Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Мексико лепа земња био сам једном приликом на море тамо неверовтано је лепо,њуди живе одлично,али ****** без душе срца клинац 15 година дилује као сви срећни,у дискотекама екстази,клизање о столовима,мало вена и тако се живи.

Што се тиче капитала јес Амерички,али не државни већ дилерско-наркомански,а мексички дилери имају преко 80% удела у првреди једино што контролише држава јесте полиција и Војска и ништа више,и сад у обрачунима са картелима покушавају да поврте државну власт у привреди.

Најбогатији човек јесте Мексиканац са 65 милијарди имовином,а ако погледао његову историју био је у затрвору због поседовања дорге.
У Мексику обрни окрени дрга врти све.

vidi... ako te nesto zanima, u danasenjm svetu mogucnosti, saznaces!!
a ti kanda mozes samo da blenes u taj monitor i u dnevnik i kazes ... e jeste taj je u pravu, ili a nema on pojma!!

srecan ti takav zivot!

Земља зове амере и Европљане јавите се.

Ајде људи јавите се нисте добили нервни слом или још горе да вам је банка узела рачунар,а не укину ли вам бонусе,смањили плате па нема те интернет да платите,****** моје саучешће,овде на истоку се баш лепо жеиви има за основно интернет, кола и да се стави у банку.

provodimo se druze... subota je vece.

ne blejimo ispred kompa... subotom vece!

a ti kao srednjoskolac zaradjujes... reci mi kako?

P.S. ako te muci geografija... i ti si evropljanin jer zivis u Evropi!! ako ti je nejasno pogledaj atlas!!

Poslednja izmena:
Земља зове амере и Европљане јавите се.

Ајде људи јавите се нисте добили нервни слом или још горе да вам је банка узела рачунар,а не укину ли вам бонусе,смањили плате па нема те интернет да платите,****** моје саучешће,овде на истоку се баш лепо жеиви има за основно интернет, кола и да се стави у банку.

:rotf::rotf::rotf:
Ja sam tebe nešto pitao da mi odgovoriš. Ali znam da izbegavaš, ali samo da ti istrljam nos..:mrgreen:
Aaaa da taj prljavi zapad.
Zamisli šta je meni za vikend taj isti prljavi zapad uradio, moje kolege i mene odveo tri dana u Rovinj. Mali vikend na moru, sada sam došao, pa da se polažalim , koliko su loši..:hahaha:
Zamisli potrošio sam 30 eura samo, jer je isti taj prljavi zapad sve plati. Ja smo kaficu i pivce pored mora, a pićići samo prolaze, guze sevaju na sve strane a ja kukam kako mi je loše...:rotf::hahaha: **** taj zapad. istok je bolji. Sve to imaš i na istoku ali smo u slikama i filmu...:hahaha:
Ehhh taj zapad... ne znaju da cene kao naša braća Rusi.

provodimo se druze... subota je vece.

ne blejimo ispred kompa... subotom vece!

a ti kao srednjoskolac zaradjujes... reci mi kako?

P.S. ako te muci geografija... i ti si evropljanih jer zivis u Evropi!! ako ti je nejasno pogledaj atlas!!

Srednjoškolac, jaoj majko skim se ja prepucavam. Sa njim sam završio.
A dečko ima sigurno neki svoj atlas, koji je sam iscrtao dok je maštao o kupovini 200 Su35 i S500..ha ha ha ha ha

Srednjoškolac, jaoj majko skim se ja prepucavam. Sa njim sam završio.
A dečko ima sigurno neki svoj atlas, koji je sam iscrtao dok je maštao o kupovini 200 Su35 i S500..ha ha ha ha ha

Pošto sam i ja srednjoškolac vidim da se samo poneki matorac zalaže za zapad..
Kad dođe naše vreme Amerika će sisati k***c
Uspeli su samo privremeno NATO satrapi da postave svoje ljude u Srbiji kao i da isperu mozak masama
Sile budućnosti su Kina i Rusija i možda Nemačka ako se prizovu pameti, što verujem da oće..
Mir je neizbežan
Posle konačnog rata

