ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.350
Jedno 13 put "Rusija pušta Vučića niz vodu" ..
Mišljenje: kako vam ne dosadi da živite u vlastitim obmanama![]()
Tako je i ja im to pričam
Bitno je da nije pustila Dodika niz vodu, to bi bilo baš neprijatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno 13 put "Rusija pušta Vučića niz vodu" ..
Mišljenje: kako vam ne dosadi da živite u vlastitim obmanama![]()
Seća li se iko kako su pre tri godine rusogoozi pričali da će se Evropljani smrzavati jer neće biti ruskog gasa da ih greje?
Seća li se iko kako su pre tri godine rusogoozi pričali da će se Evropljani smrzavati jer neće biti ruskog gasa da ih greje?
FAFOVučić je 3.septembra u Pekingu izjavio da će do kraja Septembra biti produžen "gasni aranžman sa Rusijom" međutim vidimo da se to nije dogodilo.
Danas je istekao Gasni aranžman sa Rusijom koji je bio u Maju potpisan i produžen samo na 4 meseca (od 1.juna do 30.septembra), ovo je jasan pokazatelj da je Rusija pustila Vučića niz vodu zbog izdaje oko NIS-a dajte vaše mišljenje u ANKETI
Pogledajte prilog 1792676 Pogledajte prilog 1792677
Dajte i vaše mišljenje o tome da je Rusija preko Gasa poklanjala Srbiji 2 milijarde $ godišnje (u razlici u ceni), a da sav izvoz na zapad (i EU i Amerika) ne donosi ni 1 milijardu $ neto profita godišnje ?
Misliš na Ovog što se ne skida sa Vučićevih gov.novizija?
Na Vučićevim poštenom izborima?Ne kapiraš ništa, ja sam za onog kog narod izabere, za volju naroda a uvek protiv onih koji silom na ulicama hoće da promene rezultate izbora i uz to maltretiraju običan svet. Kao što rekoh, skinite ga na izborima i prvi ću čestitati.
Kojih Talibana?Ono što je ostalo od amričkih talibana...
Gde,... u onoj gvoždjari koju drži MI6, gde obučavaju svoje agente?ne možeš svetu dva puta prodati prodati, a vi ste sve prodali...i odneli u englesku
Slab parizer u sendviču, pa su i argumenti tanki.Ma ne pravdam se, pokušavam da im otvorim vidike, da ne gledaju sve crno belo. Na žalost teška je to rabota.
Samo za maloumne.Opet ti?To što on priča je POLITIKA.
A ono što sam rekao za zapadne zemlje je zapisano negde i zove se istorija.
Jel sad bolje?
Reče čovek, kome je izvor informisanja Svinjformer.Imaju oglavinuVide ono što im se naredi da vide.
Ne kapiraš ništa, ja sam za onog kog narod izabere, za volju naroda a uvek protiv onih koji silom na ulicama hoće da promene rezultate izbora i uz to maltretiraju običan svet. Kao što rekoh, skinite ga na izborima i prvi ću čestitati.
Slab parizer u sendviču, pa su i argumenti tanki.
Treba Veleizdajnik da vas dopinguje nečim bogatijim energijom.
Čini mi se da je na klix.ba bila izjava sa još većom cenom.
Pa ja bolje ne umem.Jedino da pokušam da ti nacrtam.Samo za maloumne.
Zapad čine lopovi, pljačkaši, lažovi i hohštapleri, ali je pametna Vučićeva politika da takvima preda sudbinu Srbije u ruke?
Ne znam za koju logiku vi iz SNS- a znate, osim one "za pare ću napisati bilo kakvu maloumnu glupost"?
Oooopaaaa!Reče čovek, kome je izvor informisanja Svinjformer.
Žalosno...
e, што ти је Иронија Судбине..
Русија Бугарима направила Егзархију која обухватала и српске крајеве.
Русија Бугарима направила Сан Стефанску државу која обухватила и српске крајеве.
Русија се оштро противила да Србија добије Трн и Видин као компензацију за бугарској уједињење.
Русија је буквално закрвила Србе и Бугаре у 19. веку што је довело до 4 братоубилачка рата.
Срећом, од Бугара долази зрак наде за дерусјачење Србије.
НАТО са Истока помаже нам, кад већ сами себи не умемо помоћи.
