Ruzne navike

Moram negde da pitam, a računam da je ova tema pravo mesto - da li je ružno / bljak prati zajedno krpe kojima se briše posuđe i beli veš? Mnogi se groze od ovoga, a ja tako radim ceo život. :dontunderstand:

Moram negde da pitam, a računam da je ova tema pravo mesto - da li je ružno / bljak prati zajedno krpe kojima se briše posuđe i beli veš? Mnogi se groze od ovoga, a ja tako radim ceo život. :dontunderstand:

ne da se grozim no mi se čini da svako mora da se grozi.
Krpe se peru sa stoljnjacima, peškiri za lice posebno, oni za telo mogu sa belim vešom....

Ja spadam u tu grupu sto se groziiiiii od toga....ne stvarno to je ok kome to
ne smeta,al moje misljenje je da nije problem dva puta oprati!:think:

Poslednja izmena:
...nas je četvoro- gaća kolko hoćeš...:lol:
Нас двоје. Али шта сад ако крпе нису масне. Мислим, зашто би биле масне?
Трулекс крпе и папирни убруси се користе за грубо брисање. Судове пере и суши машина. Мислим, зашто не? Ионако се све искува.
И овде не мислим на крпе којима се бришу подови (мада имам џогер), већ на оне кухињске којим с времена на време обришем руке.

..ja ne kapiram da li su vama gadne krpe ili gace?
..i jedno i drugo se menja dnevno,
ne vidim nachin da se usvinje toliko...

Novembre,mijenjaju se i gacice i krpe svakodnevno,i u pravu si kad kazes da ne vidis nacin da se usvinje ,ali zar nije svejedno prati krpe koje koristis u kuhinji,pri spremanju hrane i sveg ostalog sa vesom ......Jer znamo sta je jedno ,a sta drugo zar ne?:think:

e a hoće li me neko konačno prosvetliti pošto pitam 15 put
na koji način se krpe koriste pri spremanju hrane
meni jedino pada na pamet gaza u koju se stavlja sir da se ono.. ocedi, al nije to to... a? jel nije?

Back