Š'a ima tebra????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno,po čemu je većina punk grupa i sl.toliko muzički bolja od TF-a?

Smešne harmonije prožete harmonski lestvicama i ciganskim molom sa tekstovima koji zaglupljuju masu kontra tri akorda koji se ponavljaju kroz pesmu tematike "Otkrili smo toplu vodu,sistem je protiv nas" - a ne radimo ništa na tome da to promenimo - tj.na sebi.

Samo je jedna vrsta muzike iznad svih njih na svim nivoima.

Ubilo me beznađe. :dontunderstand:

Punk koji ja slusam nema veze sa sistemom i tome slicnom,slusam ga jer je agresivan i deluje pozitivno na mene!! I nisam punker cisto da znas!!;)

Niko nije rekao da se gubi uz narodnjake,vec se zna za sta oni sluze,jesu zajebancija,i samo na zurkama igram uz njih.

A onda dodjem kuci,i odvrnem Atomsko skloniste ili Alice in chains,npr,EKV,i uzivam uz tekst,melodiju,slusam njihove pesme,i razmisljam.

I ne ''koprcam'' se uz TF,i svi s kojima se druzim,znaju sta mislim toj "muzici".

A samo je klasicna muzika iznad ostalih vrsta muzike.

A punk je isto muzika za klince,kvazi bunt...molim te...

A sto malo ne bi isla na svirke umesto zurki gde se slusa TF pa onda ubace Rijanu ili neke repere koji nemaju veze sa mozgom?? Ja izlazim na mesta gde se samo pusta ROCK\METAL i ima bas dosta ljudi jeste da su stariji ali meni je lepo!!

Punk koji ja slusam nema veze sa sistemom i tome slicnom,slusam ga jer je agresivan i deluje pozitivno na mene!! I nisam punker cisto da znas!!;)

Pa dobro,ali dobro znaš gde živimo.
I normalno je da ljudima treba neki kontakt sa društvom.
I verovatno znaš da mnogi idu na žurke na kojima se pušta turbo folk da bi ostvarili nova poznanstva sa ljudima koji iz istog razloga idu na te žurke.
I sasvim je ok da neko potpuno svestan ponekad udari brigu na veselje. ;)

***,ne kapiras!!:roll:Nikako.

Roker je otvoren prema zivotu,ne sakriva se ni od cega.

Zivim za rok.

Al sta mi fali ako odem nekad u petak u kst,ili skc(gde obozavam da idem;)),pa sutradan kod drugarice na rodjendan,''fensi'' zurku?!

Ne ,treba njoj da kazem "znas,ti volis narodnjake,i sad ja necu da dodjem kod tebe,da zajedno proslavimo tvoj rodjendan"?!

Iz razlicitih razloga idem na razlicita mesta,sto rekoshe i Nevenaa i Nadrealista.

i ti si bas zreo,i taj lik od 60...:rolleyes:

***,ne kapiras!!:roll:Nikako.

Roker je otvoren prema zivotu,ne sakriva se ni od cega.

Zivim za rok.

Al sta mi fali ako odem nekad u petak u kst,ili skc(gde obozavam da idem;)),pa sutradan kod drugarice na rodjendan,''fensi'' zurku?!

Ne ,treba njoj da kazem "znas,ti volis narodnjake,i sad ja necu da dodjem kod tebe,da zajedno proslavimo tvoj rodjendan"?!

Iz razlicitih razloga idem na razlicita mesta,sto rekoshe i Nevenaa i Nadrealista.

i ti si bas zreo,i taj lik od 60...:rolleyes:
Ja sam extrem druzim se samo sa ljudima koji slusaju Rock ili Metal!! Druzi se niko ti ne brani,ali me nervira sto njoj nesto seres a ti si 100x gora!! A sto nismo?? Mi smo pravi Rokeri\Metalci,a ne foliranti kazem svima e ja slusam Rock\Metal ja sam zajeban\na a vamo ludujem uz TF i idem po takvim zurkama!!

Nemam predrasude a druzim se samo sa Metalcima\Rockerima zato sto ljudi nisu glupi i zatucani!! A da su ljudi koji slusaju TF zatucani 100x sam video i iskusio,za mene u skoli kazu da sam satanista zato sto sam dosao u skolu sa majcom Rammsteina?? Ej vidi ti koliko je to bolesno!!

