Руски оклопњаци изблиза: Како је појачана српска војска

10 komada , tacno za botove na tebi. ..

Nego kako su stigli transporteri ? cemu misterije i tajne ... *******og :per:

Чекај да поједемо сендвиче и направимо стратегију за одговоре. Али, мислим да ће транспортови да гурају Ђиду и Болета са улице.

10 komada , tacno za botove na Krsti . ..

Nego kako su stigli transporteri ? cemu misterije i tajne ... *******og :per:
Još uvek ne znamo. 10 transportera nije ništa za vojsku. U slučaju uskoba sa bilo kime to ne može da bitno doprinese bilo čemu.

Ali u suzbijanju nevaljalih grajdana 10 komada je sasvim dovoljno.

Kažu da je to poklon donacija. Poslednji takav poklon plaćali smo 18 miliona dolara po komadu. Šture informacije za sada.

Verovatno je to neka njegova rpovokacije jer hravti kreću da sada slave Oluju a evo mi smo sada jaki i jačamo, neće biti oluje imamo 10 komada. A hrvati se lože kako su oni moćni, cveta nacionalizam i mržnja. Preptostavljam da je to ta fora.

Pa onda kada se završi sa Olujom, onda opet Kosovo, Haradinaj, Tači, pa onda opet malo hrvati. Pa negde idu izbori pa se oni dogovore da se igraju nacionalizma. Mislim da je u tome fora :)

dobri odnosi dve zemlje
AMBASADOR RUSIJE JASNO ODGOVORIO: Rusija će uvek pomoći vojno jačanje Srbije! Oklopna vozila su poklon
Politika
29.07.2019.
Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko rekao je danas u Nišu, posle prikaza oklopnih vozila, koja je Srbija dobila od Rusije, da je njegova zemlja spremna da i dalje pomaže Srbiji na jačanju odbrambene sposobnosti.
"Rusija je spremna i ima interes, kao i Srbija, za razvoj ove sfere naših odnosa", istakao je Bocan - Harčenko.

Ta saradnja ima, istakao je ambasador, "vojnu, tehničku, pa i političku dimenziju": "Mi, Rusi, razumemo da je modernizacija, jačanje i premanje vojske neotuđivi deo zaštite suvereniteta svake zemlje, u ovom slučaju Srbije. Rusija je spremna da pomogne", rekao je Bocan-Harčenko novinarima.
Naveo je da su ova vozila koja su danas prikazana poklon Rusije, ali da se planira i dalji razvoj vojno-tehničke saradnje.

:bye: :bye::bye:
Cuo sam cak i na N1,da su trebali biti pored BRDM-ova i neki tenkovi.

Back