Ја куцкам на руском компјутеру. Имаш нешто против?????
[/URL][/IMG]
И веруј ми,милијарду пута је бољи од тог твог кинеског... ал није у томе поента... већ у чињеници да незналица као што си ти покушава да напише нешто о најмоћнијој држави на планети и тренутно најутицајнијем политичару на овој планети и шире, а благе везе немаш шта се у Русији заиста дешава и како се овде живи. И зато сам ја на лицу места - дакле у срцу Русије - да те просветлим. Бог види добра дела
Као прво, овде се живи много боље него у тој трулој и смрдљивој ЕУ у којој се за чашу воде плаћа по 3 еврића. Ја је пијем "џабе", из чесме, слатко и без бојазни да ћу оболети од било какве болештине. Као друго, а то је оно најбитније, плате су у Русији реално много веће него у ЕУ, јер се од плате може много више купити, новац који се добија на руке на крају месеца (обично два пута месечно) је чиста зарада, јер су све дажбине држави већ плаћене (здравствено, социјално, пензијско, порез држави) значи све што ти дају на руке је чисто, само твоје, да трошиш само за сопствене потребе. Од тога се плаћа само струја, гас и комуналне услуге, што све укупно износи око 125 евра, наравно гас је веома јефтин и користи се немилице (мање од једног евра по члану породице месечно), значи да једном просечном грађанину Руске Федерације остаје много више за храну, одећу и изласке него једном просечном грађанину ЕУ (да о пропалој америци и не говоримо), јер у тој ЕУ, од оне "веееееелике плате", коју толико надувавате, не остане практично ни десети део онога што остане Русима (заборављате константно да од те велике плате Јевропљанин мора да плати сам све налоге држави, здравствено, пензионо итд. И зато Руски грађани данас троше своје паре зарађене под "крвавим диктатором" Путином на летовања широм света, где се помало и разбацују новцем, јер још се ни сами нису навикли да толико имају, троше у младости, а Јевропљани штеде целог живота, од уста одвајају, па онда као бабе и деде иду у шареним гаћама као туристи, на подсмех домаћег становништва (бар код мене такве туристичке туре увек изазивају и смех и сажаљење, јер то им дође као последња жеља пре одласка на онај свет, да се мало разоноде). Ето незналице, толико, да сазнаш истину, директно из Русије, од будућег Путиновог гласача.