"Са истока НАТО кличе,
Доста више руске приче"
България ще прекрати договора за транзит на руски газ през 2026 г. Това обяви премиерът Росен Желязков по време на посещението си в САЩ за участие в Годишната сесия на Общото събрание на ООН. "Що се отнася до призива на президента Доналд Тръмп, прозвучал в рамките на сесията, ние като част от Европейския съюз ще се присъединим към решенията на Съюза. В краткосрочен аспект – 2026 г. – договорите за ползване или за транзит на руски природен газ ще бъдат преустановени", заяви премиерът.
https://www.actualno.com/economy/by...ora-za-tranzit-na-ruski-gaz-news_2499217.html
Najbolja Dinastija je bila Njegoš Petrović jer je ona donela Srbiji državu kao i donela državu Crnoj Gori
Pogledajte prilog 1790917
Naime Srbija je 1976 god odnosno (izdajnik kralj tada knez Milan Obrenović) izdala Crnu Goru i pobegla od rata sa Turcima, i onda je Turska svu vojsku od 100.000 poslala na Crnu Goru.
Oko 10.000 Crnogoraca na čelu sa knezom Nikolom I Petrovićem Njegošom je dočekala 100.000 Turaka na Vučijem Dolu i do nogu ih potukla ( toliko su vojno Turci bili potučeni na Vučijem Dolu da su Turski vojnici panično bežali, a Crnogorci između njih trčali i jurili njihove paše i vojskovođe da ih ubiju kao trofej )
Ovo je Crnogorska zastava sa Vučijeg Dola
Pogledajte prilog 1790921 Pogledajte prilog 1790915
Posle toga je sklopljen Sanstefanski mir gde su su Crna Gora, Rumunija i Srbija dobile državu ( mada Srbija nije trebala da dobije ništa jer je pobegla sa bojnog polja i danas se neki u Srbiji žale da je tada Srbija dobila malo teritorije, a u stvari nije trebala da dobije ništa jer je knez Milan Obrenović izdao, a Turke je pobedio knez Njegoš Petrović )
Друже, опасно машиш историјске чињеницеOvo si opasno slagao
Srbija nije trebala Sanstefanskim mirom da dobije ništa jer je izdala Crnu Goru i izdala Bugarsku i pobegla sa bojnog polja u ratu protiv Turaka od 1876 god do 1878 god
Srbiju je u to vreme vodio izdajnik i Britanski špijun knez (kasnije kralj) Milan Obrenović koji je bio podmetnut jer mu otac nije bio Miloš nego mu je otac bio Rumunski oficir sa kojim je žena varala Miloša.
Pošto je Srbija izdala i knez Miloš Obrenović izdao sav teret rata protiv Turaka pao je na Crnu Goru i na kneza Nikolu I Petrovića Njegoša.
Srbija je 1876 god odnosno izdajnik knez Milan Obrenović je izdala Crnu Goru i pobegla od rata sa Turcima, i onda je Turska i Britanija svu vojsku od 100.000 poslala na Crnu Goru.
Oko 10.000 Crnogoraca na čelu sa knezom Nikolom I Petrovićem Njegošom je dočekalo 100.000 Turaka na Vučijem Dolu i do nogu ih potukla ( Turci su toliko vojno bili potučeni na Vučijem Dolu da su Turski vojnici panično bežali, a Crnogorci između njih trčali i jurili njihove Vojskovođe i Paše da ih ubiju kao trofej )
Ovo je Crnogorska zastava sa Vučijeg Dola
Pogledajte prilog 1793025 Pogledajte prilog 1793035
Posle toga je sklopljen Sanstefanski mir gde su Crna Gora, Rumunija i Srbija dobile državu (mada Srbija nije trebala da dobije ništa jer je pobegla sa bojnog polja i danas se neki u Srbiji žale da je tada Srbija dobila malo teritorije, a u stvari nije trebala da dobije ništa jer je knez Milan Obrenović izdao, a Turke je pobedio knez Nikola I Petrović Njegoš )
.
Kada očekuješ da nam tvoji partneri i saveznici vrate sve ono što su nam oteli?Кад очекујете потписивање гасног споразума са Русијом?
Kolega, da li si svestan koliko je glupo ovo neprekidno pozivanje na “Informere”, “Svinjformere”, “ćacije”, “Vučićevce”, “fašiste” i “nacionaliste”? Promeni foru, ovo postaje dosadno.Reče čovek, kome je izvor informisanja Svinjformer.
Žalosno...
Nije on protiv AV, on je bezuslovno za Nemačku i UK: razmisli, da li veruješ da bi on (i ostali ideološki istomišljenici) nekako “odbili” prijem u EU kad bi ih fon der Lajenovka onako iz vica uslovila sa nastavkom vladavine AV do daljnjeg?Dobro, shvatili smo da si protiv Vučića . Uvek je lakše kritikovati. A za koga si onda konkretno. Samo nemoj reći bilo ko osim njega i slične nebuloze.