Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Na otpadu sastavili 10 tih kanti i poslali nam to djubre. Inace da ista vredi to ne bi ni doslo do nas posto NATO ne bi dozvolio ovako pustili kao na foru da nasi dostave .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako lože naivne Srbe, sa tim otpadnim gvožđem...kolikoli koštao remont Migova...ko li se tu utalioNa otpadu sastavili 10 tih kanti i poslali nam to djubre. Inace da ista vredi to ne bi ni doslo do nas posto NATO ne bi dozvolio ovako pustili kao na foru da nasi dostave .
Можда воле олдтајмере?Ako je otpad, zasto ga i dalje koristi toliko zemalja, neke od njih i NATO clanice?
Можда воле олдтајмере?
Како су се успандрцали збох 30 транспортера, јбт, који су, како тврде- "кршеви"?
Или је проблем баш у томе што -нису?![]()
migovi ili transporteriAko je otpad, zasto ga i dalje koristi toliko zemalja, neke od njih i NATO clanice?
Хамер је одличан теренац, али никаква заштита од напада пешадијском муницијом, осим ако није блиндиран за неког кримоса, а ови војни нису...Nisu tako kmecali kad su stigli mericki hameri, koji su u poredjenju BRDM tetrapak pakovanje.
šta misliš...kako bi prošla HrvatskaNATO nadmoćno gazi vojsku SRJ bez ijednog gubitka.
To je jer je ova bila opremljena po ruskim standardima
Ne znam, oni su se sad spasili ušavši u NATO, najlepšu reč srpskog jezika.šta misliš...kako bi prošla Hrvatska
Važno je da muslimana više nema u Republici Srpskoj. VRS je najlepša reč muslimanskog jezika.NATO nadmoćno gazi vojsku SRJ bez ijednog gubitka.
NATO nadmoćno gazi vojsku SRJ bez ijednog gubitka.
Ako je otpad, zasto ga i dalje koristi toliko zemalja, neke od njih i NATO clanice?
Ma bas su se uspandrcali. Da to ista vredi taj transport nikad ne bi ni stigao do Srbije. Pustili ga Ameri da bi nam malo trljali nos. 10 metalnih sanduka nam rusi poslali.Можда воле олдтајмере?
Како су се успандрцали збох 30 транспортера, јбт, који су, како тврде- "кршеви"?
Или је проблем баш у томе што -нису?![]()
Хамер је одличан теренац, али никаква заштита од напада пешадијском муницијом, осим ако није блиндиран за неког кримоса, а ови војни нису...
Kad sam sluzio vojsku 1988/89 T34 i M39 iz ww2 su bili glavni oklopnjaci u mojoj brigadiPa koriste neki jos i luk i strelu a neki i koplje. Te kante su prestale da se prave 1989-e...ok solidno je to moze se koristi ali ta prodaja price NAJMODERNIJE ovo ono....alo....
Kad sam sluzio vojsku 1988/89 T34 i M39 iz ww2 su bili glavni oklopnjaci u mojoj brigadi
JNA je uglavnom imala zastarelo oruzje a na TV su prikazivali ono novije![]()
Najmodernije vojske sveta imaju oklopnjake stare po 30-40 godina, koje se nadograđuju i modernizuju, jednostavno te stvarčice su isuviše skupe da bi se menjale svakih par godina. Ako se dobro sećam podatka za razvoj novog tenka potrebno je 20 godina .
Istina t34 i m39 su isuviše drastični primeri zastarelosti![]()
Овде мисле да је код осталих држава све ново.![]()
I jedno i drugomigovi ili transporteri