Руска привреда прва у Европи

Nisam to primetio, iako pratim....

Ovde jako mnogo ima "rusofila" koji NIKADA nisu stavili NI JEDNU JEDINU rusku pesmu, vec samo americke i engleske....

To su takozvani "lazno pozitivni" ....:D

- - - - - - - - - -

Pa ti ne vidis NISTA....

Za Kraisnike se ne bi ni iglom u prst ubo...Nisu ni oni za mene niti bi...

Nisi ni zasluzio...zato ni oni nebi za tebe I tebi slicnima ni prstom u d....pekmez...;)

:cepanje: ako ti je to dokaz onda ti je sistem zaključivanja jednistven, da nekažem nešto drugo. Slušamo i Mocarta pa nsimo germanofili. A sada ću da zatrpam džuboks ruskim đezzom.

Kada je neko rusofil ZAISTA, iz srca, on tada obozava SVE RUSKO: od donjeg vesa do politike...

Muziku - pogotovo.

Ali, ovde su sve sami LAZNJACI.......Rusofili isto koliko i PRAVOSLAVNI VERNICI....

E to kad vidis tad ce Rusija biti prva/druga na svetu ekonomija.
Oni 60% BDP-a drze od prirodnog gasa, kada krenu da jacaju auto, tekstilnu i it industriju, tada ce biti daleko iznad svih, zajedno sa Kinom.
Енергетска привреда чини 20% руског БДП-а, док рецимо у Норвешкој чини око 40%.
Тих 60% које наводиш није БДП, већ извоз не само гаса, већ и нафте и још електричне енергије у оне три мале балтичке републике и Бјелорусију.

- - - - - - - - - -

Pusta fantazija!

Putin RASPRODAJE RUSIJU za saku dolara i zato sada imaju para....

Kada jednom rasprodaju Sibir (kao sto su uveliko poceli!) tada cemo videti koliko su mocni....
У Сибир стране фирме имају ограничен приступ и то само као подизвођачи.

Kada Rusi budu prizvodili kao Kinezi, Japanci ili Koreanci, kada od 10 Rusa ne bude DEVET ALKOHOLICARA, onda ce mozda od njih biti nesto...:rtfm:

Pusta fantazija!

Putin RASPRODAJE RUSIJU za saku dolara i zato sada imaju para....

Kada jednom rasprodaju Sibir (kao sto su uveliko poceli!) tada cemo videti koliko su mocni....
Trolaj do sutra u prazno. Svi postovi su ti obicna lakrdija!! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kada Rusi budu prizvodili kao Kinezi, Japanci ili Koreanci, kada od 10 Rusa ne bude DEVET ALKOHOLICARA, onda ce mozda od njih biti nesto...:rtfm:

Lupetaaaaaanjaaaa i trolovanjeeee. Debilno trolovaaaaanjeee...

Blajbingeru je svejedno i za Ruse i za Amerikance, ne zanimaju ga ni jedni ni drugi, vec on mrzi Srbe i Srbiju, i samo iz tog razloga se ruga odnosno podrzava druge, u zavisnosti da li ti sa Srbima imaju dobre ili lose odnose. Uvek je na strani Siptara, hrvata, i svih onih koji su nad Srbima cinili zlocine. Mrzi sve one koji su Srbima cinili dobra dela, zalaze se za otcepljenje Vojvodine, podrzava i raduje se tzv nezavinosti Kosova, negira Republiku Srpsku pa i samu Srbiju.

Ukratko, najekstremniji oblik autosovinizma, pod uslovom da je stvarno Srbin.

Placi Blajbinger. Ovo je objavila Svetska banka. I ne znam ko si ti da opovrgavas njihove tvrdnje tek tako bez ikakvih izvora.

