proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
pitao sam zato što ne znam koliko bi se dugo održala ruska salata sa domaćim majonezom???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

У праву руску не иде ни шунка, ни бело пилеће, Руси би зинули да нас чују![]()

Oni stavljaju sta im padne pod ruku,obicno salamu tipa posebna ili alpska.I obavezno LUK!!!У праву руску не иде ни шунка, ни бело пилеће, Руси би зинули да нас чују![]()

Probaj da ubacis trecinu dobre,unomasne pavlake umesto majoneza.svidece ti seJa je pravim ovako
3 kuvana jaja
Jedan file piletine
200 gr stišnjene šunke
2 krompira
3 šargarepe
Trećina graška iz konzerve
5 kiselih krastavčića
Sve naravno kuvam i seckam sama, ne rendam. Ne kupujem smrznuto povrće. U to ide Thomy oko jedna i po kesa dojpaka, ceđeni limun po ukusu i so po ukusu.
Ovo je odgovorno tvrdim najbolja ruska koju ste ikad jeli.
Obavezno ide svih 7 sastojaka, jer je to prava ruska.

Pa ne baš, imaju i Rusi razne recepte. Već od 1913-te u kuvaru D.I. Bobrinskog, divljač se menja po potrebi i piletinom. A stavljaju čak i razne kobasice i parizere, pa i šunke. Dosta se menjao taj recept od svog nastanka, čak i u Rusiji.У праву руску не иде ни шунка, ни бело пилеће, Руси би зинули да нас чују![]()
А говедина цепкана?Код рођаке сам јела говеђу салату, то је нешто предивно - динстана јунетина, краставчићи, празилук, мариниране печурке исечене, мајонез, сенф, кисела павлака.
Svi volimo goveđu...Код рођаке сам јела говеђу салату, то је нешто предивно - динстана јунетина, краставчићи, празилук, мариниране печурке исечене, мајонез, сенф, кисела павлака.

Moja ruska salata je uvek bez mesa ili mesnih prerađevina i odlična je. Kao početnica domaćica, u rusku salatu sam dodavala prašku šunku, kasnije - ne.У праву руску не иде ни шунка, ни бело пилеће, Руси би зинули да нас чују![]()
Проверен рецепт, на нету има свега и свачега, зато питам овде.Имаш на интернету неколико верзија, само изгуглај.
Sad me podseti..... sećam se na slavama pojedinim da sam jeo neku pileću sa orasima i da sam bio oduševljen...ne znam kako se zove ali prilično sam siguran da nije francuska....Проверен рецепт, на нету има свега и свачега, зато питам овде.
Ми смо имали овде неку салатару, ниси знао коју пре да узмеш, говеђа, француска са орасима, Цезар, руска...милион варијанти, увек пуно људи, не знам зашто су затворили.
Moja ruska salata je uvek bez mesa ili mesnih prerađevina i odlična je. Kao početnica domaćica, u rusku salatu sam dodavala prašku šunku, kasnije - ne.
Zašto bih uz pečenje služia salatu sa mesom?
?Ceniš ovalu prasetine i jagnjetine ili suhomesnatim đakonijama iznesenim kao meze će smetati malo šunkice u ruskoj?
Šunka ili piletina ili suvi vrat daju šmek ruskoj...ne ide bez toga
Ja na posnim slavama kada vidim da nešto zovu "ruska" uvek ljubazno preskočim...kao i posnu sarmu...mislim aman ljudi ne ide taj pridev uz "svetinje"![]()
Ова са орасима је говеђа, нека варијација, божанствена је била.Sad me podseti..... sećam se na slavama pojedinim da sam jeo neku pileću sa orasima i da sam bio oduševljen...ne znam kako se zove ali prilično sam siguran da nije francuska....
Ти си мој идол, кад чујем да неко скрнави сарму и паприку наљутим се.Ceniš ovalu prasetine i jagnjetine ili suhomesnatim đakonijama iznesenim kao meze će smetati malo šunkice u ruskoj?
Šunka ili piletina ili suvi vrat daju šmek ruskoj...ne ide bez toga
Ja na posnim slavama kada vidim da nešto zovu "ruska" uvek ljubazno preskočim...kao i posnu sarmu...mislim aman ljudi ne ide taj pridev uz "svetinje"![]()
odličan rezonMoja ruska salata je uvek bez mesa ili mesnih prerađevina i odlična je. Kao početnica domaćica, u rusku salatu sam dodavala prašku šunku, kasnije - ne.
Zašto bih uz pečenje služia salatu sa mesom?