Nemam predrasude a druzim se samo sa Metalcima\Rockerima zato sto ljudi nisu glupi i zatucani!! A da su ljudi koji slusaju TF zatucani 100x sam video i iskusio,za mene u skoli kazu da sam satanista zato sto sam dosao u skolu sa majcom Rammsteina?? Ej vidi ti koliko je to bolesno!!

a ovi ostali su kao zatucani????
nije istina
pola mojih ortaka ne slusha rock/metal pa nisu zatucani
shta sad, ko slusha Skazija i Bizzare Contact on je obavezno zatucan???
i znam nekoliko metalaca koji su zatucani ko *****

Ja sam extrem druzim se samo sa ljudima koji slusaju Rock ili Metal!! Druzi se niko ti ne brani,ali me nervira sto njoj nesto seres a ti si 100x gora!! A sto nismo?? Mi smo pravi Rokeri\Metalci,a ne foliranti kazem svima e ja slusam Rock\Metal ja sam zajeban\na a vamo ludujem uz TF i idem po takvim zurkama!!

jJa folirant?!:rotf:

Aman,covece,nigde ja nisam rekla da SLUSAM narodnjake,vec sam rekla da IGRAM uz njih,i priznajem da su sljam.

I ne znam ni sama koliko se vise obradujem odlasku na svirku rok benda,nego TF zurci.

A ti si napaljeni klinac.I bolesno iskljuciv.A nisi ni procitao sve sto sam rekla,zato treba da ucutis!Nemas argumenata!;)

PS:I druzim se i sa metalcima,i rokerima,ne delim ljude po tome koje izvodjace vole,kao ti.

Idem sa ove teme,nemam zivaca za napaljenu klincadiju.

a ovi ostali su kao zatucani????
nije istina
pola mojih ortaka ne slusha rock/metal pa nisu zatucani
shta sad, ko slusha Skazija i Bizzare Contact on je obavezno zatucan???

Ne brate nisi ukapirao ovde se vodi fajt izmedju ROCK,METAL i TF muzike!! Pozdravljam sve koji slusaju druge vrste muzike osim repa!! Oni su normalni,ovi reperi su jos gori od folkera,njih najvise mrzim!!

jJa folirant?!:rotf:

Aman,covece,nigde ja nisam rekla da SLUSAM narodnjake,vec sam rekla da IGRAM uz njih,i priznajem da su sljam.

I ne znam ni sama koliko se vise obradujem odlasku na svirku rok benda,nego TF zurci.

A ti si napaljeni klinac.I bolesno iskljuciv.A nisi ni procitao sve sto sam rekla,zato treba da ucutis!Nemas argumenata!;)

PS:I druzim se i sa metalcima,i rokerima,ne delim ljude po tome koje izvodjace vole,kao ti.

Idem sa ove teme,nemam zivaca za napaljenu klincadiju.

Sta hoces da kazes da su likovi koji pevaju ASPIRIN da su normalni?? Ej pogledaj tekst,pogledaj koreografiju,pogledaj ljude koji to slusaju!! Jesam napaljen i nisam klinac i folirant kao se kunem u Rock a vamo igram i ludujem pa cak i pevam uz TF!! Ja imam zivaca za glupu ne klincadiju!! Folkeri su STYUPIDi (valjda se ovako pise):lol:!

Sta hoces da kazes da su likovi koji pevaju ASPIRIN da su normalni?? Ej pogledaj tekst,pogledaj koreografiju,pogledaj ljude koji to slusaju!! Jesam napaljen i nisam klinac i folirant kao se kunem u Rock a vamo igram i ludujem pa cak i pevam uz TF!! Ja imam zivaca za glupu ne klincadiju!! Folkeri su STYUPIDi (valjda se ovako pise):lol:!

e moram da ti odgovorim,kad nisi u pravu!

Ne znam koreografiju,jer igram na svoj nacin,ne znam tekst,jer me ne zanima,i ne pise se tako da su folkeri glupi (stupid),i ne pevam uz turbo-folk!
Tako se ja ''foliram'',i predstavljam sebe kao rokera:roll:.

A za tebe, ,sto mislis da si roker/metalac,i palis se na na taj nacin oblacenja,citiram Caneta,iz Partibrejkersa:

"Covek obucen od glave do pete kao roker,nije nista do prazan covek".

Toliko.I nauci engleski.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back