Sajt svetske banke , Russia GDP $2,014,774,938,341

http://www.worldbank.org/en/country/russia

European Union 16,690,383
1 United States 15,684,800
2 China 8,227,103
3 Japan 5,959,718
4 Germany 3,399,589
5 France 2,612,878
6 United Kingdom 2,435,174
7 Brazil 2,252,664
8 Russia 2,014,775
9 Italy 2,013,263
10 India 1,841,717

Blajbingeru je svejedno i za Ruse i za Amerikance, ne zanimaju ga ni jedni ni drugi, vec on mrzi Srbe i Srbiju, i samo iz tog razloga se ruga odnosno podrzava druge, u zavisnosti da li ti sa Srbima imaju dobre ili lose odnose. Uvek je na strani Siptara, hrvata, i svih onih koji su nad Srbima cinili zlocine. Mrzi sve one koji su Srbima cinili dobra dela, zalaze se za otcepljenje Vojvodine, podrzava i raduje se tzv nezavinosti Kosova, negira Republiku Srpsku pa i samu Srbiju.

Ukratko, najekstremniji oblik autosovinizma, pod uslovom da je stvarno Srbin.
Истраживао сам његов случај.
Он је у сваком погледу персона нон грата у Србобрану одакле је пореклом.
Заправо мрзи Србобран због имена.

- - - - - - - - - -

Sajt svetske banke , Russia GDP $2,014,774,938,341

http://www.worldbank.org/en/country/russia

European Union 16,690,383
1 United States 15,684,800
2 China 8,227,103
3 Japan 5,959,718
4 Germany 3,399,589
5 France 2,612,878
6 United Kingdom 2,435,174
7 Brazil 2,252,664
8 Russia 2,014,775
9 Italy 2,013,263
10 India 1,841,717
А да ти прочиташ уводни пост, а?

- - - - - - - - - -

А да ти прочиташ уводни пост, а?

A da ti malo procitash naslov ? " Руска привреда прва у Европи" znaci ukupni GDP

Блајби је из Брчког одакле је отишао јер га је Качавенда искористио и оставио га.

Блајби је из Брчког одакле је отишао јер га је Качавенда искористио и оставио га.
Он се хвалио да је у Брчко утеко од прве жене.

- - - - - - - - - -

A da ti malo procitash naslov ? " Руска привреда прва у Европи" znaci ukupni GDP
Значи прва по БДП-ППП.
Читај мало линк који је основ теме.

Он се хвалио да је у Брчко утеко од прве жене.

- - - - - - - - - -

Значи прва по БДП-ППП.
Читај мало линк који је основ теме.

Ma super, prema tome istom kriterijumu po kome je Rusija prva u Evropi, Nigerija je svetska sila ispred Svedske, Svajcarske, Hong Konga, Singapura...
Mnogo dobro zive ti Nigerijci , ebesh Svedsku.

Svetska Ekonomska Sila!
nig-elections.jpg

Ma super, prema tome istom kriterijumu po kome je Rusija prva u Evropi, Nigerija je svetska sila ispred Svedske, Svajcarske, Hong Konga, Singapura...
Mnogo dobro zive ti Nigerijci , ebesh Svedsku.

Svetska Ekonomska Sila!
nig-elections.jpg
Поредити Русију која је прва економија европе и Нигерију са Шведском је последиица фрустрација због катастрофе исламских фундаменталиста у Сирији.

Поредити Русију која је прва економија европе и Нигерију са Шведском је последиица фрустрација због катастрофе исламских фундаменталиста у Сирији.

Pa pogledaj tu tvoji listu gde je Rusija prva u Evrop tu je i Nigerija sila sveta.... sam se pozivash na tu listi , sta sad ne valja ?

Nisam to primetio, iako pratim....

Ovde jako mnogo ima "rusofila" koji NIKADA nisu stavili NI JEDNU JEDINU rusku pesmu, vec samo americke i engleske....

To su takozvani "lazno pozitivni" ....:D

- - - - - - - - - -

Pa ti ne vidis NISTA....

Za Kraisnike se ne bi ni iglom u prst ubo...Nisu ni oni za mene niti bi...

Какве везе има америчка и енгеска музика са проаамеричком и пробританском политиком.

Kazemo da je ta tema vec PETI PUT prodiskutovana na forumu i da je zakljuceno da je to LAZ.

Кме, кме, кме...

