvatio bi da ona ne luduje uz turbofolk nego joj nije problem da se pojavi na mestu gde se sluša takva muzika ako okolnosti to zahtevaju...
i ti nisi ekstrem, ti si budala. Otkad se ljudi procenjuju na osnovu muzike koju slušaju? Mislim, još u nižim razredima osnovne su nas učili da odelo ne čini čoveka, ko je shvatio shvatio je...

Ne da imaš predrasude, pun si predrasuda!
Uzmi udžbenik iz psihologije, ako ništa drugo, i pogledaj šta su predrasude!

Jeste, sjebala te je, samo što si još mali pa ne shvataš. Umesto ''roker'' moglo je da stoji bilo šta i smisao bi ostao isti.

Nevena je spominjala da je metal njoj na dnu lestvice, i ti tu nemaš šta da komentarišeš! Ukusi su različiti, dečko! Ti bi možda želeo svet u kom svi slušaju taj tvoj metal, koji, uzgred budi rečeno, ne mogu da podnesem jer mi probija mozak, ali ostali ljudi ne bi! I koja je uopšte razlika između sveta u kom svi slušaju metal i sveta u kom svi slušaju turbofolk? Evo, teta-Electra da ti kaže: nikakva!

Upravo! Upravo u tome je poenta! Zar ti nije lakše reći: ''Okej, tebi se ovo sviđa (ili bar možeš da odeš na žurku bez da sediš u ćošku i krstiš se nad omladinom, koja , vidi čuda - igra uz muziku! :eek: ), meni ne, i to je okej, mi možemo da se družimo zato što si ti dobra/pametna/zanimljiva osoba/zato što od tebe mogu nešto naučiti/zato što možemo da se zezamo do besvesti/štagod....? I svi srećni.

Eh... :oops: ...Bravo... ;)

Da dodam samo - što se tiče električne gitare,teškoće sviranja iste su samo tehničke prirode,kao i kod ostalih električnih instrumenata.To je i razlog zbog kojeg sam prestao da sviram klavijature po bendovima,i ozbiljno se posvetio samo sviranju klavira.Muzički gledano,svi električni instrumenti ne pružaju mogućnost stvaranja nijansi - zbog toga svaki amater koji nauči par skala i razlaganja može da svira podjednako dobro poput mene,koji sam školovan.Ali ta jednostavnost u muzici me ne sprečava da uživam u njoj.
Ja volim da sednem za klavir,i za društvo odsviram Olivera Dragojevića.Ili da uzmem gitaru i sviram Balaševića i Azru.I da slušam starogradsku muziku.Ili rusku i cigansku muziku.To me dotiče.Nekoga dotiče Tozovac.Ali ko sam ja da sudim o nekome samo po muzičkom opredeljenju?Da,ranije sam mislio da su narodnjaci zatucani i nesvesni.A kada sam malo bolje zagledao u masu metalaca i rokera,video sam da među njima nema razlika.Razlika je samo u muzici i oblačenju.U svemu ostalom,u onome što je u suštini bitno,nema razlike.

Što se tiče oblačenja,dovoljno govori odlomak iz knjige Džonija Štulića:
Mjesec dana poslije toga dođosmo u Požegu
Gdje nas društvo za doček od samih mladih pankera
Dočeka i muških i ženskih izbodenih svima
Rinčicama kroz uši i noseve desetak njih
Istog časa kad nas ugledaše onako zdrave
Neizbodene i svakodnevne počeše se na
Mah topiti i ne znajući kamo oči svrnuti
Niti kako nelagodu sakriti jerbo su se
Grozno u nama prevarili i razočarali
Doduše mi smo tu zadano odsvirali ali
Nismo dojam nimalo popravili ta kako bi

Pravi roker nije neko ko je isključiv i ko se oblači u crno.Niti ima potrebu da nekome nameće svoje mišljenje.Niti se ljudi dele po muzičkom opredeljenju.Ne dele se ni po mnogo uočljivijim stvarima.

