One novine u profilu ti skrivaju svu lepotu, predlazem da se njih otarasis 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:One novine u profilu ti skrivaju svu lepotu, predlazem da se njih otarasis![]()

Ana-Marija:POP Mare:One novine u profilu ti skrivaju svu lepotu, predlazem da se njih otarasis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu ja i da kuckam,ali na ono na sta je Mare mislio mogu samo da se smejem i kolutam ocima diveci se njegovoj inteligencijiĐenka:Ana-Marija:POP Mare:One novine u profilu ti skrivaju svu lepotu, predlazem da se njih otarasis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ana-Marija, idi da spavaš, bolje ti je...Vidiš da možeš još jedino da klikćeš na smajlije, skroz si smorena.![]()

nevidjeno ruzna... istina... hehe... jubim :wink:Devilishgirl:Ako ti je za utehu, i ja sam nevidjeno ruzna![]()
Ali zivi se![]()
Devilishgirl:Vidis..nisi jedina :wink:
Moze se i bez sexa![]()
Cemu tolika frka![]()
Pa, ta ista je rekla da je u sexu no.1 !Devilishgirl:Vidis..nisi jedina :wink:
Moze se i bez sexa![]()
Cemu tolika frka![]()

Snezna_kraljica:Pa, ta ista je rekla da je u sexu no.1 !Devilishgirl:Vidis..nisi jedina :wink:
Moze se i bez sexa![]()
Cemu tolika frka![]()
Nista ja njoj ne verujem kad kaze.... NEDOSLEDNOSTI!!!!![]()
R U G O B A:Evo mozgam i nikako da pronadjem vezu izmedju
moje ruznoce i toga sto sam sex-machine.....Mora da sam i glupa, definitivno... :?
Snezna_kraljica:R U G O B A:Evo mozgam i nikako da pronadjem vezu izmedju
moje ruznoce i toga sto sam sex-machine.....Mora da sam i glupa, definitivno... :?
Pa, ovde kazes da hoces sex, ali da te niko ne posmatra na taj nacin, a na 'Ona trazi njega', pricas kako si najbolja...
Nema veze....

Devojko,zeno,sta god da si,PRESTANI VISE DA SAZALJEVAS SAMU SEBE!!!Potrudi se malo,nasminkaj se,doteraj se,lepo se obuci,izadji u grad i navataj nesto musko!Dojadilo mi je vise da slusam kukumavke devojaka u stilu:ruzna sam,glupa sam,izasla mi je bubuljica,imam lepe crte lica-ali nepravilno rasporedjene,izasla mi je jos jedna strija,celulit samo seva,sise su mi se otegle i tako dalje...Zivnite bre malo,naci ce se neko ko ce vas voleti takve kakve jeste!!!R U G O B A:Snezna_kraljica:Pa, ta ista je rekla da je u sexu no.1 !Devilishgirl:Vidis..nisi jedina :wink:
Moze se i bez sexa![]()
Cemu tolika frka![]()
Nista ja njoj ne verujem kad kaze.... NEDOSLEDNOSTI!!!!![]()
Evo mozgam i nikako da pronadjem vezu izmedju
UH...ne volim iskompleksirane devojke,a jos manje da slusam njihovu kuknjavu!!! 
Aha... mislila sam da si nesto slagala, ali dobro...R U G O B A:Aman, Sneguljice...
Jesam ružna...ali volim brate sex...a niko me neće...svi bi da se druže samo...![]()
Armagedon:Devojko,zeno,sta god da si,PRESTANI VISE DA SAZALJEVAS SAMU SEBE!!!Potrudi se malo,nasminkaj se,doteraj se,lepo se obuci,izadji u grad i navataj nesto musko!Dojadilo mi je vise da slusam kukumavke devojaka u stilu:ruzna sam,glupa sam,izasla mi je bubuljica,imam lepe crte lica-ali nepravilno rasporedjene,izasla mi je jos jedna strija,celulit samo seva,sise su mi se otegle i tako dalje...Zivnite bre malo,naci ce se neko ko ce vas voleti takve kakve jeste!!!![]()
![]()
![]()
Hvala malena...potrudio sam se jer mi je vise stvarno preko glave zenskih problema...Snezna_kraljica:Armagedon:Devojko,zeno,sta god da si,PRESTANI VISE DA SAZALJEVAS SAMU SEBE!!!Potrudi se malo,nasminkaj se,doteraj se,lepo se obuci,izadji u grad i navataj nesto musko!Dojadilo mi je vise da slusam kukumavke devojaka u stilu:ruzna sam,glupa sam,izasla mi je bubuljica,imam lepe crte lica-ali nepravilno rasporedjene,izasla mi je jos jedna strija,celulit samo seva,sise su mi se otegle i tako dalje...Zivnite bre malo,naci ce se neko ko ce vas voleti takve kakve jeste!!!![]()
![]()
![]()
E, ovo je savet!!!!
Armagedon:Hvala malena...potrudio sam se jer mi je vise stvarno preko glave zenskih problema...Snezna_kraljica:Armagedon:Devojko,zeno,sta god da si,PRESTANI VISE DA SAZALJEVAS SAMU SEBE!!!Potrudi se malo,nasminkaj se,doteraj se,lepo se obuci,izadji u grad i navataj nesto musko!Dojadilo mi je vise da slusam kukumavke devojaka u stilu:ruzna sam,glupa sam,izasla mi je bubuljica,imam lepe crte lica-ali nepravilno rasporedjene,izasla mi je jos jedna strija,celulit samo seva,sise su mi se otegle i tako dalje...Zivnite bre malo,naci ce se neko ko ce vas voleti takve kakve jeste!!!![]()
![]()
![]()
E, ovo je savet!!!!![]()
Je l' da da nam je zgodan? Pravi macan....R U G O B A:A jel si ti ono na slici?

Sad vec pocinjes da se*es kao grlicaR U G O B A:Armagedon:Hvala malena...potrudio sam se jer mi je vise stvarno preko glave zenskih problema...Snezna_kraljica:Armagedon:Devojko,zeno,sta god da si,PRESTANI VISE DA SAZALJEVAS SAMU SEBE!!!Potrudi se malo,nasminkaj se,doteraj se,lepo se obuci,izadji u grad i navataj nesto musko!Dojadilo mi je vise da slusam kukumavke devojaka u stilu:ruzna sam,glupa sam,izasla mi je bubuljica,imam lepe crte lica-ali nepravilno rasporedjene,izasla mi je jos jedna strija,celulit samo seva,sise su mi se otegle i tako dalje...Zivnite bre malo,naci ce se neko ko ce vas voleti takve kakve jeste!!!![]()
![]()
![]()
E, ovo je savet!!!!![]()
E mnogo ti hvala na iscrpnom komentaru...
A jel si ti ono na slici?
Ako ti kazem da jesam,sta ce onda biti?Ispasce da su i zivotinje inteligentnije od tebe...Mnooooogo SE*ES!!!
kojote:Devilishgirl:Vidis..nisi jedina :wink:
Moze se i bez sexa![]()
Cemu tolika frka![]()
p.s.Srecice moja(a kad cemo-ono!Ma ono bre!!!) :wink:

Armagedon:PS.Sa kog drveta si sisla (mozda i sishao)???