Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.875
Aha...ona fora:
"Nikada nisam glasao za Vučića, ali sada, kada vidim ko je protiv njega - sada ću da glasam".
Jel' to onaj Hazar smislio, ili...?
Neću ni sad da glasam, ne glasam nikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...ona fora:
"Nikada nisam glasao za Vučića, ali sada, kada vidim ko je protiv njega - sada ću da glasam".
Jel' to onaj Hazar smislio, ili...?
Da...da se "opustoši država Srbija"...Brao, za ruse...brao za amerikance možda pomognu da se skine vlast i opustoši država srbija....
I zato za Vučića "nemaju alternativu"?Politika je jedno a istorija je drugo,zar ne?
Od kako je sveta zapadne zemlje su lopovi,pljačkaši,spletkaroši i hohštapleri.I to dokazuju svakodnevno.
Vama kad je Vučko dobar sa Rusima ne valja a ne valja ni kad baš nije dobar. Deluje malo šizofreno, nažalost.![]()
Misliš da vikom oko uplakanog narcisa AV zabašuriš olovna žuta vremena i godine koje su pojeli dosmanlijski skakavci?Da...da se "opustoši država Srbija"...
Šta ono, od države Srbije, Vučić još nije prodao/poklonio strancima?
Kosovo, aerodrom, rudnike, Jadar, desetine hiljada hektara obradive zemlje u Vojvodini, izvore zdrave vode, fabrike,...
Šta je ostalo - vazduh koji dišemo?
Zato se i rukama i nogama boriš za Veleizdajnika?Neću ni sad da glasam, ne glasam nikad.
Jel' oni što čine 90% Veleizdajnikove vlasti?Misliš da vikom oko uplakanog narcisa AV zabašuriš olovna žuta vremena i godine koje su pojeli dosmanlijski skakavci?
Posebno on.Jedno 13 put "Rusija pušta Vučića niz vodu" ..
Mišljenje: kako vam ne dosadi da živite u vlastitim obmanama![]()
ahahahah kakva braca ****** ovaj nam pricao ko da placamo polovinu ceneНема велике сврхе ни да се аранжман продужава. Следећи су разлози:
1) Тржишна цена гаса на холандској берзи је 32 eur/MHw. По досадашњем аранжману, Србија је Гаспрому плаћала 29 eur/MHw за уговорене количине, а онда 37 eur/MHw за све преко тога.
2) Бугарска се искљчујуе са руске конекције од 1. јануарија лета Господњег 2026, а гасовод из ваздушно-космичког простора још увек није готов
AV kao argument da se ovi vrate na vlast.Zato se i rukama i nogama boriš za Veleizdajnika?
Mislim, kad ne glasaš - valjda ti je svejedno ko će da vlada?
Zato se i rukama i nogama boriš za Veleizdajnika?
Mislim, kad ne glasaš - valjda ti je svejedno ko će da vlada?
Ono što je ostalo od amričkih talibana... ne možeš svetu dva puta prodati prodati, a vi ste sve prodali...i odneli u engleskuDa...da se "opustoši država Srbija"...
Šta ono, od države Srbije, Vučić još nije prodao/poklonio strancima?
Kosovo, aerodrom, rudnike, Jadar, desetine hiljada hektara obradive zemlje u Vojvodini, izvore zdrave vode, fabrike,...
Šta je ostalo - vazduh koji dišemo?
Balansirao nije, vec lagao i jedne i druge. Ono sto moze kod kuce sibicariti, ne moze sa velikim silama.Čekaju da vide hoće li Vučko leći na rudu Amerikancima i nacionalizirat NIS. Šta god da napravi preCednik loše mu se piše. Sa bilo koje strane. Tako je to kad glumata da je Tito i da može balansirat između Istoka i Zapada.
Ti Tihi k'o oni indijanci iz vica, vec par godina spremas drvaSalu nastranu, ali i to ti je resenje samo privremeno, max. 10ak dana.
Zašto nam sekiraš @Alter_Ego_ i @Miloš38?Биће потписан крајем октобра, али ми се све чини да се о цени још преговара.
bogami ja imam sume koliko volis
samo spremim mesto 20 metara 30 i miran sam
dok vama ako ugase gas i struju mozete da se uvatite za usi i da skacete u hladnim stanovima jer alternative nemate
mozda da se ugrejete na svecu
Kolega, nema potrebe za pravdanje grlatim aktivistima koj razmišljaju pomoću nabubanih parola.Ne kapiraš ništa, ja sam za onog kog narod izabere, za volju naroda a uvek protiv onih koji silom na ulicama hoće da promene rezultate izbora i uz to maltretiraju običan svet. Kao što rekoh, skinite ga na izborima i prvi ću čestitati.
Kolega, nema potrebe za pravdanje grlatim aktivistima koj razmišljaju pomoću nabubanih parola.
U vremenu ekonomske i energetske krize(nastup anarhije), veruj mi, gladni i prozebli nece samo stajati i gledati u dim koji se viori iz odzaka tvog toplog doma ili mirno uzivati u mirisu hrane koji se siri oko tvoje kuce. "Darije, kada dodje jaci, sve sto je sada tvoje bice njegovo!"bogami ja imam sume koliko volis
samo spremim mesto 20 metara 30 i miran sam
dok vama ako ugase gas i struju mozete da se uvatite za usi i da skacete u hladnim stanovima jer alternative nemate
mozda da se ugrejete na svecu
Ma ne pravdam se, pokušavam da im otvorim vidike, da ne gledaju sve crno belo. Na žalost teška je to rabota.
Hajde vi ne mozete da dobacite do Jarinja a za Prizren da ne pricamo…Mislim da je vreme da Slovacka, i Madjarska preko teritorije Srbije zajednickim snagama napadnu Bugarsku i dovedu drugi rezim u skladu sa zastitom sopstvenih interesa.
Posto su sve ove clanice u NATO , NATO ce biti nemocan da reaguje jer nisu predvideli statutom sta se desava u slucaju rata izmedju sopstvenih clanica
Od granice Srbije do Sofije ima 80 kilometara , i zdruzene slovacko-madjarsko- srpske snage bi brzo i lako zauzele Sofiju.
Zapamti na kojoj si.Hajde vi ne mozete da dobacite do Jarinja a za Prizren da ne pricamo…