PS.Evo,samo za Elektru...Dobro me podseti,upravo slušam:

U tom Somboru,svega na volju.
Svega ima, to istina,
cak i zene piju vina
u tom Somboru.

Od kako je ta naša varmeđa
od tog doba naše snaše
zavoleše tamburaše
u tom Somboru.

Zenicu se ja, zena mi treba
koja znade dobro radit',
a ja cu se gospodarit'
u tom Somboru.

Srećo, ne nerviraš me :)
morala bih zaista da patim od nedostatka života da bih dozvolila da me neki sajber lik nervira :)

i volela bih da pročitaš moje postove al' ne ovlaš.
Nije da tamo piše neka velika životna istina, ali stvaaarno mislim da muzičko opredeljenje ne govori mnogo o tome kakva je neko osoba (da se ne lažemo, govori NEŠTO), i da možemo svi lepo da se družimo... :D peace man

Takodje citaj i ti a ne samo jedan post koji vam najvise odgovara za napadanje,a za ostalo koga bole!! Ne kazem ja da ne treba da se ne druzis sa ostalima,ne znam da li ste to tako shvatili,ali ja se ne druzim sa njima jer cesto se svadjamo i da ne bude problema iskuliram ih i cao!! Najbolje se slazem sa Rockerima\Metalcima!!

Takodje citaj i ti a ne samo jedan post koji vam najvise odgovara za napadanje,a za ostalo koga bole!! Ne kazem ja da ne treba da se ne druzis sa ostalima,ne znam da li ste to tako shvatili,ali ja se ne druzim sa njima jer cesto se svadjamo i da ne bude problema iskuliram ih i cao!! Najbolje se slazem sa Rockerima\Metalcima!!
Ali, ja sam odgovarala na više tvojih postova. :neutral:
I uglavnom u svima iznosiš isti stav.
(Na šta bi tek ličilo da menjaš mišljenje svakih petnaest minuta?!)

Kako si me presla??:dontunderstand: Fejkeru,Pozeru!! Svako od pravih i ozbiljnih Rockera ce ti reci da si izdajica !! Drago mi je sto znas!! Sve postujem osim TF to nikako jer je ta muzika unistila nas Rock!! Ala si se navrzla na jedan post pa to ti je!!:lol:

:rotf::rotf::rotf:

Postajes patetican,i to zesce,i pokazujes svoju nezrelost,napaljenost,i pristrasnost.

Sta znam,ne kapiram te?

I **** mi se za ono sto bi pravi i ozbiljni ''rokeri'' za mene rekli,jer najbolje poznajem svoj ukus.;)

I ne zanima me sta imas da mi kazes,jer ja nekog zatupelog,maks.tvdroglavog i zesce ogranicenog lika poput tebe ne smatram ''rokerom''.Ma koliko on verovao da jeste,i bio u tripovima poput tvojih!

I dosta onih sto vole TF zna da se kaze ''bolI me'',a ne ''bole'' me .

Poslednja izmena:
Eh... :oops: ...Bravo... ;)

Da dodam samo - što se tiče električne gitare,teškoće sviranja iste su samo tehničke prirode,kao i kod ostalih električnih instrumenata.To je i razlog zbog kojeg sam prestao da sviram klavijature po bendovima,i ozbiljno se posvetio samo sviranju klavira.Muzički gledano,svi električni instrumenti ne pružaju mogućnost stvaranja nijansi - zbog toga svaki amater koji nauči par skala i razlaganja može da svira podjednako dobro poput mene,koji sam školovan.Ali ta jednostavnost u muzici me ne sprečava da uživam u njoj.
Ja volim da sednem za klavir,i za društvo odsviram Olivera Dragojevića.Ili da uzmem gitaru i sviram Balaševića i Azru.I da slušam starogradsku muziku.Ili rusku i cigansku muziku.To me dotiče.Nekoga dotiče Tozovac.Ali ko sam ja da sudim o nekome samo po muzičkom opredeljenju?Da,ranije sam mislio da su narodnjaci zatucani i nesvesni.A kada sam malo bolje zagledao u masu metalaca i rokera,video sam da među njima nema razlika.Razlika je samo u muzici i oblačenju.U svemu ostalom,u onome što je u suštini bitno,nema razlike.