Pošto sam i ja srednjoškolac vidim da se samo poneki matorac zalaže za zapad..
Kad dođe naše vreme Amerika će sisati k***c
Uspeli su samo privremeno NATO satrapi da postave svoje ljude u Srbiji kao i da isperu mozak masama
Sile budućnosti su Kina i Rusija i možda Nemačka ako se prizovu pameti, što verujem da oće..
Mir je neizbežan
Posle konačnog rata

:hahaha::rotf:
Vaše vreme.
Ja te pitam zašto svi naši najbolji studenti nastavljau školovanje na zapadu, np master studije, a ne u Rusiji. Ajde mamin sine, da čujem najboje izgovore na sveut.:mrgreen:

Ha ha ha jel čuješ sebe..... AKO BUDEMO DOBRI...pa koje je to poniženje....majko moja.
Eeee nećemo da budemo dobri, jer nam je dosta bratske Rusije i da joj budemo dobri. Kraj.
EU kao i sve zemlje evrope i end.
je....š Kinu koja je 25000 km daleko i samo mi je znati kako bi ona pomogla nama.
A i kada bi se zamerila zapadu na kolenima bi molila da ne povlače kapital jer bi pukla kao zvečka

Kinezi Boga ne mole, oko 80% su ateisti a sem toga ima ih 4 puta više od Amera
A vidiš da SAD moli Kinu da pusti juan da mu tržište izbalansira vrednost
u budućnosti će da upotrebe silu, jer oni u zadnjih pola veka nisu imali duži mirnodopski period samo ratuju
Da nema Iraka i Avganistana dolar bi pukao jer sve što naštampaju a štampaju stotine i hiljade milijardi trebaju toliko i da opljačkaju nafte sa svojih ratišta to jest da nakradu pokriće

Tako da onaj ko ne vidi da se Amerima bliži kraj taj ili je slep ili je lud
Sloboda je na prvom mestu tako i te države mogu da žive po šerijatu ako žele, demokratski smo svet.. ali očigledno ne i slobodarski

Kinezi Boga ne mole, oko 80% su ateisti a sem toga ima ih 4 puta više od Amera
A vidiš da SAD moli Kinu da pusti juan da mu tržište izbalansira vrednost
u budućnosti će da upotrebe silu, jer oni u zadnjih pola veka nisu imali duži mirnodopski period samo ratuju
Da nema Iraka i Avganistana dolar bi pukao jer sve što naštampaju a štampaju stotine i hiljade milijardi trebaju toliko i da opljačkaju nafte sa svojih ratišta to jest da nakradu pokriće

Tako da onaj ko ne vidi da se Amerima bliži kraj taj ili je slep ili je lud
Sloboda je na prvom mestu tako i te države mogu da žive po šerijatu ako žele, demokratski smo svet.. ali očigledno ne i slobodarski

Sloboda, pa što kinezi nedaju slobodu Tibetu onda, nego ih ubijaju kao pacove.
Kada malo naučite o kineskoj ekonomiji onda možemo da pričamo, ovako je gubljenje vremena.
Amerika u odnosu na Kinu ima znanje, istitucije, obrazovanje na mnooooogoooooo većem nivou, a sve to vodi do jake države.
Kini su obični plagijatori i ništa više, ništa sami nisu stvorili, sve same kopije, uglavnom bedne i propale.
A ovo tvoje ima ih više, to je tako debilno da neću da diskutujem o tome. Pamet u božiju mater.
Još nešto, baš bi voleo taj dan da vidim kada bi se Kina ekonomski zamerila americi, pa pukli bi za 30 dana kao zvečka, Amerika povuče kapital, pa cela Kina bi na kolenima došla da moli za milost, jer mora da se zna koje gazda.
Amerika je početkom prošlog veka imala pet puta veću krizu pa je izašla i postala deset puta jača. Jer ima zanje, Kina nema, kina ima kopiju, što u svakodnevnom životu srećemo.
Ali vi će te po 100 put, reći ako ima boga i sreće i tra la la... pašće Amerika, a nećete ni vi ni vaši unučići doživeti da to vidite.
A Srbija će do tada sa vašim razmišljanjima i stavovima iz 90-tih prestati da postoji.
Ali haval bogu po svim istraživanjima ima vas 10 %. stim morate da se pomirite.

