0077
Elita
- Poruka
- 24.748
U nešto se udarati mora..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mada nisam imao to u vidu al adje moze prodje 

vadjenje rulz
sa kondomom nije isti shmek...nikako.
)))))Mda, kad rikneš od SIDE i zakucaš sv Petru na vratanca, na pitanje "od čega si umro sinko?", odgovor će biti "bolji je osećaj bez".....
e ko tako razmislja moze da zaboravi na promiskuitet......Mda, kad rikneš od SIDE i zakucaš sv Petru na vratanca, na pitanje "od čega si umro sinko?", odgovor će biti "bolji je osećaj bez".....
pobegli ste od teme.... koliko sam skontala devojka je s jednim likom... i samo pita da li je i kolika je razlika u fuckanju sa i bez kondoma....e ko tako razmislja moze da zaboravi na promiskuitet......
pa stavio sam ja kondom mozda 2 puta u zivotu)))))

prevedi mi...![]()
.....pobegli ste od teme.... koliko sam skontala devojka je s jednim likom... i samo pita da li je i kolika je razlika u fuckanju sa i bez kondoma....
Koliko puta si se sexao, toliko puta si stavio kondom?
Fin mladić...![]()

Da, ali to i dalje ne znači da je zaštićena od polnih bolesti i neželjene trudnoće....Da ne gnjavim sa kontracepcijom....
"...... i zakucaš sv Petru na vratanca...."... nista nisam rekla za to da li treba i da li je bolje sa ili bez....ko se sexa bez kondoma ne bi trebao da menja partnere....."goli sex" se praktikuje sa nekim u koga imas poverenja i sa kim si duze....mada, nije keru verovati, i to je rizik.....

sekso sam se triput![]()

I ..pametno..tri puta sasvim dovoljno..
U suštini to ti je isto kao tri miliona puta..
Video si kako je ..
I zasto bi sad ti da trošiš sebe i nekome lepo da praviš..
Nisi lud..pametno..i nemoj više nikad od tri puta![]()