Što se tiče oblačenja,dovoljno govori odlomak iz knjige Džonija Štulića:
Mjesec dana poslije toga dođosmo u Požegu
Gdje nas društvo za doček od samih mladih pankera
Dočeka i muških i ženskih izbodenih svima
Rinčicama kroz uši i noseve desetak njih
Istog časa kad nas ugledaše onako zdrave
Neizbodene i svakodnevne počeše se na
Mah topiti i ne znajući kamo oči svrnuti
Niti kako nelagodu sakriti jerbo su se
Grozno u nama prevarili i razočarali
Doduše mi smo tu zadano odsvirali ali
Nismo dojam nimalo popravili ta kako bi

Pravi roker nije neko ko je isključiv i ko se oblači u crno.Niti ima potrebu da nekome nameće svoje mišljenje.Niti se ljudi dele po muzičkom opredeljenju.Ne dele se ni po mnogo uočljivijim stvarima.

PS.Evo,samo za Elektru...Dobro me podseti,upravo slušam:

U tom Somboru,svega na volju.
Svega ima, to istina,
cak i zene piju vina
u tom Somboru.

Od kako je ta naša varmeđa
od tog doba naše snaše
zavoleše tamburaše
u tom Somboru.

Zenicu se ja, zena mi treba
koja znade dobro radit',
a ja cu se gospodarit'
u tom Somboru.

JA pricam za Folkere!! Pravi razliku izmedju NARODNJAKA i TURBO FOLKA,postujem narodnu ali ne TURBO FOLK!! Ne namecem nikome svoje misljenje samo iznosim cinjecice i moja zapazanja i smatram da je TF muzika delom kriva za situaciju u drustvu!! Tacnije na sjebanost drustva i poremecen sistem vrednosti!!

JA pricam za Folkere!! Pravi razliku izmedju NARODNJAKA i TURBO FOLKA,postujem narodnu ali ne TURBO FOLK!! Ne namecem nikome svoje misljenje samo iznosim cinjecice i moja zapazanja i smatram da je TF muzika delom kriva za situaciju u drustvu!! Tacnije na sjebanost drustva i poremecen sistem vrednosti!!

A,ne. ;)
Grand show je samo produkt naše situacije,
kao i što je pad čoveka stvorio kapitalizam.
A ne obratno.

:arrow: Sad baš čitam na pdf Istorija... Katastrofa... :eek:
Kažu naši kvazi-istoričari da smo mi Srbi,direktni potomci Adama i Eve,došli iz Indije 6000 god.p.n.e.
A znaju o istoriji koliko i ja o hortikulturi Eskima.

Necu da se mesam izmedju Electre & Overkilla(zna on dobro sta radi :)), nego da dodam ono od pre 3 stranice.
Jeste. Ja odbacoojem svu ostalu ziku. Jeste. Tacno. Ako sloosam to & to, ima samo to & da sloosam. Nema tu da se veselim. Ne mogu bas da pricam o tome s vama, jer ne kapirate. Zika je da se razoome, da se pronadjete u njoj... a ne da biste se veselili. Ajd' to je kao moja teorija, necu sad o tome, vec samo xm... jeste. Nezrela sam. I odbacoojem sve ostalo. Zato sto ja tako hocu. Nema sta ja na koga da se ugledam. Na MadonnuGirl. Nemoj da me zasmejavas. Ona neka sloosa sta god oce, ko joj brani. Ja sam samo lepo rekla s'a sam imala.:whistling: Msm, ono ti vasi "napadi" me ne doticu nimalo, so nastavite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back