Svi znamo kako im je debilno obrazovanje, daju da se uči ono što žele da narod uči i onda dođe naš čovek i pokupi sve poene..
A i znanje jeste ali nije uvek merilo razvijenosti već red,rad i disciplina a SAD mi liči na raštimovanu harmoniku :haha:
A sve što imaju to je pljačka i štampanje dolara i da nemaju tehnologiju ta razmažena vojska ne ušla ni u jednu zemlju
A očekivati od njih da se bave pravim filozofskim pitanjima na koje ima pravo svaki čovek na Zemlji:
-ko smo i odakle dolazimo
-koji je cilj postojanja nacija i koji je razlog sukoba mišljenja
-koji je krajnji cilj vršenja dobra ili zla na planeti
-koja je svrha i poenta da li će neka država biti jača i glavnija ili neće
-šta je to što ljude goni na nadmetanje
-ko što mi gajimo ovce, da li neka vanzemaljska civilizacija drži nas u šaci...
Očekivati od njih da se bave ovim pitanjima je potpuno apsurdno i iluzorno..
A tebi prihvatanjem jedne od postojećih opcija sveta želim lep život i dugu starost

daj moli te, prekinite sa ti babskim pricama, dosao nas covek i od peska napravio secer.
To sto se ovde uci opsirno i svakojake budalastine je druga prica.
A ove godine kada je sprovedeno ocenivanje znanja, po standardima EU, u srednjim skolama ocena 3( dobar ). Ali pre svega zbog zastarelog gradiva.
A to, nas, uradio ovo i ono, a oni glupi i nemaju pojma, a nas nema pas zasta da ujede, govori koliko je narodu ispran mozak glupostima.
Pa stavi se na mesto nekog gastabajtera ili studenta koji je tamo otisao. Sam, nema nikoga, sta mu ostaje nego da radi i buba po 12h dnevno. A onda iste te gastabajtere prepoznas po kucama od 300000 eura koje came prazne. Ali bitno je da se pokaze koliko je uspesan. Vidis to rade Srbi, samo 5% ima mozga da taj novac ulozi i postane svoj gazda.
Toliko o tome. A ziva istina.

Poslednja izmena:
Evo i udaljenosti amerike i kine od srbije ... klin , mislim da si ti pomenuo kako je kina daleko.

Amerika: 6450 km

Kina: 4350 km

Znaci , Amerika nam je dalja za 50 posto od Kine tj 2100 km .

Ovo je cisto informacije radi, posto vidim da vecina ovde imamo iskrivljenu sliku o udaljenosti Kine.

Inace, i ja sam se iznenadio jer sam mislio da su nam dve zemlje podjednako blizu.

Poslednja izmena:
О мој боже па једна ракета са нуклаерном бојевом главом из Московске области до Рима треба само 7мин,тако да та раздаљина ништа не преставља.
Наши студенти иду на Војну академију у САД-у,а кад се врате три пут су глупљи него кад су оишли јер знају само о Америчком оружију и стратегији ратовања која је бескорисна када једна земља има система С300,С400,Панцир,Бук,Тор,С200...,а узимајући у обзир да Србија има 20 авиона та стратегија је глупа,док ти дође лик који је дипломиро у Русији човек разбиа,зна и технологију и стратегије Русије у прсте може да је примени,а упознат је и са стратегиом и оружијем НАТО,то је право школство кад те учи да гледаш и лево и десно и назад,а не као на западу само право.

Њихово школоство је стварно добро,најбоље на свету,јер у Србији је и даље рат, Србију води човек који има преко 110 година,односно Тито је још увек жив,Немачки тренер меша Србију са Босном и Хрватском и још милион ствари,на које сам се исмејо кад сам слушо на вестима.

У њиховим књигама има само о њиховој држави и државама који су у добрим односима са том државом,а за Србију су чули нешто у Историји о Другом свеском рату каде се спомиње Тито и то је то.

Наведими производ који је произвео наки американац???
Атомска бомба-Немац
Ф117-Рус
Наизменичну Струју-Србин
Рнген-Србин(Х-зраке је открио Никола Тесле и његов проналазак је први приказао Ренген и зато аперат и зраци носе његово име)
Хидроцентрала-Тесла
Телефон је усавршио Михаило Пупин...
Веома мало прозвода су амерички изуми,а колеџи као што су Колубиа и остали и нису неки,али зато имају одличну лабораторије и места где можеш практично да радиш и зато наши људи оду на такве колеџе,јер у Русији су већином факултета затвореног типа и немогу странци да дођу да на студије или на постдипломски и да се врати у матичну земљу већ мора да остане у Русији,ево зшто иду на Кембрџ,Колубију,Оксворд и друге школе на западу,а не у Русији.

