Nisam ja sebe ni izuzela iz priče. Niti sam želela. Samo mrzim da se nađem u situacijama gde se o tuđim sitnim blamovima priča sa najgorim gađenjem. Ili gde se kolektivno osuđuje sav ostatak naroda, osim onoga ko, je l te, govori.
A tema na koju je mala unsaie ukazala nema apsolutno nikakve veze ni sa jednim ni sa drugim. Za prvo je jasno, a za drugo se uzme u obzir forma, tj. način na koji je otvorena tema. U upitnom, dakle, obliku. Teme otvaram iz više razloga, jedan od njih je kad opazim nešto kao šablon pa me ili nervira ili mi je zanimljivo.
Stvarno ne znam kakve to veze ima sa majkom čija je beba ispustila cuclu pa ova uzela s poda i olizala
je l to šablon neki? 
Ili je tema otvorena sa namerom da se eto ukaže na taj jedan događaj i da se iskoristi, da ne kažem zloupotrebi, kako bi "ona koja je to primetila" ispala bolaj osoba? Istu stvar pokušava i unsaie, tražeći greške tamo gde ih nema. Skreće pažnju na sebe. Ništa novo.
Problem je što ona ima naročitu želju da dokaže kako uskačem sebi u reč, a svako to ponekad radi, verovatno i ona, samo što ja njeno forumsko delo ne pratim baš tako detaljno kao ona moje.
To je inače još jedna osobina (osobina, dakle) koju ne volim kod jednog broja forumaša: bave se samo i isključivo komentarisanjem tuđih mišljenja, a nemaju mudo da iznesu svoje. Baš bih mogla spisak jedan da sastavim, kad me ne bi banovali posle toga
Pozz