Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Вотка,Лада(Лада Калина су врло добра кола),Тојота ,Хјундаи(производе кола у Русији само за руско тржиште),Восток и још неколико произвођача сатова,довољно је речи да је најскупљи Ролекссов сат до 25 000евра,док најскупљи руски кошта преко 30 000 Евра,имају одлечне чоколаде,једни од највећих произвођача жита имају све од игле до локомотиве,али не извозе толико јер Русија још није ни у СТО.

Што се тиче рачунара отвори и види пише Произведено у Кини,Сингапуру,Јапан ...,а колико ја знам ово земље су на исток,а није запад тако да ви би требали да баците рачунаре и да одете на запад да купите Енглески или Француски или Амерички рачунар,али то нема сем за војску,тако нема ни Руски сем за војску.

Амери треба да баце Б2,Ф117,Ф22,Ф35,Мендељев систем елемената зато што је ово измислио Рус,па колико ја знам све сем Ф117 користе се у Америци и улажу милијарде да се заврши проекте.

Што се тиче Кине и Запада када би запад повуко свој капитал настали би милион пута већи протести него што су данас, јер су запаљаци навикли да живе лепо,а да све купују за багателу.НПР Сони 3 у америци кошта око 150$,док овде кошта око 300 евра,ајпод кошта око 100$,а код нас 200Евра,добар мобили у америци кошта око 50$,а овде исти кошта 200Евра,па ти види колико се исплати кад увозиш директно из Кине као што раде Амери,него кад увозиш из неке дрге земљи као што радимо ми.
Кад ово ставиш на папир видео би да када би повукли свој капитал из Кине да би покренули производњу производи би коштали неколико пута скупље.

Poslednja izmena:
izvini berkute sto te pitam ovako... ali dali ti imas neki drustveni zivot?
imas 17 god., nemas dana radnog staza, verovatno nista nisi ni ubo... aj druze malo sa ekipom iz kraja na pivo, oseti zivot! ovo ti je onako od srca moja zelja!
mani se ti ovoga sto pises ovde, ispadas glup najgrdje!!

Berkute pa ti si zreo za kliniku.
Kompjuteri made in China nemam reči, ali nemam reči. To je istočnjački brend, proizvod. Ali nemam reči.
Ja stvarno neću sa tobom da diskutujem više jer sebe ponižavam.
Ovo je užaš i ovi ljudi misle Srbiji dobro.
Nemojte molim vas više da mislite.....:worth::worth:
A tek ovi što staju na tvoju stranu. Strašno:bljak:

Па отвори рачунар па види сам где пише произведено у САД-у,Немачкој,Француској, Италији свугде пише Произведено у Кини,Сигапуру(који је и највећи произвођач електронике у свету,а специалност су им процесори), Јапану Индонезија,а и једна Џи форс се прави у Кини барем мени тако пише на кутији или ја незнам или MADE IN CHINA значи произведено у САД-у, или ЕУ или јебемли га где.
Ја не кажем да је Рачунар иточни бренд него да га склапају на истоку,а пошто мрзите исток баците би све компоненте где пише MADE IN (ИСТОК),па ћеш видети да неће да ти остане много компонтети.

Мој савет је да лепо одете на гугл и да видети ко производи делове за рачунар. Седиште фирми можда јесте у Њујорку,али на производу пише MADE IN CHINA.

Poslednja izmena:
Па отвори рачунар па види сам где пише произведено у САД-у,Немачкој,Француској,Италији свугде пише Произведено у Кини,Сигапуру(који је и највећи произвођач електронике у свету,а специалност су им процесори), Јапану Индонезија,а и једна Џи форс се прави у Кини барем мени тако пише на кутији или ја незнам или MADE IN CHINA значи произведено у САД-у, или ЕУ или јебемли га где.
Ја не кажем да је Рачунар иточни бренд него да га склапају на истоку,а пошто мрзите исток баците би све компоненте где пише MADE IN (ИСТОК),па ћеш видети да неће да ти остане много компонтети.

Мој савет је да лепо одете на гугл и да видети ко производи делове за рачунар. Седиште фирми можда јесте у Њујорку,али на производу пише MADE IN CHINA.

