Русофилија и њене штетне последице

Заснива се на изопаченом самољубљу. Ту Руси нису Руси, посебан и истакнут народ који са Србима нема много заједничког, него продужетак српског жељеног осећања себе. "Ми имамо огромне територије", "Ми смо били први у Космосу", "Ми смо посебна цивилизација" и сл

Руси нису ни свесни да су у ствари само ту да буду штака српској несигурности
Odista? Bolje se drži onih svojih čestitanja tzv “dana republike”

Заснива се на изопаченом самољубљу. Ту Руси нису Руси, посебан и истакнут народ који са Србима нема много заједничког, него продужетак српског жељеног осећања себе. "Ми имамо огромне територије", "Ми смо били први у Космосу", "Ми смо посебна цивилизација" и сл

Руси нису ни свесни да су у ствари само ту да буду штака српској несигурности
Уф једна од бољих анализа што сам прочитао. Добио си срце јебачу један.

Domanovic je jako dobro poznavao srpski narod.

Da je Domanovic sada ziv, Cirjakovic i Obzerver bi ga proglasili za autosovinistu.
Довољно сам га читао да сам личног мишљења да поред свог тога познавања, на крају није вредело преране смрти и умне муке. Практично је полудео док је писао "Краљ Александар по други пут међу Србима", види се читава бесмисао писања о Србљима, траћење времена, боље си пуцати у главу и завршити једном за свагда.

Руси, не. Јељцинова Русија јесте. То је један тренутак слабости. А пре тога, СССР није Русија. СССР је пре сбега била непријатељ Руског народа, као и српског.
Pa i Rusi su bili komunisti!
Nemoj mi reći da ćeš da pametuješ ko je pRaVi Rus, a ko ne. 🤣

Довољно сам га читао да сам личног мишљења да поред свог тога познавања, на крају није вредело преране смрти и умне муке. Практично је полудео док је писао "Краљ Александар по други пут међу Србима", види се читава бесмисао писања о Србљима, траћење времена, боље си пуцати у главу и завршити једном за свагда.
Toko su pljuvali i modernog Domanovica:

Не знају ништа о Русији, Русима, руској историји и култури
Ne daj Bože da poslušaju simfoniju Čajkovskog ili Šostakoviča

Ili pročitaju Mrtve duše ili Ponižene i uvređene

Hoces da pogledaš Solaris od 3 sata ili slušaš govor dotičnog vođe od 3 sata?

Pa...

Ma ti si bio Titin piJonir, pa ćeš nam posle i o demokraciji?
zle komunjare koje su drzale sve srbe u jednoj federaciji su krivi a ne vucic koji je prodao krajisnike, kosovare, huska izmedju vojvodine i sumadije, sandzaklija i ostatka srbije, bosanskih srba i "srbijanaca"...ovi prvi su "podelili" srbe ovaj ih kao ujedinio :hahaha:

vi radikali ste od srbija do tokija dogurali nas do "srbija do cacilenda". Rukujete se sa hrvatskim generalima a ovde sudite nam ko je ustasa i proterujete SRBE iz hrvatske, ne hrvate, SRBE deportovali iz srbije u hrvatsku...
Tito famozni srbomrzac je napunio goli otok 50% sa albancima i ceo vek ih je tukao dok nam PATRIJOTSKI REZIM dozvoljava upad siptara da kradu drva naoruzani do zuba

Poslednja izmena od moderatora:
Ne daj Bože da poslušaju simfoniju Čajkovskog ili Šostakoviča

Ili pročitaju Mrtve duše ili Ponižene i uvređene

Hoces da pogledaš Solaris od 3 sata ili slušaš govor dotičnog vođe od 3 sata?

Pa...
solaris bi prepricavali sa more dobar umJetnicki film al' neme 'ebacine, nema pucnjave....

za sostakovica su mozda procitali na krsti, al za visnjevskaju i njen glas sumnjam :lol:

Poslednja izmena:
zle komunjare koje su drzale sve srbe u jednoj federaciji su krivi a ne vucic koji je prodao krajisnike, kosovare, huska izmedju vojvodine i sumadije, sandzaklija i ostatka srbije, bosanskih srba i "srbijanaca"...ovi prvi su "podelili" srbe ovaj ih kao ujedinio :hahaha:

vi smradikali ste od srbija do tokija dogurali nas do "srbija do cacilenda". Rukujete se sa hrvatskim generalima a ovde sudite nam ko je ustasa i proterujete SRBE iz hrvatske, ne hrvate, SRBE deportovali iz srbije u hrvatsku...
Tito famozni srbomrzac je napunio goli otok 50% sa albancima i ceo vek ih je tukao dok nam PATRIJOTSKI REZIM dozvoljava upad siptara da kradu drva naoruzani do zuba

Набацано и неповезано

Ајде сад испочетка, полако

za mene, pravi intelektualac je nesto neograniceno vremenom i prostorom...uvek je tako bilo.

kolonijalni intelektualci su isprofanisani i mantraju nekoliko istih misli oko iste ose kao kada chat bot ima napr. 10 reci i pravi anagramskim algoritmom istu stvar.

kao onaj iq ceda antic, intelektualac za kramp.

Елитисти, позери, највећи губитници транзиције, јер су им безуби преотели посао, медије, јавност и видљивост у друштву , суштински фолиранти који не мисле интелектуално, већ фрустрирајуће образовано (ово последње нарочито важи за Чеду)

Елитисти, позери, највећи губитници транзиције, јер су им безуби преотели посао, медије, јавност и видљивост у друштву , суштински фолиранти који не мисле интелектуално, већ фрустрирајуће образовано (ово последње нарочито важи за Чеду)
ma :lol: radoje d. ne stanuje tamo, ma koliko kliktali da se smeju dok iznutra placu ko neke ***** :lol:

ја мислим да Руси скоро никад нису имали тако одвратног човека на власти као што је Путин.

Нека онако ситна цинична звер, сељашић, глуп ко куратц, тип је једноставно језив. А маса глупа свршава на њега.
Kako ona žurka na Krimu?

Back