Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.051
Vučić je potvrdio da je Kornet superioran u odnosu na američki Javelin.
Ako to kaze covek koji nije sluzio dana vojnog roka i nema dan radnog staza onda mora da je tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučić je potvrdio da je Kornet superioran u odnosu na američki Javelin.
Njegovo obrazovanje je ogromno, i po sirini i po dubini.Ako to kaze covek koji nije sluzio dana vojnog roka i nema dan radnog staza onda mora da je tako.
Naravno da i kupovina polovnih MIGova ima smisla.Ovakve kupovine imaju smisla za promenu. Bacanje para na polovne migove i stare tenkove ne.
Da, Šešelj je nevjerovatan erudita.Sekijev najbolji djak.
Ko kaze da necemo da napadamo? To se mozda prica preko televizije i kad odu na sastanke sa evropljanima.Naravno da i kupovina polovnih MIGova ima smisla.
Poenta je u tome da ti avioni imaju što bolje rakete i radarske sisteme. Neće avioni više ni da vide jedan drugog, ko prvi
označi protivnika ili protivnike na radaru, ispaljuje raketu/rakete i beži što dalje i što brže. Kako mi nećemo nikoga da napadamo,
dobar PVO je isto tako važan, za nas i važniji od same avijacije.
A koliko ja znam, ti tenkovi su sve drugo samo ne zastareli, možda nisu sam vrh moderne tehnologije ali su i više nego dobri.
Osim toga, nisu plaćeni, poklonjeni su, a poklonu se u zube ne gleda.![]()
KiM se ne računa, ne možeš da napadaš sopstvenu teritoriju.Ko kaze da necemo da napadamo? To se mozda prica preko televizije i kad odu na sastanke sa evropljanima.
Napascemo prvom dobrom prilikom, dosla ona za tri godine ili za 300.
Ove rakete nisu PVO.Srbiji treba moderna PVO.
Što je moguće jača PVO i RV.
Zatim.Balistički projektili dugog i srednjeg dometa.
Ponovno uvođenje vojnog roka.Bez vojnog roka nema vojske.
Naravno zadžati profesionalnu vojsku.