RUŽNA SAM :((((((((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
R U G O B A:
Armagedon:
Sad vec pocinjes da se*es kao grlica :evil: Ako ti kazem da jesam,sta ce onda biti?Ispasce da su i zivotinje inteligentnije od tebe...Mnooooogo SE*ES!!! :evil:

PS.Sa kog drveta si sisla (mozda i sishao)???

Uuuuu al smo nervozni...

PMS...?

...ili duga apstinencija...? c c c nije to zdravo ..zato ja i trazim nekog da me kresne, ali niko nece

Mozda bi te neko i kresnuo da si ruzna riba ali posto si ti ruzan muskarac,tesko ces naci! :lol:

R U G O B A:
Armagedon:
Sad vec pocinjes da se*es kao grlica :evil: Ako ti kazem da jesam,sta ce onda biti?Ispasce da su i zivotinje inteligentnije od tebe...Mnooooogo SE*ES!!! :evil:

PS.Sa kog drveta si sisla (mozda i sishao)???

Uuuuu al smo nervozni...

PMS...?

...ili duga apstinencija...? c c c nije to zdravo ..zato ja i trazim nekog da me kresne, ali niko nece
Stvarno cu poceti da verujem da su i bakterije inteligentnije od tebe...Takvo stvorenje kao tebe jos nisam sreo na forumu...Da si normalno (ovo kazem zato sto te tretiram kao stvora,a ne kao osobu bilo zensku ili musku),ne bi postavljalo glupa pitanja... :evil:

PS.Od kad muskarci imaju PMS?Da nisu hermafroditi (ako uopste znas sta to znaci)? :shock:

d1:
ok.. dosta prozivanja da ne bi zakljucao temu dok se ne smirite... ako nemate sta da kazete da pomognete devojci nemojte ni postovati... ukoliko se neko i zeza nemojte optuzivati bez dokaza

Čika moderatoru, molim te brani me od ovih zlih ljudi sa foruma ...

Armagedon:
Stvarno cu poceti da verujem da su i bakterije inteligentnije od tebe...Takvo stvorenje kao tebe jos nisam sreo na forumu...Da si normalno (ovo kazem zato sto te tretiram kao stvora,a ne kao osobu bilo zensku ili musku),ne bi postavljalo glupa pitanja... :evil:

PS.Od kad muskarci imaju PMS?Da nisu hermafroditi (ako uopste znas sta to znaci)? :shock:

A muškarci ne pate od PMS-a...?
A ja živela tolike god u zabludi...

Znači...ipak apstinencija...

R U G O B A:
Mnogo sam ružna devojka i ne znam šta da radim.

Svi me hoće samo za prijatelja, a ja bih htela i sex
Dodje mi da platim nekom žigolu, ali se plašim da će i on da pobegne kad me vidi...

Šta da radim??? :cry:
POMOZITE!!! :(
Ne znam da li se foliras ili je ovo zaista tvoj problem, ali sigurno znam da fizicka lepota nije preduslov uspesne veze, a ni dobrog seksa. Dakle,nedostaje ti samo malo vise samopouzdanja i strpljenja...

mr. I:
jel' se naš'o koji samarićanin da utješi R.

Ne verujem...ovdi su dobri svi na jeziku :oops: ...mozda se neshto i desi...mozda je ovo samo zagrevanje pa ce da prshti na sve strane...bash me zanima razvoj situacije...ja eto ne bih mogao ruznu pa to ti je...to verovatno bi mogli da kazu i za mene...al` meni ti nije vazno...meni je dovoljno shto mogu da budem gotovo uvek sharmantan jer nisam lep :( ... :idea: ...opushten sam :lol:

iggymag:
mr. I:

Ne verujem...ovdi su dobri svi na jeziku :oops: ...mozda se neshto i desi...mozda je ovo samo zagrevanje pa ce da prshti na sve strane...bash me zanima razvoj situacije...ja eto ne bih mogao ruznu pa to ti je...to verovatno bi mogli da kazu i za mene...al` meni ti nije vazno...meni je dovoljno shto mogu da budem gotovo uvek sharmantan jer nisam lep :( ... :idea: ...opushten sam :lol:

ma ajde molim te šta fali jeziku ,može štošta toga da se uradi s njim.to što kažeš da nebi mogao ružnu ,a šta ako je stvarno lafica u krevetu i ako ima tijelo za desetku (tipično muško rezonovanje) i ako je najmaznije stvorenje na svijetu :?:

Northern_Lady:
R U G O B A:
Mnogo sam ružna devojka i ne znam šta da radim.

