gdjicaPENELOPA
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
i pripazi malo na njega ako je vec toliko savitljiv... da se ne bi rastegao kud ne treba!![]()
Takoooooo je Stevca! moze da se restegne gdje ne trebaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pripazi malo na njega ako je vec toliko savitljiv... da se ne bi rastegao kud ne treba!![]()

Zato i grize nokte![]()

Moram negde da pitam, a računam da je ova tema pravo mesto - da li je ružno / bljak prati zajedno krpe kojima se briše posuđe i beli veš? Mnogi se groze od ovoga, a ja tako radim ceo život.![]()
Moram negde da pitam, a računam da je ova tema pravo mesto - da li je ružno / bljak prati zajedno krpe kojima se briše posuđe i beli veš? Mnogi se groze od ovoga, a ja tako radim ceo život.![]()

kako da skupim dovoljno krpa da napunim veš mašinu?

...gaće i krpe??! Ma, hajte....![]()
А шта иде с гаћама да буде разумно?Ma ako imsh dvije,tri prljave neces naravnoooo u masini,a sto se toga tice,njih mozes sa stolnjacima,peskirima,ali sa vesom ,meni to nije RAZUMNO....
P.S.izvini![]()
А шта иде с гаћама да буде разумно?![]()

А шта иде с гаћама да буде разумно?![]()
Нас двоје. Али шта сад ако крпе нису масне. Мислим, зашто би биле масне?...nas je četvoro- gaća kolko hoćeš...![]()
Ма ћути, ја још нисам укапирала како треба да стоји даска на ВЦ шољи...ja ne kapiram da li su vama gadne krpe ili gace?
..i jedno i drugo se menja dnevno,
ne vidim nachin da se usvinje toliko...

..sve shto se iskuvava (pere na 90) ide zajedno, kod mene..

ne da se grozim no mi se čini da svako mora da se grozi.
Krpe se peru sa stoljnjacima, peškiri za lice posebno, oni za telo mogu sa belim vešom....
malo mi je pretjerano odvajati peskire za lice i one za tijelo.

..ja ne kapiram da li su vama gadne krpe ili gace?
..i jedno i drugo se menja dnevno,
ne vidim nachin da se usvinje toliko...