Rusija otkačila Vučića. Danas istekao gasni aranžman sa Rusijom i nije produžen. Vučić izjavljivao da će do kraja septembra biti produžen, ali ništa?

Zašto je Rusija otkačila Vučića ? Istekao je Gasni aranžman koji do kraja septembra nije produžen

• Vučić je izdao Rusiju oko NIS-a radeći za neprijatelje da je spusti ispod 51%

glasova: 6 33,3%
  • Rusija poklanja 2 milijarde $ godišnje Srbiji u razlici u ceni gasa, Vučić je katastofa OSTAVKA

glasova: 1 5,6%
  • Ovo je katastrofa

glasova: 3 16,7%
  • Svom snagom uz Studente da sklonimo Vučića izdajnika

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
Brao, za ruse...brao za amerikance možda pomognu da se skine vlast i opustoši država srbija....
Da...da se "opustoši država Srbija"...
Šta ono, od države Srbije, Vučić još nije prodao/poklonio strancima?
Kosovo, aerodrom, rudnike, Jadar, desetine hiljada hektara obradive zemlje u Vojvodini, izvore zdrave vode, fabrike,...
Šta je ostalo - vazduh koji dišemo?

Politika je jedno a istorija je drugo,zar ne?
Od kako je sveta zapadne zemlje su lopovi,pljačkaši,spletkaroši i hohštapleri.I to dokazuju svakodnevno.
I zato za Vučića "nemaju alternativu"?
Pa sa kim ćeš - nego sa lopovima, pljačkašima, spletkarošima i hohštaplerima?
Sličan se sličnom raduje...

Kosovo, aerodrom, rudnike, Jadar, desetine hiljada hektara obradive zemlje u Vojvodini, izvore zdrave vode, fabrike,...
Misliš da vikom oko uplakanog narcisa AV zabašuriš olovna žuta vremena i godine koje su pojeli dosmanlijski skakavci?

Misliš da vikom oko uplakanog narcisa AV zabašuriš olovna žuta vremena i godine koje su pojeli dosmanlijski skakavci?
Jel' oni što čine 90% Veleizdajnikove vlasti?
Kako je prepošteni Vučić kaznio izdajnika koji je pretopio srpske tenkove u američkoj čeličani?
Sada je sigurno u zatvoru, ili...?

Нема велике сврхе ни да се аранжман продужава. Следећи су разлози:
1) Тржишна цена гаса на холандској берзи је 32 eur/MHw. По досадашњем аранжману, Србија је Гаспрому плаћала 29 eur/MHw за уговорене количине, а онда 37 eur/MHw за све преко тога.
2) Бугарска се искљчујуе са руске конекције од 1. јануарија лета Господњег 2026, а гасовод из ваздушно-космичког простора још увек није готов
ahahahah kakva braca ****** ovaj nam pricao ko da placamo polovinu cene

Zato se i rukama i nogama boriš za Veleizdajnika?
Mislim, kad ne glasaš - valjda ti je svejedno ko će da vlada?
AV kao argument da se ovi vrate na vlast.
A373E40A-94F2-4257-BBCE-48FC3CACBB3D.png

D150348E-B44F-43CD-ACE1-F9E991C7EE7C.jpeg

Zato se i rukama i nogama boriš za Veleizdajnika?
Mislim, kad ne glasaš - valjda ti je svejedno ko će da vlada?

Ne kapiraš ništa, ja sam za onog kog narod izabere, za volju naroda a uvek protiv onih koji silom na ulicama hoće da promene rezultate izbora i uz to maltretiraju običan svet. Kao što rekoh, skinite ga na izborima i prvi ću čestitati.

Ono što je ostalo od amričkih talibana... ne možeš svetu dva puta prodati prodati, a vi ste sve prodali...i odneli u englesku

Čekaju da vide hoće li Vučko leći na rudu Amerikancima i nacionalizirat NIS. Šta god da napravi preCednik loše mu se piše. Sa bilo koje strane. Tako je to kad glumata da je Tito i da može balansirat između Istoka i Zapada.
Balansirao nije, vec lagao i jedne i druge. Ono sto moze kod kuce sibicariti, ne moze sa velikim silama.

Ti Tihi k'o oni indijanci iz vica, vec par godina spremas drva:D Salu nastranu, ali i to ti je resenje samo privremeno, max. 10ak dana.

bogami ja imam sume koliko volis

samo spremim mesto 20 metara 30 i miran sam

dok vama ako ugase gas i struju mozete da se uvatite za usi i da skacete u hladnim stanovima jer alternative nemate

mozda da se ugrejete na svecu

dok vama ako ugase gas i struju mozete da se uvatite za usi i da skacete u hladnim stanovima jer alternative nemate

Немам алтернативу?

Где ти живиш, колико година имаш? 19?

Па имам све системе грејања инсталиране, од гаса, нафте, струје, климе, пећи на чврсто за дрва и угаљ, пећ за бале сламе, казан за ракију, 3 смедеревца у резерви и још агрегат за струју.

50 година живота у Србији... :per:

Ne kapiraš ništa, ja sam za onog kog narod izabere, za volju naroda a uvek protiv onih koji silom na ulicama hoće da promene rezultate izbora i uz to maltretiraju običan svet. Kao što rekoh, skinite ga na izborima i prvi ću čestitati.
Kolega, nema potrebe za pravdanje grlatim aktivistima koj razmišljaju pomoću nabubanih parola.

Kolega, nema potrebe za pravdanje grlatim aktivistima koj razmišljaju pomoću nabubanih parola.

Ma ne pravdam se, pokušavam da im otvorim vidike, da ne gledaju sve crno belo. Na žalost teška je to rabota.

U vremenu ekonomske i energetske krize(nastup anarhije), veruj mi, gladni i prozebli nece samo stajati i gledati u dim koji se viori iz odzaka tvog toplog doma ili mirno uzivati u mirisu hrane koji se siri oko tvoje kuce. "Darije, kada dodje jaci, sve sto je sada tvoje bice njegovo!"

ahahahah kakva braca ****** ovaj nam pricao ko da placamo polovinu cene
Тихи је причао да ће напустити форум ако Руси не узму Кијев до јесени 2022.

Је ли тако, @Тихи

Mislim da je vreme da Slovacka, i Madjarska preko teritorije Srbije zajednickim snagama napadnu Bugarsku i dovedu drugi rezim u skladu sa zastitom sopstvenih interesa.

Posto su sve ove clanice u NATO , NATO ce biti nemocan da reaguje jer nisu predvideli statutom sta se desava u slucaju rata izmedju sopstvenih clanica :cepanje:

Od granice Srbije do Sofije ima 80 kilometara , i zdruzene slovacko-madjarsko- srpske snage bi brzo i lako zauzele Sofiju.
Hajde vi ne mozete da dobacite do Jarinja a za Prizren da ne pricamo…

Back