Ruzne navike

:hahaha:

Jednom ja kod decka na par dana... I dolazi njegova mama, vidi tri peskira (ja koristim jedan za kosu drugi za telo) i komentarise "Pobogu sta radite sa tolikim peskirima":eek: A inace je divna zena:lol:

Peskir za svaki deo tela ponaosob je smejurija (koju sam vidjala) ali jedan peskir za ceo telo... Da ne bude zabune nije meni gadno da kosu obrisem peskirom kojim sam telo ili obrnuto al kako da jedno od ta dva brisem mokrim peskirom:think:

sa kose ti sluzi samo da pokupis visak vode tako da ne vidim zasto je problem obrisati se jednim peskirom kad si svejedno cist tj upravo okupan!

Никако. И сад сам избројала да је неопходно барем шест комада:
1. за косу
2. за лице
3. од врата до стомака
4. :rumenko:
5. за ноге
6. да станем на њега

Е сад, руке се саме успут обришу и ја не знам ваља ли то. :confused:

reci da se zezas...:confused:

Ja sam toliko fina da umesto konopca za sušenje veša imam ono čudo sa više traka, što liči na rešetkastu dasku za peglanje:mrgreen:

Kako uspevate sve jednim peškirom, meni treba veliki za telo, mali za kosu, da mogu da je smotam, jedan za lice, jedan za brisanje ruku...

Krpe su inače toliko ogavna stvar da se kod mene peru zasebno u mašini, što je skoro nikad jer ih nema dovoljno. Beli veš može i sa posteljinom. Šareni sa spavaćicama i sličnim stvarima. Najtamnije stvari najčešće završe u lavoru da se peru na ruke.

Ja sam toliko fina da umesto konopca za sušenje veša imam ono čudo sa više traka, što liči na rešetkastu dasku za peglanje:mrgreen:

Kako uspevate sve jednim peškirom, meni treba veliki za telo, mali za kosu, da mogu da je smotam, jedan za lice, jedan za brisanje ruku...

Krpe su inače toliko ogavna stvar da se kod mene peru zasebno u mašini, što je skoro nikad jer ih nema dovoljno. Beli veš može i sa posteljinom. Šareni sa spavaćicama i sličnim stvarima. Najtamnije stvari najčešće završe u lavoru da se peru na ruke.

ja to cudo zovem Koza :lol:
ne znam zasto.. i imam dvije na balkonu! :manikir:

Ovo je ladno jedna od najdepresivnijih tema na kutku :(
boktemazo, cudo da je moja porodica jos ziva - kod nas je odavno trebala da zavlada kuga, prema ovim ovde instrukcijama... i koliko samo pravila postoji :lol: nisam bas toliko dokona, ali kladim se kada bih sistematizovala sve ove savete - i sa ostalih tema slicnog karaktera - prirucnik za domacine bi verovatno imao bar tisucu strana, a sve onako lepo podeljeno po poglavljima... samo ne znam da li bi osnovna podela bila po prostorijama, ili po aktivnostima... al dobro, to bi posle moglo da se resi indeksom na kraju knjige, i on bi imo jedno 200 strana ... forum je super... a narvano posebno poglavlje o raznim sredstvima za ciscenje, i posebno o raznim kucnim aparatima, pa o serpama... al da ne bude placena reklama, nego tim strucnjaka da sprovede istrazivenje... i jedno poglavlje sa statistikama - kako to sve izgleda u zemljama sirom sveta... i ozbiljne studije o tvrdoci vode i kako kamenac jede sve oko nas... ma idi, nema kraja prici ... i ladno bi knjiga bila bestseler ... i ja bih je kupila, majke mi... dunem, pa citam i cerekam se...

Poslednja izmena:
Stvarno neke zene preteruju u tim stvarima-ako je neki ves nezgodno zaprljan,moze prethodno da se opere rucno pa stavi u masinu,zar ne?Mene samo zivo interesuje kako takve opsesivne cistunice spavaju u velikim hotelima ili jedu po restoranima.Kontam da na put nose sve svoje od posteljine do pribora za jelo.

