Руски оклопњаци изблиза: Како је појачана српска војска

Otvoren dom za *******iju :D

kme-kme-osnabrueck-entlassung-entlassungsplaene_full.jpg

Pored uobicajenih aktivnosti poput cmizdrenja, cvilenja i rezanja na Vuciceve slike, dom nudi i gumene makete zapadnih anusa, tako da S1MCRO moze vjezbati istezanje jezicnih tetiva svaki dan z:D

Vučiću je baš lako sa rusoljubima, da im Informer i par komada ruske starudije i već ih je dobio do koske. Praktično zaborave i na IPAP i na to da je Vučić već 500 puta izneverio njihova očekivanja oko Kosova gde je samo kukao.
To je "umetnost" vođenja takve grupe.
Žedne ih preko vode prevodi

REAKCIJE Burim Ramadani kategoričan

Srbija se pretvorila u mini Rusiju i ovo je za zabrinutost u regionu

•  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Vojska Srbije
Foto: Ilustracija

Zamjenik ministra odbrane Kosova Burim Ramadani ocijenio je da naoružavanje Srbije ruskim oružjem predstavlja prijetnju cijelom Balkanu te osvetu Srbije i Rusije zemljama NATO-a, prenosi prištinska štampa.
- Srbija se pretvorila u mini Rusiju i ovo je za zabrinutost u regionu. Članstvo Kosova u NATO-u snažno će doprinijeti regionalnoj sigurnosti - naglasio je Ramadani.
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je ranije danas da će krajem ove i početkom sljedeće godine iz Rusije stići i četiri helikoptera Mi-35 i tri Mi-17.

Pa, za njegovo vreme je bila najbolja ekonomska situacija.

Neki pominju i Ante Markovića, ali to je bilo bukvalno 1 godinu pred rat, tako da je to scarcely zlatno doba.
Најбоља економска ситуација је била у време владе Коштуница др Војислава.На почетку мандата Владе Мирка Цветковића почела је светска криза 2008 године и пад економије је обележио овај период.

Но, Мирко Цветковић је један небитан политичар који уопште не треба да се ставља у исти ранг са Вучићем, већ са Аном Брнабић, Мартиновићем или Ристичевићем.

Најбоља економска ситуација је била у време владе Коштуница др Војислава.На почетку мандата Владе Мирка Цветковића почела је светска криза 2008 године и пад економије је обележио овај период.

Но, Мирко Цветковић је један небитан политичар који уопште не треба да се ставља у исти ранг са Вучићем, већ са Аном Брнабић, Мартиновићем или Ристичевићем.

Ali ako se zapitaš kog meseca su plate bile najveće u istoriji, dobijaš nešto tipa jun 2008

Ne znam tačno mesec ali je definitivno 2008 a.k.a. Mirko the Flower

U stvari neki osporavaju to preko Ante Markovića, ali onda ja dodajem i drugi aspekt Lepog društva, a to je: perspektivno društvo gde sledeće godine neće izbiti rat.

Zato je bolje imati 1200 maraka 2008 nego 1250 maraka 1990.

I to je dokaz da je Cvetkovićeva vladavina bila sve u svemu bolja od Anteve a.k.a. najbolja svih vremena

U stvari neki osporavaju to preko Ante Markovića, ali onda ja dodajem i drugi aspekt Lepog društva, a to je: perspektivno društvo gde sledeće godine neće izbiti rat.

Zato je bolje imati 1200 maraka 2008 nego 1250 maraka 1990.

I to je dokaz da je Cvetkovićeva vladavina bila sve u svemu bolja od Anteve a.k.a. najbolja svih vremena
У време Владе Мирка Цветковића 2008-2012 године просечна плата је била око 35 хиљада динара и није била ни близу 600 евра (1200 немачких марака).

У време владавине ДОС-а 2000-2012 године створени су предуслови за Вучићеву владавину.Досовци су Србију претворили у нацију губитника транзиције, који сада гласају за Вучића.

У време владавине ДОС-а 2000-2012 године створени су предуслови за Вучићеву владавину.Досовци су Србију претворили у нацију губитника транзиције, који сада гласају за Вучића.
U vreme vladavine komunista od 1945. do 1990. godine stvoreni su preduslovi za ono što se desilo posle 1990.

REAKCIJE Burim Ramadani kategoričan

Srbija se pretvorila u mini Rusiju i ovo je za zabrinutost u regionu

•  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Vojska Srbije
Foto: Ilustracija

Zamjenik ministra odbrane Kosova Burim Ramadani ocijenio je da naoružavanje Srbije ruskim oružjem predstavlja prijetnju cijelom Balkanu te osvetu Srbije i Rusije zemljama NATO-a, prenosi prištinska štampa.
- Srbija se pretvorila u mini Rusiju i ovo je za zabrinutost u regionu. Članstvo Kosova u NATO-u snažno će doprinijeti regionalnoj sigurnosti - naglasio je Ramadani.
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je ranije danas da će krajem ove i početkom sljedeće godine iz Rusije stići i četiri helikoptera Mi-35 i tri Mi-17.

Samo rokaj

Ramadanijevci na aparatima....

SRBIJA RUSIJA NE TREBA NAM UNIJA

A smrdljiva Unija i NATO komsije blokiraju da Srbija dobije svoju robu.

Back