ruzan sam ko *****, a cure samo navaljuju :rumenko:

Odlepio sam od smeha kad sam video sliku one pekare što se zove "Bred i pita".
@tema: Blago tebi Kizo, znaš kako je to strašno kad mene žene spopadaju samo zato što sam lep ko prelepi Uran i što sam super ljubavnik. :(
Ja probam da počnem neku temu o smislu života, o spajanju duša, ili o komunikaciji, ali one mi ne daju da završim, napadaju, hoće samo jedno od mene. :(

A zasto mislis da je to tuzno za njega?

Jel to volis da te neko istaslaci od pozadi kao neku prasicu! :D

Pa decko... ako i malo imas mozga... bio bi realniji... i ne samo ti vec i ostali decaci... Ovaj lik ocigledno ima dobar *****... pa ga odvaljuju i sa njim su samo zbog toga ako je ruzan kao sto kaze... A hebes takav zivot kada te vole samo zbog qurca, a ne zbog tebe samog, zar ne? :) Kada sluzis samo po potrebi....

Pa decko... ako i malo imas mozga... bio bi realniji... i ne samo ti vec i ostali decaci... Ovaj lik ocigledno ima dobar *****... pa ga odvaljuju i sa njim su samo zbog toga ako je ruzan kao sto kaze... A hebes takav zivot kada te vole samo zbog qurca, a ne zbog tebe samog, zar ne? :) Kada sluzis samo po potrebi....

NIsam ja za tebe "decko" prasice moja! :)

Pa bolje da ga cene sto ih dobro taslaci, nego kao vecina devojaka sto cene likove samo zbog kesha! :D

Goxi,**** te patak,nešto ti gledam nick
i ne mogu da verujem???
Dođe mi da se krstim sa obe ruke i
obe noge,ko Radovan Treći.
Ti si se učlanio na "Krstaricu" pre
sedam godina,do sada si odaslao
neverovatnih 49.877 poruka.Tvoj dnevni
prosek je 19,22 poruke !?
Pa,da li je to moguće? Računao sam ti
godinu kao 365 dana,koliko i ima.
Znači "radio" si svaki dan,bez zastoja i
pauze za "topli obrok"...