Znas sta ,ja ne smatram da je to preterivanje...prvo,nikad sebi ne dozvolim da mi se ves tolikooo uprlja...ali to sve zavisi od osobe do osobe da li ce prati krpe sa gacama....
Pa sigurno te "CISTUNICE" nece ici u prcvare od hotelaa,kao ni u rupe od restorana gdje je takva vrsta higijene !

Е па ја не знам која то добра домаћица дозволи да јој искипи ручак и да шпорет после рибања прво добро не испере од сапунице и прљавштине пре него што се дохвати крпе. Мислим, то је тако нехигијенски. Ни ја такве крпе сигурно не бих прала заједо са гаћама. :sad2:

Znas sta,da ti kazem nestoo ,ja ne perem krpe i gace odvojenooo jer mi kipi rucak,ili brisem zaprljani sporet krpom!
To radim iskljucivo zato sto ja mislim da je to ispravno i higijenski ,a kome se to ne svidja i ko to ne radi tako ne mora da naziva druge tolikoooooo prljavim da im se krpe maste pa ih nmg sa gacama !
SVASTA

Ovo je ladno jedna od najdepresivnijih tema na kutku :(
boktemazo, cudo da je moja porodica jos ziva - kod nas je odavno trebala da zavlada kuga, prema ovim ovde instrukcijama... i koliko samo pravila postoji :lol: nisam bas toliko dokona, ali kladim se kada bih sistematizovala sve ove savete - i sa ostalih tema slicnog karaktera - prirucnik za domacine bi verovatno imao bar tisucu strana, a sve onako lepo podeljeno po poglavljima... samo ne znam da li bi osnovna podela bila po prostorijama, ili po aktivnostima... al dobro, to bi posle moglo da se resi indeksom na kraju knjige, i on bi imo jedno 200 strana ... forum je super... a narvano posebno poglavlje o raznim sredstvima za ciscenje, i posebno o raznim kucnim aparatima, pa o serpama... al da ne bude placena reklama, nego tim strucnjaka da sprovede istrazivenje... i jedno poglavlje sa statistikama - kako to sve izgleda u zemljama sirom sveta... i ozbiljne studije o tvrdoci vode i kako kamenac jede sve oko nas... ma idi, nema kraja prici ... i ladno bi knjiga bila bestseler ... i ja bih je kupila, majke mi... dunem, pa citam i cerekam se...

meni je depresivnija ona o prevarama kad se od 200postova, sve zene grozavaju kako muz vara tamo neku svoju zenu.. ni jedna nikada nije prevarena niti je kad pomislila na isto..
ni jedna nikada ne bi oprostila...odmah bi otisle..bla bla..:roll:

sto se pravila tice..ma sto ljudi sto cudi.. tek shvatis koliko si normalan/lud kad procitas sta ce sve pise..:)

Skroz zanimljivo...:zcepanje:
Ja sam ranije koristila jedan peškir više puta... pa pobogu čista sam kad se okupam... i to isti, prvo lice, pa kosu pa telo... naravno za lice uvek novi...;)

E onda sam počela da živim sa mm i šokirala se...:eek: ... ajd što je svako tuširanje novi peškir(to je bar 2 komada dnevno), nego ovako:ujutru stavlja čist peškir za lice, koji posle umivanja koristimo taj dan za ruke, onda još bar dva tuširanja dnevno(gore navedeno), jedan peškir za kosu(koju pere svaki drugi dan:roll:) i još jedan za brijanje-takođe svaki drugi dan...