Извини Блајби, али докле више мислиш да се пролупаваш на форуму? Чињеница је да је руска привреда прва у Европи, тако да џабе кмечиш. Русија је светска сила, а Америка све више пропада. Почерли су већ амерички градови да банкротирају, ускоро ће и цела држава да банкротира. Либерални капитализам је поражен. А Русија све јача и јача. Тако да Блајби, могао би да почнеш да се информишеш мало, а не да лупаш у празно.

Pa pogledaj tu tvoji listu gde je Rusija prva u Evrop tu je i Nigerija sila sveta.... sam se pozivash na tu listi , sta sad ne valja ?
Немој лупетати.
Листа светске банке о величини европских привреда по БДП-ППП ставља Русију као најмасивнију привреду Европе.
Обично се за 2-4 године то и по критеријуму номинални БДП доведе на прво место Европе.
Дакле можеш да се жалиш Светској банци са седиштем у Вашингтону да су пристрасни гледе Русије!

Кме, кме, кме...

Извини Блајби, али докле више мислиш да се пролупаваш на форуму? Чињеница је да је руска привреда прва у Европи, тако да џабе кмечиш. Русија је светска сила, а Америка све више пропада. Почерли су већ амерички градови да банкротирају, ускоро ће и цела држава да банкротира. Либерални капитализам је поражен. А Русија све јача и јача. Тако да Блајби, могао би да почнеш да се информишеш мало, а не да лупаш у празно.

Kuckas li ti to na ruskom kompjuteru? :D

Pricas li preko ruskog mobilnog?:mrgreen:

Vozis li ruski auto? :hahaha:

Kuckas li ti to na ruskom kompjuteru? :D

Pricas li preko ruskog mobilnog?:mrgreen:

Vozis li ruski auto? :hahaha:

Блајби, мој стриц ради у Русији и ти немаш појма колико Немаца иде у Русију да ради. Све више људи иде да ради у Русију, јер је тамо будућност. Блајби, ти си тотално неинформисан и немаш појма о чему говориш. Човече освести се. Па ти приговараш нешто Севернокорејанцима, а сам живиш у много тежим заблудама него они. Ти још увек верујеш у непобедивост Америке, а сами амерички економисти тврде да је Америка економски пропала:

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/275354/Ostat-cete-bez-polovice-svega-sto-imate.html

Али не вреди теби говорити, мозак ти је испран и ту помоћи нема.

Блајби, мој стриц ради у Русији и ти немаш појма колико Немаца иде у Русију да ради. Све више људи иде да ради у Русију, јер је тамо будућност. Блајби, ти си тотално неинформисан и немаш појма о чему говориш. Човече освести се. Па ти приговараш нешто Севернокорејанцима, а сам живиш у много тежим заблудама него они. Ти још увек верујеш у непобедивост Америке, а сами амерички економисти тврде да је Америка економски пропала:

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/275354/Ostat-cete-bez-polovice-svega-sto-imate.html

Али не вреди теби говорити, мозак ти је испран и ту помоћи нема.

Nisam te pitao gde radi tvoj stric ni koliko Nemaca radi u Rusiji (to ja ne mogu da proverim).

Pitao sam te da MI ODGOVORIS:

Kuckas li ti to na ruskom kompjuteru?

Pricas li preko ruskog mobilnog?

Vozis li ruski auto?

Немој лупетати.
Листа светске банке о величини европских привреда по БДП-ППП ставља Русију као најмасивнију привреду Европе.
Обично се за 2-4 године то и по критеријуму номинални БДП доведе на прво место Европе.
Дакле можеш да се жалиш Светској банци са седиштем у Вашингтону да су пристрасни гледе Русије!

Znaci i ljudi u Nigeriji ce za 2-3 godine ziveti bolje od ljudi u Svedskoj i Shvajcarskoj.

Nisam te pitao gde radi tvoj stric ni koliko Nemaca radi u Rusiji (to ja ne mogu da proverim).

Pitao sam te da MI ODGOVORIS:

Kuckas li ti to na ruskom kompjuteru?

Pricas li preko ruskog mobilnog?

Vozis li ruski auto?

Да, на руском компијутеру, имам руски мобилни и руски ауто. Јел си сад задовољан?

Back