Rusofobija kod Srba

Žene u srbiji preziru ruskinje jer su prelepe, zgodne, pevaju ko slavuji, sviraju obavezno jedan instrument, znaju strane jezike, načitane, fakultetski obrazovane, sjajno kuvaju, vole da rade odlično zarađuju i rađaju bez problema, nisu tvrdoglave i umišljene. Dakle sušta suprotnost srpkinjama uopšte balkanskom mentalitetu.

Verujem da ih zato mrzi i ostatak sveta jer imaju kulturu i umentnost na jako visokom nivou.
moracu da se ne slozim sa vama kolega...ukrajinke su bombe.

to jedino priznajem lepsoj polovini vucica koja to isto misli :lol:

Žene u srbiji preziru ruskinje jer su prelepe, zgodne, pevaju ko slavuji, sviraju obavezno jedan instrument, znaju strane jezike, načitane, fakultetski obrazovane, sjajno kuvaju, vole da rade odlično zarađuju i rađaju bez problema, nisu tvrdoglave i umišljene. Dakle sušta suprotnost srpkinjama uopšte balkanskom mentalitetu.

Verujem da ih zato mrzi i ostatak sveta jer imaju kulturu i umentnost na jako visokom nivou.
Neopevana glupost. Rusi koji žive u Srbiji su što se mene tiče dobrodošli, ima ih i u našem gradu, imamo decu u školi iz Rusije, sasvim normalno ljudi žive i rade ovde. Nisam primetila ništa od navedenog u toj meri da bi mogao tako nešto da generalizuješ.

Neopevana glupost. Rusi koji žive u Srbiji su što se mene tiče dobrodošli, ima ih i u našem gradu, imamo decu u školi iz Rusije, sasvim normalno ljudi žive i rade ovde. Nisam primetila ništa od navedenog u toj meri da bi mogao tako nešto da generalizuješ.
i sa ukrajincima su sasvim ok cak i prijateljisu...do sad nigde nije bilo nikakve pizdarije.

bila mi cerka u urgentnom primala infuziju, a pored nje sa svake strane lezali rus i ukrajinac...jedan se predozirao a drugi uvostio nekom brljom :lol: kaze tako su se zaebavali svo troje, al na engleskom:lol: da su se i posle urgentnog videli na kafi.

znaci teritorija cini coveka..ako je svet kao sto je bg i vecina sumadije, nema mrznje i klanja pa nek smo crni, ruzicasti i beli.

Moraš da pročitaš kompletnu rusku književnost pa da upoznaš ruskinje malo intimnije. Bukvalno su svemirski brod u odnosu na srpkinje.

Haj haj komšija nije dovoljno.

Podli Zapad ahahah

A Istok nije podli već su nevinašca
Vidis ja mislim da poznajem zapad bolje od vecine forumasa, ja sam etnicki Srbin al nisam iz Srbije, rodjen sam u Sloveniji, koreni su mi u Dalmaciji, Bosni, Hercegovini, Crnoj Gori, ni jedan predak mi nije rodjen u Srbiji, 90tih smo dosli u Novi Sad. To kazem zato sto imam rodbinu na svim kontinentima osim Antarktika. Leta sam kao dete provodio kod ujaka u Americi, tetke u Australiji, tetke u Svedskoj i Nemackoj. Te sam radio na zapadu u Nemackoj, na Malti, Svedskoj, Italiji itd. Izmedju ostalog kroz Work and Travel kao student u Americi. Engleski pricam bez akcenta. Dakle, za razliku od vas Srbijanaca sto masturbirate na zapad, ja znam koje je to dno dna.

Poslednja izmena:
Zato što zapadnjacima ide u korist, a Staljina se još uvek boje ovi koji su preživeli njegov režim (čovek je bio efikasan za istrebljenje)
Стаљин је умро пре 72 године, нико није жив из тог периода или има 100 година и нема разлога да се сада боји Стаљина.

Zar ti nije palo na pamet da idu u Nemačku jer se tamo dobro živi? A da ne idu većinom u rusiju osim da rade po nekim građevinskim firmama, jer se tamo ne živi dobro?
Nekada su gastarbajteri išli u Nemačku da rade, idu i sada jer im je put kući relativno jeftin u odnosu na Rusiju. Neka minimalna dnevnica je 150e na baušteli (imam neke kolege koji su trenutno tamo). Međutim kako čujem nije ni tamo tako kako je bilo nekada ... Od kada imaju migrante cene smeštaja su skočile, a kvalitet plata nije kao nekada. Do Rusije da odeš i da se vratiš izađe otp 500-700e, do Berlina za 100e, čuo sam od starijih kolega da su nekada išli i radili u Rusiji, ok im je bilo, mada nisu uspevali da donesu neki veći keš usled razlike u platama. Ruski sistem je generalno optimizovan za Ruse i njihov način življenja

Стаљин је умро пре 72 године, нико није жив из тог периода или има 100 година и нема разлога да се сада боји Стаљина.
najmocniji covek rusije je bio suslov... od staljina pa do gorbacova nezamenljiv i covek iz senke koji je vladao... takvi ljudi su ono sto je cvajg pisao u svojim fenomenalnim pripovetkama.

preporuka cvajg -zozef fuše... ne gledajte film vec citajte.

Ja u životu nisam sreo prirodnije oblikovano stvorenje od ruskinja i ukrajinki. Izvajano savršeno kako unutra tako i spolja. Očaran sam!
Meni devojka Ruskinja, od nove godine zajedno, oci boje neba, nekad je toliko volim da pokusavam da je zamrzim, jer znam ako popustim i spustim gard, moce da radi sa mnom sta joj volja, sva sreca pa nije takva.

Back