U tom
Somboru...
Sibil, kao da sam ja pisala tvoje postoje, i da ne citiram baš sve, odabrala sam ovaj post...
nema, nezreli klinci će terati svoje a kad za par godina shvate ovo o čemu im pričaš, praviće se blesavi i kao da su oduvek tako mislili.
Ako si pažljivo čitao Sibiline postove, a nisi, shvatio bi da ona ne
luduje uz turbofolk nego joj nije problem da se pojavi na mestu gde se sluša takva muzika ako okolnosti to zahtevaju...
i ti nisi ekstrem, ti si budala. Otkad se ljudi procenjuju na osnovu muzike koju slušaju? Mislim, još u nižim razredima osnovne su nas učili da odelo ne čini čoveka, ko je shvatio shvatio je...

Ne da imaš predrasude,
pun si predrasuda!
Uzmi udžbenik iz psihologije, ako ništa drugo, i pogledaj šta su predrasude!
Jeste, sjebala te je, samo što si još mali pa ne shvataš. Umesto ''roker'' moglo je da stoji bilo šta i smisao bi ostao isti.
Nevena je spominjala da je metal
njoj na dnu lestvice, i ti tu
nemaš šta da komentarišeš! Ukusi su različiti, dečko! Ti bi možda želeo svet u kom svi slušaju taj tvoj metal, koji, uzgred budi rečeno, ne mogu da podnesem jer mi probija mozak, ali ostali ljudi ne bi! I koja je uopšte razlika između sveta u kom svi slušaju metal i sveta u kom svi slušaju turbofolk? Evo, teta-Electra da ti kaže: nikakva!
Upravo! Upravo u tome je poenta! Zar ti nije lakše reći: ''Okej, tebi se ovo sviđa (ili bar možeš da odeš na žurku bez da sediš u ćošku i krstiš se nad omladinom, koja , vidi čuda - igra uz muziku!

), meni ne, i to je okej, mi možemo da se družimo zato što si ti dobra/pametna/zanimljiva osoba/zato što od tebe mogu nešto naučiti/zato što možemo da se zezamo do besvesti/štagod....? I svi srećni.