Pa intel je Americka kompanija samo sto ima fabrike po ostalim zemljama kao sto su Kina, Kostarika, itd, sediste firme je u Americi i vlasnik je Amerikanac.

Poslednja izmena:
Па отвори рачунар па види сам где пише произведено у САД-у,Немачкој,Француској, Италији свугде пише Произведено у Кини,Сигапуру(који је и највећи произвођач електронике у свету,а специалност су им процесори), Јапану Индонезија,а и једна Џи форс се прави у Кини барем мени тако пише на кутији или ја незнам или MADE IN CHINA значи произведено у САД-у, или ЕУ или јебемли га где.

:bljak:

fresh&clean

Nisi mi odgovorio na najvažnija pitanja koja sam bio naveo pod crticama
Sabotiraš temu, malo šta obrazložiš
Ne zaboravi da nije bilo Tesle,Mendeljejeva danas Ameri ne bi imali niti proizvodili ništa što sad imaju i takođe da nije eksploatisanih država sa jeftinom radnom snagom dakle istočne države koje ti smatraš inferiornim rasama, nacijama kako god
Svaki odabir samo jedne opcije tvrdeći da je ona poptupno bela to jest da je druga crna, vodi u jednoumlje a zatim u uništenje
Dakle konačno pitanje nije: Istok ili Zapad..
Već: Izdaja ili Srbija

Па шта ако су били и било им је лепо живели су у вери према Богу и живели сасвим нормално,али је Цар мање улагао у војску и изгубио два рата и платио је главом.

Чим се живи у вери са Богом чим цара прогласе за светитеља,то значи да је праведно владао.

Мој савет ти је да дођеш на геј параду и да шетатш са педерима и да поглед кроз полициски кордон па да видиш ко су прави Срби и шта они мисле о ЕУ и НАТО-у.

Neki ovde glorifikuju tuđu istoriju često zaboravljajući svoju
poistovećuju se sa drugim nacijama i njihovim istorijama i književnostima
polako počinju da usvajaju tuđi jezik, zaboravljajući svoj i često rugajući se svom identitetu
Neki počinju da se rugaju ljudima koji nisu obrazovani ili žive od poljoprivrede te ih nazivaju seljacima ali ih smatraju inferiornima

Dakle 20 godina a posebno 10 poslednjih se vrši sistematsko uništavanje Srbije
A gotovo svaki Srbin prolazi kroz ovaj "proces" nama nametnut od strane nama "viših sila EU i NATO pakta"

Dakle sada postavljati pitanje između Rusije i SAD-a je sasvim apsordno i pogrešno jer mi kao da nismo naučili na primerima drugih nacija koje su se prepustile komandovanju spolja, nego ropstvo želimo da iskusimo i sami

Negde sam ubeđen da narod ima vlast kakvu zaslužuje, ali ipak nastojim i težim da to ne bude tako
Sve moje borbe će se voditi za ljude koji zaslužuju i žele bolje
A ne za one prihvataju stanje stvari kao konačno i apsolutno

@berkut

ajde da je budem tvoj feudalac... pa ti malo rmbaci za mene dva meseca godisnje?! jel moze... to se ne placa ako nisi znao!!

nasa istorija se ne zaboravlja... jer sada u udzbenicima pise srbin, srbija i slicno... i jasno se naglasava isto!!!

Poslednja izmena:
Русија ми је на првом месту и биће све док је на власти ДОС,једино ДСС може да буде из ДОС-а и нико више,затим због МИГ29,Фамилија СУ27.а поготову СУ37 и ПАК ФА,МИГ-СКАТ,ТУ160,Ту95,Сатана Војводам и остатак нуклерног арсенала,Калаш,абакан, Црвени трг,руски православни храмови сви до једног,и милион дргих ствари.

Што се тиче Србије волим је,али неможе бити на првом месту зато што се више поштују муслимани из санџака него Срби у Србији и што рече један мој дргу треба направити удружења Срба из Србије,јер и цигани, турци,муслимани мађари,бугари и остале мањинске заједнице имају већа права него СРБИ.

Back