Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad sam bila mala, Tina i ja smo znale da podjelimo kornetliz ona, liz ja
)Danas videh po ko zna koji put pa me podseti na temu... Dete jede sladoled, umusavilo se... Majka stavlja svoje prste u usta i cisti detetovo lice
Jedna drugarica je kad smo bile male, posle obavljene male nuzde ako nema tolet papira u zamenu za isti koristila potkosulju![]()

Danas videh po ko zna koji put pa me podseti na temu... Dete jede sladoled, umusavilo se... Majka stavlja svoje prste u usta i cisti detetovo lice
Jedna drugarica je kad smo bile male, posle obavljene male nuzde ako nema tolet papira u zamenu za isti koristila potkosulju![]()

nahidi bre sad ga pretera
al ja mislim da samo udaraš kontru (al i tome ga pretera)

bljak!
meni se inace gadi koza sa bilo koje vrste mesa.
i piletinu i prasetinu jedem iskljucivo bez nje!
ovaj tvoj post mi dodje sada umjesto "prijatno"![]()

pa ne znaju sta je lepo, garant ne vole ni pihtije ni crevca : )

Ahhh...to je bash bzv ,fuj,grickati nokte na rukamaa ,a tek na nogamaaaa...Moj muz je grickao nokte NA NOGAMA, umesto da ih sece makazicama
Sad mu ja secem nokte na nogama, a on gleda u stranu, utripovao je da ce makaze da mu se zariju u prst, sta li![]()
Moj muz je grickao nokte NA NOGAMA, umesto da ih sece makazicama
Sad mu ja secem nokte na nogama, a on gleda u stranu, utripovao je da ce makaze da mu se zariju u prst, sta li![]()

pa ne znaju sta je lepo, garant ne vole ni pihtije ni crevca : )

Moj muz je grickao nokte NA NOGAMA, umesto da ih sece makazicama
Pa, zgodan je, savitljiv, i nema pivski stomak![]()

A takooooo znaci,ahaa
To je bio povod,pa nek si kad vec imas cime da se hvalis .
Svaka cast!
hehee,samo tu naviku mu ukini