Amero-Zapadofilija i njene štetne posledice

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.105
...

Autorski osvrt na ovu pojavu...
Svaka bolest je opasna pa tako i ova...

Simptoni su svakojaki...
Od pocetnih simptoma Stokholmskog sindroma pri kojem zavolis onog koji te drzi kao taoca i jos i bombarduje, pa sve do kvislinske faze u kojoj poput trenutne vlaSNSti sluzis svojim zlostavljacima i dzelatima...
Na kraju oboleli trce za avionom...

images

...

Poslednja izmena:
Интересантна тема, као да сам видео сличну 😁 Али се слажем да амеро'западо-имперо-глобалистичка филија као пандан русофилији је исто њасре само другачије упаковано...проблем је што не бити русофил не значи да си аутоматски ово, шта год да је.

Интересантна тема, као да сам видео сличну 😁 Али се слажем да амеро'западо-имперо-глобалистичка филија као пандан русофилији је исто њасре само другачије упаковано...проблем је што не бити русофил не значи да си аутоматски ово, шта год да је.
Ја би личноволео да си ти у праву међутим, сспољних доказа је исувише. Уз то, највећи број људи код нас, који су западне провинијенсије, долази из титоистичких породица.

...

Simptoni su svakojaki...
Od pocetnih simptoma Stokholmskog sindroma pri kojem zavolis onog koji te drzi kao taoca i jos i bombarduje, pa sve do kvislinske faze u kojoj poput trenutne vlaSNSti sluzis svojim zlostavljacima i dzelatima...

images

...

Каће ово у Србистану?

Треба спојити са постојећом темом ако је већ таква отворена.

...

Simptoni su svakojaki...

images

...
kad su se rusi povlacili iz afganisana nije narod ovako trco za njima

(osim sa puskama i bacacima da ih jos malo pobiju...)

Ја, као декларисани американофил, уживам што гледам актуелни режим Србије, и све његове слуге, како прихватају реалност да је БРИКС далеко, а ЦИА Бог на Земљи...

Срби јесу кокошке само је проблем што кока лако истера око.

Back