To je od 3-5 peškira dnevno samo on...:eek: a ja sam mu se pridružila... tj. sad i ja to sve isto tako radim... :lol: pa uključujem svaki drugi dan punu mašinu veša-kao da nas je 12-oro a ne dvoje... :whistling::lol:

Ali najjača odvala... moram vam ispričati...:mrgreen:
Ulazim ja slučajno kod mm u kupatilo nedavno, on se istuširao i briše se... stavlja peškir u korpu i uzima toalet papir... ja onako zbunjeno:"Šta će ti to?" tek on mrtav ladan:"Pa da obrišem onu stvar i dupe.":eek::eek::eek:
Zamislite koliko je on lud... neće da briše peškirom... već toalet papirom...
Kaže to mu nije higijenski...:zcepanje:

Ja sam ranije koristila jedan peškir više puta... pa pobogu čista sam kad se okupam... i to isti, prvo lice, pa kosu pa telo... naravno za lice uvek novi...;)

E onda sam počela da živim sa mm i šokirala se...:eek: ... ajd što je svako tuširanje novi peškir(to je bar 2 komada dnevno), nego ovako:ujutru stavlja čist peškir za lice, koji posle umivanja koristimo taj dan za ruke, onda još bar dva tuširanja dnevno(gore navedeno), jedan peškir za kosu(koju pere svaki drugi dan:roll:) i još jedan za brijanje-takođe svaki drugi dan...

To je od 3-5 peškira dnevno samo on...:eek: a ja sam mu se pridružila... tj. sad i ja to sve isto tako radim... :lol: pa uključujem svaki drugi dan punu mašinu veša-kao da nas je 12-oro a ne dvoje... :whistling::lol:

Ulazim ja slučajno kod mm u kupatilo nedavno, on se istuširao i briše se... stavlja peškir u korpu i uzima toalet papir... ja onako zbunjeno:"Šta će ti to?" tek on mrtav ladan:"Pa da obrišem onu stvar i dupe.":eek::eek::eek:

Tvoj muž je moj idol:brus::brus::brus:

Nisam pricala o prljavstini vec o tome da je peskir posle brisanja kose/tela mokar. Mozda samo imam predugu kosu:D

ja imam dugu kosu i peškir kojim je obrišem služi da je umotam.
drugi za brisanje tela

ako kosu sušim priridno (a uglavnom je tako sušim, barem do poluprosušenosti) treba mi treći peškir SUV koji stavljam na ramena i leđa.
MM kao neko ko se šiša na opasno (iliti ćelavo) istim peškirim briše glavu (a ne kosu:mrgreen:) i telo i ništa posle ne stavlja na ramena:mrgreen:(osim mene)

ćera se ponaša kao ja a sin (koji iako ima kosu takođe se šiša na frizuru kec gore dvojka sa strane) prođe sa jednim peškirom.
Znači sve zavisi od zavisnosti:mrgreen:

e, ovo bih uvela kao zakon svima koji nisu depilirani

posto mi se jednom desilo da nakon kupanja nekog kod mene primjetim dlake na peskiru :confused: utroba mi se okrenula
.... bar se sjetili da ociste kadu

Muz ti je NAJJACI LIK :hahaha:

E ziva se ismejah...Ja sam stvarno kao mlada tek udata domacica bila strasno opterecena tim stvarima.Kad sam rodila bebu sve je preslo maltene u opsesiju.Pobogu,imala sam sigurno pet korpi za ves i sortirala posebno ovo.ono...Kad sam najzad ukapirala da ce mi ceo zivot proci u gacama i pranju i ostalim tricarijama uvela sam sebi sledeca pravila:
Masina za pranje vesa,susilica i masina za pranje sudova su mi najbolje drugarice
Sve sto je za jednokratnu upotrebu je zakon!
Pored dva muskarca koji se stalno znoje,tusiraju,treniraju,znoje,presvlace trista puta a depilacija im nije ni na kraj pameti ne obracam paznju ni na sta sem na boje i sto kaze Mirka,nek ide zivot!

e i sto ima par zena koje poznajem koje te pitaju npr. "Hoces kavu, jel ti kasno sad za nju?" ili npr sipaju ti nesto i pitaju "Jel ti dosta?"
ajme..
ako ti se ne kuva ili ne pije, nemoj je ni nuditi. Ovo je onaj lijep nacin kao da te iz kulture pita hoces li a nagovara te da ne pijes..
Nazalost, kod doticnih sam primorana da odem s vremena na vrijeme..

Pa sta sad, mene moja bivsa komsinica pitala-neces kafu? :cool: Mudro.:lol:

ps nije zato bivsa.

Back