fresh&clean
Ističe se
- Poruka
- 2.234
Aaaaa ugradiće Ruski amd ili intel, nisi zano da imaju, pa to je tajna, meni je Putin lično rekao. Ha ha ha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па отвори рачунар па види сам где пише произведено у САД-у,Немачкој,Француској,Италији свугде пише Произведено у Кини,Сигапуру(који је и највећи произвођач електронике у свету,а специалност су им процесори), Јапану Индонезија,а и једна Џи форс се прави у Кини барем мени тако пише на кутији или ја незнам или MADE IN CHINA значи произведено у САД-у, или ЕУ или јебемли га где.
Ја не кажем да је Рачунар иточни бренд него да га склапају на истоку,а пошто мрзите исток баците би све компоненте где пише MADE IN (ИСТОК),па ћеш видети да неће да ти остане много компонтети.
Мој савет је да лепо одете на гугл и да видети ко производи делове за рачунар. Седиште фирми можда јесте у Њујорку,али на производу пише MADE IN CHINA.
Па отвори рачунар па види сам где пише произведено у САД-у,Немачкој,Француској, Италији свугде пише Произведено у Кини,Сигапуру(који је и највећи произвођач електронике у свету,а специалност су им процесори), Јапану Индонезија,а и једна Џи форс се прави у Кини барем мени тако пише на кутији или ја незнам или MADE IN CHINA значи произведено у САД-у, или ЕУ или јебемли га где.
Ја не кажем да је Рачунар иточни бренд него да га склапају на истоку,а пошто мрзите исток баците би све компоненте где пише MADE IN (ИСТОК),па ћеш видети да неће да ти остане много компонтети.
Мој савет је да лепо одете на гугл и да видети ко производи делове за рачунар. Седиште фирми можда јесте у Њујорку,али на производу пише MADE IN CHINA.

Па шта ако су били и било им је лепо живели су у вери према Богу и живели сасвим нормално,али је Цар мање улагао у војску и изгубио два рата и платио је главом.

Sad si se setio. Pa dobili smo ih i ja sam skakao od radosti.
Ne znam za druge ali ja Srbiju volim najvise a posle ostale.