Русофилија и њене штетне последице

zle komunjare koje su drzale sve srbe u jednoj federaciji su krivi a ne vucic koji je prodao krajisnike, kosovare, huska izmedju vojvodine i sumadije, sandzaklija i ostatka srbije, bosanskih srba i "srbijanaca"...ovi prvi su "podelili" srbe ovaj ih kao ujedinio :hahaha:

vi smradikali ste od srbija do tokija dogurali nas do "srbija do cacilenda". Rukujete se sa hrvatskim generalima a ovde sudite nam ko je ustasa i proterujete SRBE iz hrvatske, ne hrvate, SRBE deportovali iz srbije u hrvatsku...
Tito famozni srbomrzac je napunio goli otok 50% sa albancima i ceo vek ih je tukao dok nam PATRIJOTSKI REZIM dozvoljava upad siptara da kradu drva naoruzani do zuba

Набацано и неповезано

Ајде сад испочетка, полако

za mene, pravi intelektualac je nesto neograniceno vremenom i prostorom...uvek je tako bilo.

kolonijalni intelektualci su isprofanisani i mantraju nekoliko istih misli oko iste ose kao kada chat bot ima napr. 10 reci i pravi anagramskim algoritmom istu stvar.

kao onaj iq ceda antic, intelektualac za kramp.

Елитисти, позери, највећи губитници транзиције, јер су им безуби преотели посао, медије, јавност и видљивост у друштву , суштински фолиранти који не мисле интелектуално, већ фрустрирајуће образовано (ово последње нарочито важи за Чеду)

Елитисти, позери, највећи губитници транзиције, јер су им безуби преотели посао, медије, јавност и видљивост у друштву , суштински фолиранти који не мисле интелектуално, већ фрустрирајуће образовано (ово последње нарочито важи за Чеду)
ma :lol: radoje d. ne stanuje tamo, ma koliko kliktali da se smeju dok iznutra placu ko neke ***** :lol:

ја мислим да Руси скоро никад нису имали тако одвратног човека на власти као што је Путин.

Нека онако ситна цинична звер, сељашић, глуп ко куратц, тип је једноставно језив. А маса глупа свршава на њега.
Kako ona žurka na Krimu?

ma :lol: radoje d. ne stanuje tamo, ma koliko kliktali da se smeju dok iznutra placu ko neke ***** :lol:

Најсмешније је у том тоталном и тоталитарном елитистичком и другосрбијанском кругу двојке је тај што су попиздели од своје неспособности, неспремности и кукавичлука да направе сопствену револуцију и елиминишу поводљиву масу коју користе њихови титоистички супарници и креатори власти и вршења моћи. У тој немогућности, имају неку своју аутошовинистичку литургију у којој се моле да неке нечастиве силе дођу и усред Шумадије успоставе Јасеновац2. То је засада 3.фаза, ко зна шта ће бити у четвртој

Најсмешније је у том тоталном и тоталитарном елитистичком и другосрбијанском кругу двојке је тај што су попиздели од своје неспособности, неспремности и кукавичлука да направе сопствену револуцију и елиминишу поводљиву масу. У тој немогућности, имају неку своју аутошовинистичку литургију у којој се моле да неке нечастиве силе дођу и усред Шумадије успоставе Јасеновац2. То је засада 3.фаза, ко зна шта ће бити у четвртој
oce to al kod j.g balarda mozda u sf-u :lol:

znas kako se kaze kad ih gledas onako jadne i neuke kako zderu halapljivo sendvice: u glavi gladnih majmuna sve je banana.

e takve su im i politicka ideologija a i marketing

Најсмешније је у том тоталном и тоталитарном елитистичком и другосрбијанском кругу двојке је тај што су попиздели од своје неспособности, неспремности и кукавичлука да направе сопствену револуцију и елиминишу поводљиву масу коју користе њихови титоистички супарници и креатори власти и вршења моћи. У тој немогућности, имају неку своју аутошовинистичку литургију у којој се моле да неке нечастиве силе дођу и усред Шумадије успоставе Јасеновац2. То је засада 3.фаза, ко зна шта ће бити у четвртој

Ви сељаци сте опчињени кругом двојке.

Нико ко живи у центру неће рећи "ја сам из круга двојке" него "ја сам са Славије" и сл

То је шиболет за провинцијалце и ине Веље Илиће

Нико ко живи у центру неће рећи "ја сам из круга двојке" него "ја сам са Славије" и сл

kolega, heri lajm je davno umro :lol:

a vas dvoje ste na neki nacin i komsije, iz kruga 95ice :lol:

A šta je to šibolet? Msm u Srbiji gde među dijalektima nema upotrebljivih fonoloških razlika. :cool:

То је дефинисан појам , као безуби или свезуби , као појмови другосрбијанери, аутошовинисти, итд., итд.

Свецка културо, знаш све , само не знаш појмове у Србији. Ти не разумеш значења, шта пишемо, а битно је да елитистички коментаришеш

Ево ових дана актуелно око НИС-а и да због братске нам Русије морамо себи пуцати у ногу.Питам се само зашто неко ко се издаје за Србина и патриоту ставља интерес једне далеке земље испред интереса своје? Уз то се увек игнорише чињеница да је тај исти НИС изграђен америчким кредитима и да Амери од нас траже да учинимо услугу пре свега себи и повратимо власништво над стратешки важним ресурсом. Увек буде најјачи аргумент како нас Руси нису бомбардовали..тачно, нису ал су нас увек пустали низ вц шољу кад им је било у интересу за шта им ја не замерам, радили шта је најбоље за њих..али зашто ми никад не радимо шта је најбоље за нас?

Back