Руски оклопњаци изблиза: Како је појачана српска војска

Cemu onda ovolika euforija u medijima kao da su nam dali S-500...
GRMI SRBIJA! VUČIĆ U NIŠU PREDSTAVIO MOĆNI POKLON RUSIJE
:hahaha:
:hahaha1::rida:
Претерано јесте, али у поређењу са ненаоружаним хамерима прве генерације које "поклањају" амери ово је Т90.

Претерано јесте, али у поређењу са ненаоружаним хамерима прве генерације које "поклањају" амери ово је Т90.
Sve je ovo Vuciceva manipulacija...kao nesta radi dobro za srbe ali ne daj boze da se zarati, tek tad bi videli koliko smo slabi sa naoruzanjem i borbenom spremom nas kao naroda.

Leteli nam tenkovi '84 u vazduh,kidali nam kupole i gusenice a sa ovim ces da ratujes,Nama su potrebni novi avioni i raketni sistemi sa tim se danas ratuje.
Не, авиони и бродови требају само ономе ко не може да буде велика копнена сила. За нас овде тенкови, БМП, артиљерија и АА системи су једино што нам треба. Евентуално неки бомбардер за блиску подршку типа Г4.

Sve je ovo Vuciceva manipulacija...kao nesta radi dobro za srbe ali ne daj boze da se zarati, tek tad bi videli koliko smo slabi sa naoruzanjem i borbenom spremom nas kao naroda.
Ако се поредимо са регионом сада смо овако јадно наоружани бољи од свих сем Румуније, Мађарске и Грчке.

Не, авиони и бродови требају само ономе ко не може да буде велика копнена сила. За нас овде тенкови, БМП, артиљерија и АА системи су једино што нам треба. Евентуално неки бомбардер за блиску подршку типа Г4.
Jesi li ti kad opalio neki metak u ratu, sve smo mi to imali pa smo ginuli ko muve.... moderno ratovanje se danas svodi na to avijacijom i raketama polupas a posle idu tenkovi i pesadija na ciscenje.

Leteli nam tenkovi '84 u vazduh,kidali nam kupole i gusenice a sa ovim ces da ratujes,Nama su potrebni novi avioni i raketni sistemi sa tim se danas ratuje.
eee, kad bi vi znali sta rusi ustvari ubacuju u Srbiju.........molimo Boga da to nece morati da se i pokaze..
Ni sam Vucic nema pojma sta rusi rade po Srbiji...........(o Vulinu da i ne govorim)

Jesi li ti kad opalio neki metak u ratu, sve smo mi to imali pa smo ginuli ko muve.... moderno ratovanje se danas svodi na to avijacijom i raketama polupas a posle idu tenkovi i pesadija na ciscenje.
Никада добар АА систем нисмо имали. А и скидали су нас светска+регионалне силе. Да није њих било АА нам не би ни требао, толико су други били јаднији од нас.

Истина. Да имамо војску из 90их само би Грци били јачи.

Не говорим о бајкама ни о напредњацима. Ово је чисто технолошки.
Da ali osto smo okruzeni Nato savezom , mi nemamo nikakve sanse cak i da smo na nivou Grcke.

Ono sto mozemo je da dovozimo tenkove do Kosova kada je napeto i tako izboksujemo bolje pregovore sa spitarijom , cisto odvracanje od glupih ideja o novom progonu Srba.
Mada kako vidimo to vise radi Srbima SNS nego bilo ko drugi ...

Никада добар АА систем нисмо имали. А и скидали су нас светска+регионалне силе. Да није њих било АА нам не би ни требао, толико су други били јаднији од нас.
Sta mislis da komsije sede i predu vunu, kupuju i oni oruzje samo cute ne qurce se ko Vucic koji puca iz prazne.

Back