Ruzne navike

E tu si u pravu...:think::zcepanje:

Ali najbolje je onda da ih pereš na ruke(ili ih iz mašine kao fol ubaciš u lavor:lol:)... i to kad pozoveš komšinicu na kafu... pa između ostalog ubaciš:"Evo sad sam potopila krpe...":whistling:... "Samo da ih proširim...":mrgreen::zcepanje:
Ни свилене чарапе не перем на руке. Ако се поцепају, то значи да нису ни биле вредне живота. :rtfm:
Ма убацим их боље у лонац за супу – ух, управо сам откувала крпе, само још да их истрљам и исперем. :lol:

Е сад, да питам ја вас.
Да ли се гаће простиру у први ред, јер, најмање су па ће сунце лакше да допре до већих комада иза (били то само пешкири или комбинација са крпама) или се простиру у последњи ред јер је непристојно да комшије виде какве су нам гаће? :think:

Ни свилене чарапе не перем на руке. Ако се поцепају, то значи да нису ни биле вредне живота. :rtfm:
Ма убацим их боље у лонац за супу – ух, управо сам откувала крпе, само још да их истрљам и исперем. :lol:

Е сад, да питам ја вас.
Да ли се гаће простиру у први ред, јер, најмање су па ће сунце лакше да допре до већих комада иза (били то само пешкири или комбинација са крпама) или се простиру у последњи ред јер је непристојно да комшије виде какве су нам гаће? :think:

Ja gace prostirem iza peksira, ali stvarno =)

Е сад, да питам ја вас.

Prostirem po veličini i bojama... ozbiljno...

ali ne oni za lice nego samo za telo

Па и ја, ал ми неко рече да није пристојно гаће у први ред а неко да је боље у први и ја сад не знам. :rumenko:
ako su neke babske, onda je jako nepristojno da budu u prvom redu :mrgreen:
Веровала ти или не, знам жену која намештај маже мајонезом да се засија и свима то топло препоручује. :eek:
uh... pa kako se onda ne usmrdi i ubudja :confused: zamisli dodjes joj u posjetu i naslonis se na neki komad namjestaja u prolazu
a ono ti ostane masna ruka .... i lijepi se prasina po tome

povrac-povrac

ali ne oni za lice nego samo za telo
Али са чиме се сад перу пешкири за лице? :dash:

uh... pa kako se onda ne usmrdi i ubudja :confused: zamisli dodjes joj u posjetu i naslonis se na neki komad namjestaja u prolazu a ono ti ostane masna ruka.... i lijepi se prasina po tome
povrac-povrac
Немам појма, нисам јој била у кући а нисам ни имала жељу да сазнам :confused:

Pa, sa svilenim maramicama, duh =)

Ej, jos 5 min do jeftine struje i ukljucivanja masina ;)
Ја само то и чекам па идем на спавање.
Него, од једне моје другарице је свекрва захтевала да устане у сред ноћи, кад машина заврши, и да лепо сложи веш у кадицу да се не би много изгужвао. Јер, забога, како прострти тај веш кад је изгужван. :roll:

Pa, posteljina sama napuni celu masinu :O
Их, увек има места за још.
Без зезања. моја не.
Имам машину која пере 7 килограма веша и сад сте ми направиле велики проблем.
Покушавам да направим табелу коју бих после окачила у купатило али никако све да повежем. :rumenko:

A jel smeš dvaput da se obrišeš istim peškirom posle tuširanja? :think:
Никако. И сад сам избројала да је неопходно барем шест комада:
1. за косу
2. за лице
3. од врата до стомака
4. :rumenko:
5. за ноге
6. да станем на њега

Е сад, руке се саме успут обришу и ја не знам ваља ли то. :confused:

Никако. И сад сам избројала да је неопходно барем шест комада:
1. за косу
2. за лице
3. од врата до стомака
4. :rumenko:
5. за ноге
6. да станем на њега

Е сад, руке се саме успут обришу и ја не знам ваља ли то. :confused:

:hahaha:

Jednom ja kod decka na par dana... I dolazi njegova mama, vidi tri peskira (ja koristim jedan za kosu drugi za telo) i komentarise "Pobogu sta radite sa tolikim peskirima":eek: A inace je divna zena:lol:

Peskir za svaki deo tela ponaosob je smejurija (koju sam vidjala) ali jedan peskir za ceo telo... Da ne bude zabune nije meni gadno da kosu obrisem peskirom kojim sam telo ili obrnuto al kako da jedno od ta dva brisem mokrim peskirom:think:

Back