Svi me hoće samo za prijatelja, a ja bih htela i sex
Dodje mi da platim nekom žigolu, ali se plašim da će i on da pobegne kad me vidi...

A sada saslusaj sta jeste pravi problem:
Ja sam visoka 188 cms,imam jako dugu svetlo plavu kosu ispod struka,svetlo plavo hladne oci,jako svetao ten,i sasvim savrseno telo.I moj problem jeste sto upravo svi vide samo to,samo se zaljubljuju u mene zbog mog izgleda,ili se okrecu za mnom samo zbog istog.Otezava stvar to sto sam ja lezbejka,a ni medju lezbejkama nije nista bolje.
A ja zahvaljujuci svom znanju,obrazovanju i kulturi, ne zelim da koristim moj izgled da bih dobila ono sto mi treba.Ja idem dublje,u sustinu,ali tamo sve boli i tamo sam sasvim sama.
Ja bih jako zelela da se nadjem u tvojoj kozi,da osetim sta znaci to biti neprimecen,sarmirati nekoga svojim znanjem,a ne samo da neko neprestano gleda u mene dok nesto pricam.
Zato ostavi te gluposti po strani,i pogledaj svoju LICNOST,i onda se pitaj da li je ona ruzna ili ti sve svodis samo na fizicki izgled i na to da li ces spavati sa nekim.Sve je to laz,obmana,namerna obmana koju sebi postavljas.

Jadni muskarci ostadose bez zgodne plavuse :wink:

Devojko,pa ti si samo MNOOOGO iskompleksirana,ipak niko nije savrsen,a i lepota nije uvek bitna!Tebi treba neko ko ce da ceni tvoju dusu, a ne neko sa kim bi se samo po*ebala,jer ako nadjes nekog kome nece biti bitna tvoja lepota,imaces i sex i lepu vezu,a veruj mi,ima takvih,finih momaka. :wink:

Mala umetnica:
Devojko,pa ti si samo MNOOOGO iskompleksirana,ipak niko nije savrsen,a i lepota nije uvek bitna!Tebi treba neko ko ce da ceni tvoju dusu, a ne neko sa kim bi se samo po*ebala,jer ako nadjes nekog kome nece biti bitna tvoja lepota,imaces i sex i lepu vezu,a veruj mi,ima takvih,finih momaka. :wink:

ali ona tvrdi da je toliko ružna da ni sama sa sobom ne upražnjava sex :?

mr. I:
Mala umetnica:

ali ona tvrdi da je toliko ružna da ni sama sa sobom ne upražnjava sex :?
Au je!Pa ni ja ne upraznjavam sex sama sa sobom!Ma koga ona za*ebava,nemoguce da je toliko ruzna?! Jedino ako ima neki urodjeni deformitet? :shock:

mr. I:
iggymag:
mr. I:

ma ajde molim te šta fali jeziku ,može štošta toga da se uradi s njim.to što kažeš da nebi mogao ružnu ,a šta ako je stvarno lafica u krevetu i ako ima tijelo za desetku (tipično muško rezonovanje) i ako je najmaznije stvorenje na svijetu :?:

Ma moze jezik mnogo shta da uradi :oops: mmmm...ma nisam bio sa mnogo cura, al` sve su lepe, lafice u krevetu, mazne, sa kliikerom u glavi, i nijedna nije imala telo za desetku :!: :!: :!: :!: Zensko lice treba da mi prichinjava odmor za ochi, njen kliker treba da mi mi razgibava mozak, a sex sa njom da bude opushtencija....valjda sam imao srece do sada da to bude objedinjeno :roll: :roll: :roll: ...a za dalje nemam pojma...dakle ako neshto od toga fali, kod mene NE...kazu ljudi probirach nadje otirach..."bash me pogadja "ta narodna...ma i da je najmaznija na svetu ne bi moglo da ode dalje od prisnog zagrljaja...ma i da sam najpijaniji, ne bi moglo dalje(svejedno tada ne bih bio nizashta sposoban)...JA SAM REKAO :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back