О мој боже па једна ракета са нуклаерном бојевом главом из Московске области до Рима треба само 7мин,тако да та раздаљина ништа не преставља.
Наши студенти иду на Војну академију у САД-у,а кад се врате три пут су глупљи него кад су оишли јер знају само о Америчком оружију и стратегији ратовања која је бескорисна када једна земља има система С300,С400,Панцир,Бук,Тор,С200...,а узимајући у обзир да Србија има 20 авиона та стратегија је глупа,док ти дође лик који је дипломиро у Русији човек разбиа,зна и технологију и стратегије Русије у прсте може да је примени,а упознат је и са стратегиом и оружијем НАТО,то је право школство кад те учи да гледаш и лево и десно и назад,а не као на западу само право.
Њихово школоство је стварно добро,најбоље на свету,јер у Србији је и даље рат, Србију води човек који има преко 110 година,односно Тито је још увек жив,Немачки тренер меша Србију са Босном и Хрватском и још милион ствари,на које сам се исмејо кад сам слушо на вестима.

У њиховим књигама има само о њиховој држави и државама који су у добрим односима са том државом,а за Србију су чули нешто у Историји о Другом свеском рату каде се спомиње Тито и то је то.

Наведими производ који је произвео наки американац???
Атомска бомба-Немац
Ф117-Рус
Наизменичну Струју-Србин
Рнген-Србин(Х-зраке је открио Никола Тесле и његов проналазак је први приказао Ренген и зато аперат и зраци носе његово име)
Хидроцентрала-Тесла
Телефон је усавршио Михаило Пупин...
Веома мало прозвода су амерички изуми,а колеџи као што су Колубиа и остали и нису неки,али зато имају одличну лабораторије и места где можеш практично да радиш и зато наши људи оду на такве колеџе,јер у Русији су већином факултета затвореног типа и немогу странци да дођу да на студије или на постдипломски и да се врати у матичну земљу већ мора да остане у Русији,ево зшто иду на Кембрџ,Колубију,Оксворд и друге школе на западу,а не у Русији.

O ruskoj strategiji videli smo u Čečeniji. To je dosta. sravniti Grozni sa zemljom, ***** civile. Kraj. Aaaaaa daaaaa pijani Ruski predsednik, CIA ga ubacila. Ha ha ha
A o proizvodima. Dobro.
Ajmo ovako, ja ću da bojkotujem sve Ruske proizvode koji čine moju svakodnevnicu, a to je 0
A vi bojkot na Zapadne proizvode. Ajmo. Ko sme.
Kao prvo pogasite kompjutere Ha ha ha ha ha........ Ha ha ha ha ha ha
i da vas više nisam video na internetu.... ha ha ha ha idite na Ruski...ha ha ha

Prati temu i i dskusiju
da vidimo ko ne može mi bez Rusije ili vi bez zapada.
ajde.
Ali nee licemerje je tu. Jedeno sve njihovo, želimo sve njihovo, ali nam ne trebaju. Ha ha ha ha
Ajmo ja bez Rusjie i njinovih proizvoda mogu još 200 god
A bez zapadnih. Pa pljujete ih toliko a kupujete kompjutere, koristite inetnet, telefone, kola, garderobu, satove, parfeme, patike, cipele, jakne, te upišane gaće ha ha ha ........ terate devojke, mada čisto sumnjam da ih imate sa takvim stavovima.... da nose seksi veš naravno Ruski sve se plašim.
Slušate Ruski rep, Rusku house muziku, Ruskog Davida Guettu hahahahaha....
Sanjate Ruski BMW ha ha ha.....Ruski tv, niste znali rusi prave najbolje LCD televizore..hahahah, šta je to za njih
A tek ruski internet..auuuu zove se Votka-net ha ha ha
Baš ću ovih dana da se prošetam do tržnog centra da vidim dali postoji i jedan Ruski proizvod...baš me zanima, da vidm zašto nam toliko trebaju u današnjem životu.

Back