Ovo je naravno pitanje za muskarce
ops: Da li je velika razlika kad imate odnos sa kondomom ili bez njega?unaprijed hvala... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:alo bre vas dve... jeste li vi muskarci ili niste... za devojke postoje dve ovakve teme i treca ne treba
khm... sve jedno... mada sam opusteniji sa
Devilishgirl:d1:alo bre vas dve... jeste li vi muskarci ili niste... za devojke postoje dve ovakve teme i treca ne treba
khm... sve jedno... mada sam opusteniji sa
Sto se pravis kad znas da imam muda![]()
nije tako ljubavi, vec je opustenije zato sto su manje sanse da devojka zatrudni i ne moras da non stop razmisljas dal svrsavas ili neDevilishgirl:Kad ne znas s kim se kreses, pa kao opustenije sa kondomom.
d1:nije tako ljubavi, vec je opustenije zato sto su manje sanse da devojka zatrudni i ne moras da non stop razmisljas dal svrsavas ili neDevilishgirl:Kad ne znas s kim se kreses, pa kao opustenije sa kondomom.
E pravo to!d1:nije tako ljubavi, vec je opustenije zato sto su manje sanse da devojka zatrudni i ne moras da non stop razmisljas dal svrsavas ili neDevilishgirl:Kad ne znas s kim se kreses, pa kao opustenije sa kondomom.
kiborg:E pravo to!d1:nije tako ljubavi, vec je opustenije zato sto su manje sanse da devojka zatrudni i ne moras da non stop razmisljas dal svrsavas ili neDevilishgirl:Kad ne znas s kim se kreses, pa kao opustenije sa kondomom.
Nikad nisam imao odnos sa kondomom, nije moj tip devojke.njezna:Ovo je naravno pitanje za muskarceops: Da li je velika razlika kad imate odnos sa kondomom ili bez njega?unaprijed hvala...
![]()
ok-ako ste u vezi-zar ona nije cula za piluleraindog::? yee.. i mene taj kondom pochinje skroz da frustrira,tek dok ga nadjes , pa stavish, pa... prodje te otprilike volja... onda opet ako bi bez , onda tripujes u glavi ovo i ono, a trudnoca ti je otprilike poslednja stvar na listi... :?![]()
tamo sam gde....:ok-ako ste u vezi-zar ona nije cula za piluleraindog::? yee.. i mene taj kondom pochinje skroz da frustrira,tek dok ga nadjes , pa stavish, pa... prodje te otprilike volja... onda opet ako bi bez , onda tripujes u glavi ovo i ono, a trudnoca ti je otprilike poslednja stvar na listi... :?![]()
ako je smo jedno vece-kondom-obavezno...
raindog:tamo sam gde....:ok-ako ste u vezi-zar ona nije cula za piluleraindog::? yee.. i mene taj kondom pochinje skroz da frustrira,tek dok ga nadjes , pa stavish, pa... prodje te otprilike volja... onda opet ako bi bez , onda tripujes u glavi ovo i ono, a trudnoca ti je otprilike poslednja stvar na listi... :?![]()
ako je smo jedno vece-kondom-obavezno...
![]()
![]()
pa ja sam devojka
![]()
U pravu si, prodje te volja za time, pogotovo ako on nije mnogo spretan...raindog::? yee.. i mene taj kondom pochinje skroz da frustrira,tek dok ga nadjes , pa stavish, pa... prodje te otprilike volja... onda opet ako bi bez , onda tripujes u glavi ovo i ono, a trudnoca ti je otprilike poslednja stvar na listi... :?![]()
milence:[hrabar nick za devojku...kad je nick takav, onda nema razmishljanja, nego se kondom stavlja josh pre upoznavanja...