gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
motanje slina u kuglice i bacanje istih s kreveta na parket
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom prilikom sam bila u poseti nedelju dana kod nekih tamo..ljudi moji oni bi mogli,citava ta porodica da budu predmet posmatranja nekog higijenskog zavoda.Uzasi i traumeod bacanja cackalica direkt na pod dnevne sobe,ili ostavljanja iskoriscenih stapica za usi na stocicu u istoj sobi.I sve to, taj citav proces ciscenja usnog kanala pred drugim ljudima usred razgovora uz jedno ohoho hoooh i jos ahhhahhahh..
od zadovoljstva valjda.Svi piju iz casa koje su'' na susenju'' pored sudopere,pa ih lepo onako izvalene vrate medju oprane sudove.Dalje vam nista necu pricati.
![]()

Jednom prilikom sam bila u poseti nedelju dana kod nekih tamo..ljudi moji oni bi mogli,citava ta porodica da budu predmet posmatranja nekog higijenskog zavoda.Uzasi i traumeod bacanja cackalica direkt na pod dnevne sobe,ili ostavljanja iskoriscenih stapica za usi na stocicu u istoj sobi.I sve to, taj citav proces ciscenja usnog kanala pred drugim ljudima usred razgovora uz jedno ohoho hoooh i jos ahhhahhahh..
od zadovoljstva valjda.Svi piju iz casa koje su'' na susenju'' pored sudopere,pa ih lepo onako izvalene vrate medju oprane sudove.Dalje vam nista necu pricati.
![]()
misim, pu!! dobih nagon za povraćanjem..sfe na žemskom qtku...motanje slina u kuglice i bacanje istih s kreveta na parket

misim, pu!! dobih nagon za povraćanjem..sfe na žemskom qtku...![]()
al pazi ako bacas...slinavu djulad npr. sa stolice na linoleum/beton/laminat onda je ok ? : )))

naravno da nije, al ja sam mislila na konkretan primer de je bas parket u pitanju![]()

mojne bit tako sitnicava...tj. pa sta da radimo s...lopticama?![]()

ko Ren i |Stimpi?![]()

hehe, secate se one epizode kada ren pravi stimpija od stroke koje vadi iz nosa i usiju, jer je ovaj otisao da nadje svoj prdez, svog smrdu : ))
daaaa
i daj sad jenu ruznu naviku![]()

paaa...recimo da ne napravimo kucicu nego...pregrizemo?![]()

hehe, secate se one epizode kada ren pravi stimpija od stroke koje vadi iz nosa i usiju, jer je ovaj otisao da nadje svoj prdez, svog smrdu : ))

Je l ima na jutubu?

svima nam je zao
ali jel mozemo sad malo da se vratimo na temu?![]()
Čula sam od dece da jedna koleginica svoje kuglice lepi ispod katedre. A i žvake. Izvini, ali morala sam ovo da kažem.
Strašno je kad sediš u prvoj klupi